• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar çok şükür herşey yolunda, 1 saat kadar sürdü detaylı çok içime sindi her ayrıntıyı anlattı. 2 tane renkli fotoğrafı var 1 cd 20 civarı normal fotoğraf 25.9 cm 466 gr minik aşkım. Serviks normal suyu çentiklenme aklıma gelen herşeyi sordum. Tüm sorularıma açıklayıcı cevaplar aldım. Sorduğum şeylere tekrar dönüp emin olması falan çok memnun kaldım. Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Hadi gözün aydın canım 1 sat baya uzun sürmüş nerde yaptırdın kaç tl ye

Kadıköy florance nightingale canım 675 verdik

canım ben önümüzdeki hafta için randevu aldım nasıl bir yer beğendin mi? hem florence hemde medical park ı deneyip bakacağım hangisi daha iyidir diye..Ona göre karar vereceğim hangisiyle devam edeceğime. Bu arada adı neydi doktorunun?

canım ben önümüzdeki hafta için randevu aldım nasıl bir yer beğendin mi? hem florence hemde medical park ı deneyip bakacağım hangisi daha iyidir diye..Ona göre karar vereceğim hangisiyle devam edeceğime. Bu arada adı neydi doktorunun?
Normalde doktorum Prof. Dr Ali Rüştü Ergür çok memnunum kendisinden tüp bebeği onda yaptık. Detaylı için o yönlendirdi. Prof. Özgür Dündar da yaptırdık. Perinotolog aynı zamanda ilk kez gittim ama bence oda çok iyiydi. Aşama aşama anlattı. Soru sorduğumda tekrar dönüp bakarak tekrar anlattı. Aklımda ne varsa sordum benim sormadıklarımı da açıkladı. Bacakları kasık üzerinde 26. Haftaya kadar ağrı yapar korkma vb. Gibi ben memnun kaldım canım

Normalde doktorum Prof. Dr Ali Rüştü Ergür çok memnunum kendisinden tüp bebeği onda yaptık. Detaylı için o yönlendirdi. Prof. Özgür Dündar da yaptırdık. Perinotolog aynı zamanda ilk kez gittim ama bence oda çok iyiydi. Aşama aşama anlattı. Soru sorduğumda tekrar dönüp bakarak tekrar anlattı. Aklımda ne varsa sordum benim sormadıklarımı da açıkladı. Bacakları kasık üzerinde 26. Haftaya kadar ağrı yapar korkma vb. Gibi ben memnun kaldım canım
Evet bana da doktorum kasik ağrıları pozisyonundan dolayı olabilir dedi doktor.makat gelis dediği bu olsa gerek.26dan sonra dönecek herhalde bebek

Özgür dündar ı çok severim ben ona gitmek istemiştim ama bana 2 yıl korun sezeryan oldun yaşın küçük dedi ben 6 ay falan düşünmüştüm gerçi ama korunurken hamile kaldığım için çok erken kaldım ve gitmeye utandım ona :KK70::KK70: Kızacak diye şimdi gitsem yine kızabilir o yüzden uzak duruyorum:confused:

Akıntısı olan arkadaşlar akıntı için doktor fitil veriyoruz dedi şuan akintim yok gerçi.kendi doktorum fitil vermedigi için kullanmamıştım aşırı ve değişik renkte akintim varken.suan gecti gerci

Akıntısı olan arkadaşlar akıntı için doktor fitil veriyoruz dedi şuan akintim yok gerçi.kendi doktorum fitil vermedigi için kullanmamıştım aşırı ve değişik renkte akintim varken.suan gecti gerci
Ben 5 gün kullandım fitil tam geçmedi ama azaldı. Bol su içmeye çalışıyorum

Kızlar az önce lavaboda afedersiniz hafif sulu çok açık pembemsi alıntım geldi.bebegim hareket de ediyor ağrım sızım yok.2 hafta öncede olmustu
doktor sorun yok demişti.boyle şeyler yaşayan var mı.doktora gitmicem bu sefer artık

Bnce ihmal etmemelisin simdiki durumun nasil

Kizlar gecen gun birisi erken dogum yapmisti 23 haftalık ondan haber var mi nasil bebeği saglikli mi bu ara pek portala giremedim misafirlerim wardi nasilsinz minnos anneler :-)

Biz iyiyiz sukur ama sanirim grip olucazz:110:Nane limonla atlatmaya calisiyorzz:dua:

Sen nasilsn canm bebisin nasil :anneadayı::anne:

Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrolümüz vardı. İyi gecti cok şükür.kilosu gelişimi iyi. Kese, su vs iyi.Bebeğin aşağıya baskı yaptıgını asağıda hissettiğimi söyledim. Bebegin ayakları aşagıda, uzattıkça baskı hissedersin dedi.. evdeki tartıya göre toplamda 3 dr un tartısına göre toplamda 5 kilo almışım. Dr hızlı gidiyorsun kilo alımını azalt dedi.onun dışında doğum fotoğrafçısı fiyatı aldık sisteme sabitlediler. 3 albüm 1 poster, dvd toplam 960. Dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyorlarmış. Mecburen kabul ettik. İlk doğumumda fotoğrafçı tutmayı bırak hastanede çekilmiş 1 tane fotoğrafım yok hatıra. Hiç aklımıza gelmemiş.başka cocukta düşünmediğimiz için bu sefer herşeyden hevesimi almak istiyorum. Bugün hastaneden sonra 3 tane aynalı tepsi, 6lı şerbet bardağı birde şekerlik aldım. Hastane süslemesinde kullanıcam. Bu arada hastane süsleme içinde 500 lira istedi. Bizde kendimiz yapmaya karar verdik...

Bnce ihmal etmemelisin simdiki durumun nasil
Şuan sıkıntı yok canım.hafif leke ve yeşilimsi birşey geldi.sonra durdu bi daha gelmedi.kasinti kızarıklık da yok.acaba idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi.bebegim hareket etmese gidecektim canım ama çok şükür baya hareketli.

Şuan sıkıntı yok canım.hafif leke ve yeşilimsi birşey geldi.sonra durdu bi daha gelmedi.kasinti kızarıklık da yok.acaba idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi.bebegim hareket etmese gidecektim canım ama çok şükür baya hareketli.
Ben doktoruma sordum venimde 2hafta önce somon rengi diye tanımladığım akontimvardi belki seninle konusmusuzdir burda.doktor o durumlarda fitil veriyorum dedi.benim kendi doktoruma gidene kadar geçti ama o şekilde söyledi.suan rengi beyaz sen de bol bol su iç canım.kasinti kptu koku idrar yaparken yanma vatda ozaman sanırım idrar yolu ile ilgili oluyormus

Maşallah tombula... Bebeğin iri olması hep iyi bir şeymiş gibi geliyor bana sanki daha dayanıklı olacaklarmiş gibi. Kaç haftalık hamilesin

22+3 suan bende oglumda cok takintiliydim kilolu olsun diye 3800 dogmustu insallah kizimda oyle doğar tabi bebism tombul ama bende busirada 11 kilo aldim sanirim rekor bende ilk hamileligmde 23 kilo almstm bundada aynisi olacak gibi

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir canm.Bnimde gebe kalmadan once pembemsi kanamam olmustu.Ama idrar yolu enfeksiyonuda bebege zarar verebilir.doktoruna anlat sen yinede.Iyi olmaniza sevindmm❤

Ben doktoruma sordum venimde 2hafta önce somon rengi diye tanımladığım akontimvardi belki seninle konusmusuzdir burda.doktor o durumlarda fitil veriyorum dedi.benim kendi doktoruma gidene kadar geçti ama o şekilde söyledi.suan rengi beyaz sen de bol bol su iç canım.kasinti kptu koku idrar yaparken yanma vatda ozaman sanırım idrar yolu ile ilgili oluyormus
Evet enfeksiyonda öyle kaşıntı oluyomuş bende hiçbiri yok.sadece o yeşil şey kokulu geldi sonraki akintim normal devam ediyo.bende sorcam ama muayene olmayı hiç istemiyorum o aleti takicaklar diye korkuyorum.ama bi daha olursa kesin gidicem.agtim sızım kaşıntım olmadığından rahatım bide bebiş de hareket edince korkum olmuyo haliyle.insallah normal bi durumdur

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir canm.Bnimde gebe kalmadan once pembemsi kanamam olmustu.Ama idrar yolu enfeksiyonuda bebege zarar verebilir.doktoruna anlat sen yinede.Iyi olmaniza sevindmm❤
Bi daha olursa ki inşallah olmaz kesin gidicem ne verirse versin boyle sinir oluyorum.enfeksiyon belirtisi olarak sadece yeşil kokulu şey geldi başka belirti yok.oda sabah oldu bi daha olmadı.zaten leke de yeşilden önce geldi hemen

Back
X