ay keşke benimde 175 olsaydı o zaman daha az takardım kiloma.. benimki 168-69 değişiyor.. Kilom 64 almamaya çalışsamda evde dinlenmem lazım ye iç yat doğal olarak kilo alınıyor :) Bebişini de gördüm çok tatlıydı tam esnerken

canım suyun fazlalığı şeker yoksa bir zararı yok diye biliyorum ama inşallah düzelir yakında
ben her hafta doktordayım bir hafta büyüyor diğer hafta yok.. Psikolojim bozuldu iyice ama her hafta takip etmek istiyorlar.

.yani sık gitmemek en iyisi bebişinin büyüyüşünü görüyorsun o şekilde
canım benim 1 2 çatlağım var önceki hamileliğimden bunda bişey olmadı sanırım ama ödem falan olursa dolar vücudum çatlakla o bir anda şişiriyor..
canım geçen hamileliğimde bendede varmış ama benim bebeğim 30 a kadar yaşadı sadece preeklampsi geçirdim.. tabii güzel birşey değil ama her bebek ölmüyor..
ay ben hiç hareket edemiyrum benim tansiyonum çıkıyor onun için doktorlarım çok dikkat et diyor bende dinlenmeye özellikle çalışıyorum..
benim doktorum da orda doğum yaptıracaktı ama ben değiştirmeye karar verdiğim için orayı hiç araştırmaadım.. şimdi medical park düşünüyorum ama bakalım ne olacak önümüzdeki hafta gideceğim..