- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #21.861
akmıyor ama süt birikmiş gibi duruyor duşta sıkmadan temizliyorum emzirmeyi bıraktığımda da öyle olmuştu
Cnm bnim ilk gebeligim bilemedm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akmıyor ama süt birikmiş gibi duruyor duşta sıkmadan temizliyorum emzirmeyi bıraktığımda da öyle olmuştu
Bnimkide kasiniyo Kaşidimm ve catladi malesef sakin kasima Bnimde uclari aciyoyok sıvı farketmedim ama inanılmaz acıyorlar yakaşınıyor bir de
Bnimkide baya bi karardi:/bnde yarim atletten cikmisti sivi oyle fark ettim.Simdide sıkınca az akiyorYok akmıyor ama göğüsümdeki koyu halka genişledi ve pembeden kahverengine döndü şu iki gün içinde değişti. Alt kısmuna doğru bir ağrı var birde.
Aynenn cnmEvet cnim bende de war o.hissediyorum hatta islakligi akletime degiyor.goguslerimiz hazirlaniyor
1 kez süt gibi gelmiş canım
rabbim evladını sana bağışlasın Allah tan umut kesilmez
benim ki abiye benziyor abide bana benziyor :)
ara ara oluyor canım ama sık ve sürekli değilKızlar sizde de oluyor mu ya böyle adet olacakmış gibi ağrı
S Soydanayse bana da dun detaylıda dr aynısını soyledı esıme bellı etmedım ama cok korktum hala tesırgınım netten de arastırmak ıstemıyorum felaket tellalı gıbı.Yanı senınle aynı durumdayım
Canım kaç mm ? Bizim kendi doktorumuz önemli değil dedi. Zaten sınırı 10 mm imiş. Bilmiyorum yinede bende takip edilsin istiyorum.
kızlaar nasılsınız bebişleriniz nasıl? kaç kilo aldınız? bebişleriniz kaç gram olmuş? Boyları nasıl minnaklarımızın? Ayruntılılar bitti mi? Herhangi bir sağlık sorununuz var mı?
Ben iyiyim bebişim 22+1 de 461 gr boyu 26 cm di şimdi 23+1 deyiz.. hareketleri çok düzenli olmasada ben uzandıkça kıpırtıları hissediyorum..ben 64 kiloyum 65 ile hamile kalmıştım.. Yarın devlete gidiyorum bakalım ne olacak bebişim ne kadar büyüdü görelim.. Sağlık durumum iyi şimdilik. Ne tansiyon ne ödem var çok şükür inşallah hiç de olmaz.. Sadece yeni doktor bulmalıyım bakalım önümüzdeki hafta için randevu aldım inşallah iyidir
@mi-nick @LknrNkz @ucurtma_avcisi @Sm2014 @rukiyemustafa @Soydanayse @Happymarried
@Sekercikiz @beniim @xra221 @gmzckr @Zermina
ayy aklıma gelenleri etiketledim kızlar kusura bakmayın herkes tek tek sabaha kadar sürer görenleri bekliyorum![]()
Bizim ki 5,3 mm çıktı. İnternette okuduğum kadarıyla genelde erkek bebeklerde daha sık görülürmüş ve geçermiş . korkuyorum bnde bişi çıkarsa die.
kızlaar nasılsınız bebişleriniz nasıl? kaç kilo aldınız? bebişleriniz kaç gram olmuş? Boyları nasıl minnaklarımızın? Ayruntılılar bitti mi? Herhangi bir sağlık sorununuz var mı?
Ben iyiyim bebişim 22+1 de 461 gr boyu 26 cm di şimdi 23+1 deyiz.. hareketleri çok düzenli olmasada ben uzandıkça kıpırtıları hissediyorum..ben 64 kiloyum 65 ile hamile kalmıştım.. Yarın devlete gidiyorum bakalım ne olacak bebişim ne kadar büyüdü görelim.. Sağlık durumum iyi şimdilik. Ne tansiyon ne ödem var çok şükür inşallah hiç de olmaz.. Sadece yeni doktor bulmalıyım bakalım önümüzdeki hafta için randevu aldım inşallah iyidir
@mi-nick @LknrNkz @ucurtma_avcisi @Sm2014 @rukiyemustafa @Soydanayse @Happymarried
@Sekercikiz @beniim @xra221 @gmzckr @Zermina
ayy aklıma gelenleri etiketledim kızlar kusura bakmayın herkes tek tek sabaha kadar sürer görenleri bekliyorum![]()
aynen doktorumuz da öyle dedi erkek bebeklerde sık görülürmüş bak daha sınıra çok var sen bir iki hafta sonra kontrole git ölçtür ilerleme olursa o zaman endişelenirsin şuan için hiç canını sıkma.. Allah sağlık sihhat versin minik oğullarımıza.![]()
...................
ben de 20+2 de gitmiştim 400 gr boyunu söylemedi.sağlıklı dedi çok şükür 2 kg aldım 65 kg. oldum ben de çok net hissediyorum artık karnımı oynatıyor kızımda hiç böylke hissetmedim sakındi o. karnım oldukça buyuk tekmeleri arada aşağıda hissediyorum mesanaye denk geliyor herhalde tuvaletım varmış gibi hissediyorum. sağlık sorunum yok şimdilik şükürler olsun ama sankı ellerim karbonhidrat fazla kaçınca şişiyor gibi o yüzden dikkat etmem lazım.kaşınma çatlama olmadı henüz göğüsler çok buyudu ucunda süt birikintileri oluyor. hamilelikte oluşan linea nigra denilen siyah çizgi çıkmaya başladı göbeğimde. daha önceden lazer epilasyon olmuştum ama kıllar yıne hortladı. saçımda 3 tel beyaz çıktı ilki ilk hamileliğimde olmuştu 5 sene önce yas 32Kızlar nasılsınız ?
Bebeğinizin tekmeleri ne durum da ?
Benim ki maşallah çok haraketli, ama bir sorun var normal mi bilmiyorum, bizim gibi olan var mi ?
Tekmelerin çoğu alt tarafa doğru sanki çıkacak alttan öyle tekmeliyor kiaşağısını tutuyorum refleks olarak
Var mi böyle olan ya normal mi ki acaba ?![]()
benımkı perınatoloktu yok zeka gerılıgı yok bılmem ne sonra da bakalım bısy de olmayabılır duzelebılır de falan en kotu tabloyu cızdı.sagol canım ıcımı ferahlattınKorkulacak bir şey yok canım sadece dikkatli olun takip altında tutun. Benim doktorum hiç sorun etmedi mesela büyüme yaptığı takdirde riskli bir durum olabilirmiş
Benim ilk bebeğim pıhtılaşma falan yoktuEn erken pazartesiye gün aldım canım onu bekliyorum, bi grupta bu çentikle ilgili soru sordum bi bayan kan pıhtılaşması olabilir dedi ben gebeliğin başında doktora sormuştum olabilir mi diye eğer olsaydı canlı doğumun olmaz demişti ilkinde olmayıp ikinci de pıhtılaşma olması ihtimali var mı kafamı kurcalıyor