- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #21.881
Bunda nasıl anlaşıldı bilgi verebilir misiniz korkuyorum bu konudaBenim ilk bebeğim pıhtılaşma falan yoktu
Şimdi bunda var kullanıyorum iğne aspirin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda nasıl anlaşıldı bilgi verebilir misiniz korkuyorum bu konudaBenim ilk bebeğim pıhtılaşma falan yoktu
Şimdi bunda var kullanıyorum iğne aspirin
benımkı perınatoloktu yok zeka gerılıgı yok bılmem ne sonra da bakalım bısy de olmayabılır duzelebılır de falan en kotu tabloyu cızdı.sagol canım ıcımı ferahlattın
Hoşgeldin aramıza suyun az mıymış? Azsa taze sıkma havuç suyu iyi geliyormuş diye duydum bi araştır istersen.Arkadaslar merhaba:) yeni uyeyim Allah nasip ederse Haziran annesi olucam dun kontrolum vardi 23+3deyiz suyum pek iyi degilmis korkuyorum ne yapabilirim?
Ben de en son yirmi haftada gitmiştim her şey yolundaydı haftaya cumartesi kontrolüm var inşallah her şey yolundadır . Ben de de hareketler çok düzenli değil ama karnımda böyle kalp gibi pıt pıt atıyor özellikle dinlendigim zamanlarda hissediyorumkızlaar nasılsınız bebişleriniz nasıl? kaç kilo aldınız? bebişleriniz kaç gram olmuş? Boyları nasıl minnaklarımızın? Ayruntılılar bitti mi? Herhangi bir sağlık sorununuz var mı?
Ben iyiyim bebişim 22+1 de 461 gr boyu 26 cm di şimdi 23+1 deyiz.. hareketleri çok düzenli olmasada ben uzandıkça kıpırtıları hissediyorum..ben 64 kiloyum 65 ile hamile kalmıştım.. Yarın devlete gidiyorum bakalım ne olacak bebişim ne kadar büyüdü görelim.. Sağlık durumum iyi şimdilik. Ne tansiyon ne ödem var çok şükür inşallah hiç de olmaz.. Sadece yeni doktor bulmalıyım bakalım önümüzdeki hafta için randevu aldım inşallah iyidir
@mi-nick @LknrNkz @ucurtma_avcisi @Sm2014 @rukiyemustafa @Soydanayse @Happymarried
@Sekercikiz @beniim @xra221 @gmzckr @Zermina
ayy aklıma gelenleri etiketledim kızlar kusura bakmayın herkes tek tek sabaha kadar sürer görenleri bekliyorum![]()
Evet azmis cok tesekkur ederim denicem havucu duymustum yiyorum surekli ama suyunu da deniyeyimHoşgeldin aramıza suyun az mıymış? Azsa taze sıkma havuç suyu iyi geliyormuş diye duydum bi araştır istersen.
Canım suyun azmı benimki de azdı havuç suyu içtim şimdi şükür iyi sen de yapArkadaslar merhaba:) yeni uyeyim Allah nasip ederse Haziran annesi olucam dun kontrolum vardi 23+3deyiz suyum pek iyi degilmis korkuyorum ne yapabilirim?
Evet canim 20 haftadan sonra boyle oldu gelisim geriligi oluyomus heralde su az olunca duydum korktum sende bi sorun olmadi insallah?Canım suyun azmı benimki de azdı havuç suyu içtim şimdi şükür iyi sen de yap
Canım pihtilasma yoktur sende çünkü pihtilasma olanlar hamileligini öğrenir öğrenmez kan sulandirici kullanmak zorunda yoksa bebek daha 5.6.haftalarda karinda ölüyor pihtilasmadan beslenemiyor . Pihtilasma trombofili diye bir test var Orda çıkıyor ama sende yok canımBunda nasıl anlaşıldı bilgi verebilir misiniz korkuyorum bu konuda
kızlar bugün benim iki kere burnum kanadı kan artışı oluyormuş ondan dolayı da ince damarlar çatlıyormuş
kızlaar nasılsınız bebişleriniz nasıl? kaç kilo aldınız? bebişleriniz kaç gram olmuş? Boyları nasıl minnaklarımızın? Ayruntılılar bitti mi? Herhangi bir sağlık sorununuz var mı?
