- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #22.121
Ben sürekli sol yanıma yatamıyorum ya :/ Direniyorum ama olmuyor çok ağrım oluyor ve sağa dönüyorum illaki.Ben de 2 gündür koyuyorum yastığı sol tarafa yattıgımız için ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sürekli sol yanıma yatamıyorum ya :/ Direniyorum ama olmuyor çok ağrım oluyor ve sağa dönüyorum illaki.Ben de 2 gündür koyuyorum yastığı sol tarafa yattıgımız için ağrıyor
yapabilirsen pamuk daha iyi canım ama ben beceremedim ilk zamanlar iki saatte bir dolduruyolar bezi baya zor oluyor pamuk işi ama sabırlı olan yapıyor :)Kızlar, tecrübeli anneler bebişlerinizin poposunu temizlemede ıslak mendil kullanımını sağlıklı buluyor musunuz? Bebeğin cildindeki koruyucu tabakayı bozmamak için saf pamuk ve su ile temizlenmesi gerekir diye düşünüyorum, ıslak mendillerin en masum görünenlerine bile nedense güvenemiyorum. Geçenlerde arkadaşım tavsiye etti, paylaşmak istedim. Tupper'ın ıslak mendil kutuları var, temizleme mendillerini içine koyup üzerine de kaynatıp ılıştırdığınız suyu ekliyorsunuz. Bir kaç damla zeytinyağı damlatıp kutu içinde saklıyorsunuz. İhtiyaç oldukça da içinden alıp temizliyorsunuz. Bana çok mantıklı geldi özellikle de seyehat durumundayken, ev dışındayken çok pratik. Aklınızda bulunsun kızlar.
hayir arkadasim oda saglikli degil bakteri uretir oda.disarida gunluk kullanim icin 5 10 adet koyman belki bi derece ama coklu uygulama.en sagliklisi evde k7cuk kapta ilik su ile islatip temuzlemekKızlar, tecrübeli anneler bebişlerinizin poposunu temizlemede ıslak mendil kullanımını sağlıklı buluyor musunuz? Bebeğin cildindeki koruyucu tabakayı bozmamak için saf pamuk ve su ile temizlenmesi gerekir diye düşünüyorum, ıslak mendillerin en masum görünenlerine bile nedense güvenemiyorum. Geçenlerde arkadaşım tavsiye etti, paylaşmak istedim. Tupper'ın ıslak mendil kutuları var, temizleme mendillerini içine koyup üzerine de kaynatıp ılıştırdığınız suyu ekliyorsunuz. Bir kaç damla zeytinyağı damlatıp kutu içinde saklıyorsunuz. İhtiyaç oldukça da içinden alıp temizliyorsunuz. Bana çok mantıklı geldi özellikle de seyehat durumundayken, ev dışındayken çok pratik. Aklınızda bulunsun kızlar.
Şeker yüklemesi 24-28 arasında yapılıyor canımmerhaba güzel anneler. Ben Artvin arhavide yaşıyorum burası küçük bir kasaba ve ayrıntılı ultrson için ya rizeye ya da Trabzon'a gitmem gerekiyor. Eşimin işi gereği son haftaya bıraktık. Çarşamba günü Trabzon numunede randevu aldım. Doğumu da orda yapıcam nasip olırsa. Kaç güne randevu veriyorlar ultrason için acaba bilgisi olan var mı ? Birde şeker yüklemesi kaçıncı haftadaydı herşey sıkıştı üst üste![]()
Ben kızımda uni baby saf pamuk ve su olanını kullandım çok memnundum ama senin dediğin oldukça güvenilir bence yapabilirsin öyle deKızlar, tecrübeli anneler bebişlerinizin poposunu temizlemede ıslak mendil kullanımını sağlıklı buluyor musunuz? Bebeğin cildindeki koruyucu tabakayı bozmamak için saf pamuk ve su ile temizlenmesi gerekir diye düşünüyorum, ıslak mendillerin en masum görünenlerine bile nedense güvenemiyorum. Geçenlerde arkadaşım tavsiye etti, paylaşmak istedim. Tupper'ın ıslak mendil kutuları var, temizleme mendillerini içine koyup üzerine de kaynatıp ılıştırdığınız suyu ekliyorsunuz. Bir kaç damla zeytinyağı damlatıp kutu içinde saklıyorsunuz. İhtiyaç oldukça da içinden alıp temizliyorsunuz. Bana çok mantıklı geldi özellikle de seyehat durumundayken, ev dışındayken çok pratik. Aklınızda bulunsun kızlar.
