• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba Günaydın anneler:anneadayı:
Bugün randevumuz var çok şükür bebegimizi gorebilrcez .
Ayrıntılı utrasonda göremediklerini doktoruma soracam inşallah bana o söyler selviks uzunluğu nu , çentik var mi, sorularimi yazip oyle gidecem. Eşimede unutturma diye tembihledim :KK48:bir iki ona soru verdim onlari sor diye . Doktorumuz bebek iyi sagligi iyi diyip yolluyor yoksa:KK12: agzindan cimbizla laf alıyoruz mübarek :63:
Iyi doktorlar niye bulundugum yerde yok ki şöyle herseyi anlatp aciklayan

Aaa o ne dedemek öyle sinir oldum valla allah vermiş ocani ondan başka kim bilebilir kimin haddine birine ömür biçmek neden öyle soyluyolarki hadsizler sıkma sakın canini sen tatlim onlar konuşsun dursun bosver
Muhtemelen bana iyilik yaptıklarını düşünüyorlar. Daha önce bebeğimi kaybettim diye kendilerince önlem alıyorlar. Buna en yakınlarımda dahil annem babam başlarda sert çıkıyordum
Şimdi duymazdan geliyorum.

Özellikle dik durmaya çalışınca sırtım da yanma ve ağrı oluyor dik duramıyorum, belli bir süre eğilerek iş yaparsam yine yanma ve karıncalanma hissediyorum

aynen oyle oluyor ıkı çorba yapayım pat başlıyor ağrımaya ama oturduğumda sorun yok. ılave olarak bacaklırımın arasındaki agrı oda catı ağrısı.
bı kac kışı de daha olunca ıcım rahatlıyor dıorum hamılelıkten:D

Ayrıntılı utrasonda göremediklerini doktoruma soracam inşallah bana o söyler selviks uzunluğu nu , çentik var mi, sorularimi yazip oyle gidecem. Eşimede unutturma diye tembihledim :KK48:bir iki ona soru verdim onlari sor diye . Doktorumuz bebek iyi sagligi iyi diyip yolluyor yoksa:KK12: agzindan cimbizla laf alıyoruz mübarek :63:

günaydın
gerçekten ayrıntılıda söylemedi mi doktorunuz.

Hep iyi gitsin inşallah. Günlük ölçümler ve HbA1c benim de iyi ama bugünkü tahlildeki bir değere göre kadın doğumcu yüksek dedi . Yarın endokrinciye gideceğim. Bakalım o sonuç tüm diyabetlilerde çıkan bir sonuç mu yoksa gerçekten yüksek mi? Kendimi boşuna üzmüş olurum.
aslında benim de gitmem lazım her ay ama gitmiyorum yanlış yapıyorum enson kasım da gitmiştim endokrinciye hba1c de 5,9 idi

Ya kızlar bişey itiraf edicem ben hiç sağlıklı baslenmiyorum canım çok abur cubur tatlı istiyo bende dayanamayıp yiyorum sonrada sekerim fırlıyor tabiki hergün yemiycem diye kalkıyorum ama günü kötü kapatıyorum ne yapıcam böyle bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum sonunda ama bi türlü nefsime hakim olamıyorum :kızgın:
herşeyi kararıında yersen sorun olmaz canım akşamlarına dikkat et ben mesela meyveyi akşam fazla kaçırdığımda şekerim hep yüksek çıkar sabah açlık özellikle bu sabah 113 tü normal de 100ün altı olması lazım ama hiç birzaman olmadı hamile kalmadan önce de yani 105 de geçmezdi ama şimdi öyle değil gündüzleri gayet iyi ama sabahları yüksek

Kızlar 80 ile hamile kaldım bugune kdr hayatımda ki en kilolu halinle şuan 84 olmuşum tartıda görünce bi tuhaf oldumu kiloları hayatımda görmemiştim çok korkuyorum acaba bu kilolar geri verirmiyim geçen hafta bebeğim 350 gram dı geri kiloyu kendim almışım heralde boyum 172 herkes az kilo almışsın diyor ama bana aşırı gibi geliyor bebek 1 kilo bile değilya