Ben iyiyim bebişim 22+1 de 461 gr boyu 26 cm di şimdi 23+1 deyiz.. hareketleri çok düzenli olmasada ben uzandıkça kıpırtıları hissediyorum..ben 64 kiloyum 65 ile hamile kalmıştım.. Yarın devlete gidiyorum bakalım ne olacak bebişim ne kadar büyüdü görelim.. Sağlık durumum iyi şimdilik. Ne tansiyon ne ödem var çok şükür inşallah hiç de olmaz.. Sadece yeni doktor bulmalıyım bakalım önümüzdeki hafta için randevu aldım inşallah iyidir
@mi-nick @LknrNkz @ucurtma_avcisi @Sm2014 @rukiyemustafa @Soydanayse @Happymarried
@Sekercikiz @beniim @xra221 @gmzckr @Zermina
ayy aklıma gelenleri etiketledim kızlar kusura bakmayın herkes tek tek sabaha kadar sürer görenleri bekliyorum![]()
Bende öyle biliyorum canım arkadaşımın ilk hamileliği bu sebeple 20.haftada sonlandı sonrasında 3düşük yaptı ve bu şekilde öğrendi pıhtılaşmayı Allah kimseye yaşatmasın.. bende ilk zamanlar doktora sormustum bu konuyu bana kızmıştı pıhtılaşma olsaydı canlı doğumun olmazdı demişti ara da bi okuduklarımdan etkilenip korkuyorum Allah yardımcımız olsun içimize ferahlık versinCanım pihtilasma yoktur sende çünkü pihtilasma olanlar hamileligini öğrenir öğrenmez kan sulandirici kullanmak zorunda yoksa bebek daha 5.6.haftalarda karinda ölüyor pihtilasmadan beslenemiyor . Pihtilasma trombofili diye bir test var Orda çıkıyor ama sende yok canım
kızlar merhaba tekrar;
Medical park Göztep hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz.. Oradan bir doktora gideyim diyorum 1 saatte giderim çok daha iyi olur.. Yada yakınlarda Medicana ve Medipol var acaba hangisi iyidir.. Doktorlarına baktım da medical park ta gökmen iyigün çok iyi yorumları var yüksek riskli gebeliklerde uzmanlaşmış.. Medical ve medicanada 2 doktor buldum onlar da güzel yorumları var.. Siz duydunuz mu acaba nasıl ilgi alaka.?.
kk da araştırdım çok iyi yorumlar.. Fiyatlar 300 civarı birbirine yakın.. Doğum fiyatlrı da sezeryan 6000 civarı değişebiliyor.. sizin öneriniz nedir?
Bence evham yapma hiç sende olsa ölü doğum düşük olurdu aynı şekilde . Hatta çoğunun düşük oluyor ilk haftalarda . Kendini de bebisi de bunun için boşuna uzmeuzmelutfenBende öyle biliyorum canım arkadaşımın ilk hamileliği bu sebeple 20.haftada sonlandı sonrasında 3düşük yaptı ve bu şekilde öğrendi pıhtılaşmayı Allah kimseye yaşatmasın.. bende ilk zamanlar doktora sormustum bu konuyu bana kızmıştı pıhtılaşma olsaydı canlı doğumun olmazdı demişti ara da bi okuduklarımdan etkilenip korkuyorum Allah yardımcımız olsun içimize ferahlık versin
Selam kızlar ben üniversite hastanesine gidiyorum normalde bana ne kan hapı ne başka bir vitamin verdiler epeydir kan değerlerime de bakmıyolar bgn sağlık ocağına gittim kendim istedim kan tahlili kan değerlerim çok düşmüş ayrıca b12 vitaminim de düşmüş yarı yarıya nerdeyse doktor kan ilacını verdi b12 daha çıkmamıştı haftaya gel dedi inşlah bi sıkıntı olmaz bide hemşire decavit diye bir vitamin verdi siz neler kullanıyorsunuz kendim gidip alayım bari
Ztn sağlık ocağındaki doktorum da hemşirem de onlar vermiyor keşke daha önce gelseydin dedi çoğu kadın kan hapını kullanmadığından bebekleri anemik doğuyormuş işte bide üniversite hastanesi olacak illa para verip özele gitmemiz mi lazım ya biz hamile değiliz sanki bizi niye önemsemiyorlar sa okdr git gel yapıyorum sonuç vermeye bile kaç saat bekliyorum ama boşa işte bi kan hapı bile yazmadılarDecavit, demir hapı ve d vitamini kullanıyoruz 3.aydan beri. Burada ki çoğu da kullanıyor nasıl vermemişler size. Direk gidin sorun dr.unuza.