Teşekkürler canımŞeker yüklemesi 24-28 arasında yapılıyor canım
Ben ilk üç ay hiç almamıştım ama son iki ayda 6-7 kg aldım. İştahım çok açıldı. Kiloluyum birde nasıl olacak bilmiyorum 100 kiloyu geçicem herhalde hamileliğin sonuna kadarGunaydin kizlar hayirli haftalar herkese.yazilanlara bi goz gezdirdim de bende aldim kilo.23+2 de 8 kilo almisim
Cok mu ya cidden ?sizce??birde bende soluma yatiyorim gece ama fena tutuluyorum muhakkak saga donuyorum gene.benimde war vucudumda uyusukluk.hele sabah kalktimmi yere basinca bacaklarim uyusmus gibi.gun icinde dagiluyor gibi.
Başlangıç kilosuyla alakalı aslında biraz .misal ben 2 hafta önceki kontrolde toplam 3 kilo almış görünüyordum ve doktor bana çok almışsın dedi. Niye? Çünkü 88 ile hamile kaldımaldığın 5 kiloya fazla mı dediiben de 5 aldım ama bana çok da fazla gibi gelmiyor bakalım yarın benim dr ne diyecek. bu ardaa bizim hastanede doğumda dışarıdan kimseyi almıyorlar görevli bir çocuk vardı ilk doğumd asağolsun doğum yaptığımda odadaki saati bile çekmişti fotoğrafçı olsa bu kadar güzel çekemezdi para da vermedik iyi olmuştu inş. bu doğumda da böyle olur fotoğraf olayı önemli
Bence böylesi daha mantıklıDoktordan doktora degsiiyor galiba canim. Benim dktorum ac gel aclik tokluk degerlerinr bakacagiz dedi. Ac gittim kan aldilar sonra kahvalti yap 2 saat sonra gel bidaha kan ver dediler ayni sekilde dediklerini yaptim tok da kan verdim Allaha dukur degerlerin normal cikti seker cikmadi. Boylece yukleme filan da yapmadi.
Amerikalı bazı doktorlar da karşı bu teste hatta bazı ülkelerde hiç uygulanmiyor. Bir dilim baklavaya baklavaylao içecek aynı şey değil diyor yani şüpheli bir şey bu şeker yüklemesi benim içinben de yaptırmak istemiyordum Cana hoca yüzünden ama burda atlanılan bir konu var normal hayatımızı Cana hocanın söyeldiği gibi yaşaamıyoruz ki biz kadın ekmek yemez şekerli dışarıdan gıda yemez vs... biz öyle mi nerde baklava börek çörek var götürüyoruz... gebelikte tüm vücut dengesi şaşıyor hiç şeker görünmeyen kişilerde şeker görünebiliyor ve bu durumda bebeğin akciğerleri kötü etkilenebiliyormuş.. ben yaptırıcam bence sen de doktorunu dinlemelisin.. zaten canan hoca dışında şeker yüklemesi yaptırmayın diyen bir kadın doğumcu ya da başka bölüm doktoru görmedim
Selam kızlar.bugun bebegim icin ne alabilirim konumun basrolu anne baba yani reflu yastigi iken erteledim onu.bikac hafta once bebek deterjanlarini arastirirken okudugum sabun cevizinden bahsedicem size kullanan bilen varsa fikir versin lutfen.bitkisel temizlik urunu bildiginiz meyveden elde edilen temizlik deterjanı.ben bebegimin kiyafetlerini bununla yikamayi dusunuyorum.onlar meyve seklinde gonderiyor(findik gibi kabuklu bisi sanrm) biz kesenin icine atip makineye atiyoruz ya da kaynatip suyunu cikartip deterjan kismina koyuyoruz.ustunde antimikrobiyal, hipoalerjenik, fosfat icermez,yumusatici gerektirmez fln yaziyor.kullanan anneler de cok memnun ozellikle alerjisi olan bebisleri olanlar.benim aklima yatti.sivisi diger temizliklerde de kullaniliyor kullanan var mi aranizda.veya bebeginzin kiyafetleri icin ne kullaniyorsunz tecrubeli anneler
Mesela benim yaşadığım ülkede yapılmıyor hiç :/ çok şükür Anne bebek sağlığı konusunda da nerdeyse hiç sıkıntı olmayan bir ülke. Bazen sizin yaptırdığımız testleri falan okuyunca korkuyorum Neden burda yapmıyorlar diye ama aile geçmişine falan bakıyorlar ve 35 ten sonrasına daha ççok testler yapılıyorAmerikalı bazı doktorlar da karşı bu teste hatta bazı ülkelerde hiç uygulanmiyor. Bir dilim baklavaya baklavaylao içecek aynı şey değil diyor yani şüpheli bir şey bu şeker yüklemesi benim için