Ciddimisin cnim normalmismi yani???sasirdim vala.daha simdi boleysek doguma kadar naparizz ayyyyyy
Valla ben kiloma normalde cok dikkat eden biriydim 57 58 den yukari cikmazdim. Simdi 70 lerdeyim. Galiba 80 i gorecegim:skandal:ama kilo konusunda azimliyimdir dogumdan sonra verecegime inaniyorum yani insaALLAH:KK54::KK200::anneadayı:

benim boy 165
61 kilo ile hamile kaldım.
24. haftanın içindeyim.
ve 8-8.5 kilo aldım.
doktorum hızlı gidiyorsun diyor. günde 1 saat yürü. bana kalsa diyetisyene git diyor :KK43:
Bana da gayet iyi gidiyosun diyip gazi veriyor doktorum :halay: anlamadim bisey bu isten. Ama sakinca gorse bi dur kizim der galiba:KK54: yani oyle inanmak istiyorum:21: dogumdna sonra vereceğime inaniyorum:ukala:

19 haftalik canim tansiyon hep cok yuksek gunde 3 tane hap iciyo.. amin insallah sagsalim alalil yavrularimizi hepberaber

Amiinn canım allahım hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Benimde hamilelik öncesinden hipertansiyonum var 4 tane ilaç içiyorum günde.Yemekleri tuzsuz yapıyorum ve bolsu içiyorum.Çayımı devamlı limonlu içerim.Eğer ilacı yetmiyorsa başka ilaçlar ile takviye yapıyorlar.Tansiyon önemli gerçekten. Allahım şifa versin :dua::dua:

ayyy hangi doktormuş o :) kimmiş :)

seni daha önceden tanıyan diğer gebeliklerini bilen bir doktor ise bünyeni bildiği için öyle demiş olabilir. yani çabuk kilo verdiğini bilen seni tanıyan bir doktor mu?

birde kaç kılo ıle hamile kalmıştın ki canım.**
boyun kaç?
Boy 1.64. Normalde 57 58 kilodan yukariyi gormeyen insandim. 6 haftalikkenden baz aldi o zaman 60 kiloydum. Gayet zayiftim ama simdi 70 küsürlerdeyim. Ilk gebeligim. Ilk doktorum da iyi diyordu o doktorum gitmek zorunda kalinca 2. Bi doktora gectim o da iyi gidiyosun diyor. 18 kiloyla tamamlarmisim galiba onu da normal kabul ediyorlar. Hamileligi boyunca 50 kilo alani biliyorumo_O

Kizi olacaklar isim buldunuz mu acaba ben hala bulamadimmm :KK43:

Canım benimki Yüsra yada Lina olacak.. Doğunca tipine göre karar vereceğim :KK49:

Muhtemelen bana iyilik yaptıklarını düşünüyorlar. Daha önce bebeğimi kaybettim diye kendilerince önlem alıyorlar. Buna en yakınlarımda dahil annem babam başlarda sert çıkıyordum
Şimdi duymazdan geliyorum.

canım aynı şeyi bana da yapmaya çalıştılar ilk başta alma erken vs dediler.. 1 2 kere patladım sonra aralarında konuşsalar bile bana kimse alma vs diyemiyor.. Tamam benim de aklıma geliyor ne yaparım bişey olursa diye ama oğlumda aynı şeyi yaptılar alamadım hiçbir şey şimdi iki parça kıyafetini saklıyorum..

Kızlar

Benim iyice psikolojim bozuldu galiba.. Rüyamda bile doktorları görüyorum.. Dün gece doktorum hiç ilgilenmemişti benimle.. Ben dokotr bulmaya çalışıyorum ya çok stresliyim eğer iyi olmazsa diye.. Birde akım kaybı ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum ama vermiyorlar.. Kafayı yedim galiba:KK45::KK45:
Uyandığımda bebişim haareket etmiyordu ilk 10 dk o hareket edene kadar sürekli rahatsız ettim zilliyi.. Beni korkutmasın:eek::eek:

Kızlar

Benim iyice psikolojim bozuldu galiba.. Rüyamda bile doktorları görüyorum.. Dün gece doktorum hiç ilgilenmemişti benimle.. Ben dokotr bulmaya çalışıyorum ya çok stresliyim eğer iyi olmazsa diye.. Birde akım kaybı ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum ama vermiyorlar.. Kafayı yedim galiba:KK45::KK45:
Uyandığımda bebişim haareket etmiyordu ilk 10 dk o hareket edene kadar sürekli rahatsız ettim zilliyi.. Beni korkutmasın:eek::eek:
Dr bir yorum yapmıyor mu aynı şey her gebelikte tekrar mi ediyor,Allah vermesin tekrar aynı sıkıntıyı örneğin bana oğlumda plasenta privera teşhisi konuldu ama 2. Gebelik mükemmel geçti hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Back
X