• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Boy 1.64. Normalde 57 58 kilodan yukariyi gormeyen insandim. 6 haftalikkenden baz aldi o zaman 60 kiloydum. Gayet zayiftim ama simdi 70 küsürlerdeyim. Ilk gebeligim. Ilk doktorum da iyi diyordu o doktorum gitmek zorunda kalinca 2. Bi doktora gectim o da iyi gidiyosun diyor. 18 kiloyla tamamlarmisim galiba onu da normal kabul ediyorlar. Hamileligi boyunca 50 kilo alani biliyorumo_O
50 kilo ne demek ya benim Dr görse doğumu ben yaptirmam der yazık en fazla 4 kilo doğacak bebeğe o kadar kilo nasıl almış

Dr bir yorum yapmıyor mu aynı şey her gebelikte tekrar mi ediyor,Allah vermesin tekrar aynı sıkıntıyı örneğin bana oğlumda plasenta privera teşhisi konuldu ama 2. Gebelik mükemmel geçti hiç bir sıkıntı yaşamadım.

canım doktorum tekrar edebilir çok dikkat et diyor.. Şu an ödem veya tansiyonum yok herhangi bir belirtim yok çok şükür sadece rahim damarlarımdan birinde akım kaybı dedi ama oda 28 e kadar geçebilir yani zaman içinde görülecek tedavisi olmayan bir durum

CaniM zaten ozeldeki doktor bastan savma bakmış yani bana gelisi guzel soylemis gibi geldi insallah bir sey yoktur icini ferah tut ama tedbiri elden birakma en ufak bir belirti olursa gecmeyen agri kanama vs. Hemen acile git. Kendini yorma icin rahat etmezse yine gorunursun doktora
Baska doktora gitim oda karindan ultrasyonla anlasilmaz bu dedi. Ama karnin biraz sert oyuzden fitil yazdi her doktor bisey soluyo ya aklim durdu artik.

Islak Pamukla silmek en iyisi ama kullanımı uğraşması zahmetli her an bulamayabiliyor insan.ben yenidoğan döneminde mecbur kaldıkça unibaby nin kini kullanmıştım.tupper ın içine konulan mendilleri normal ıslak medilleri mi yıkayıp koyacağız,yada ayrı satılıyor mu canım ?
Ayrı satılıyor canım e bebeklerde de var temizleme mendili diye geçiyor sanırım pamuklu oluyor.

Adige_ Adige_ hatta ilk doktorum kilon gayet iyi oldugu icin bebisin hareketlerini erken hissedebilirisn demisti. Aynen de oyle oldu. 18. Haftanin sonu 19. Haftanin basinda pit pitlarini hissetmeye baslamistim
allah allah bu benim doktor hep beni kilo konusunda korkutuor :)
tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım tedavimi yapan bu doktordu.

57-58 kılo ile tup bebek tedavisine basladım. boyum 164.

o zaman bile bıraz kılo ver dedi. ama ben 2 ay içinde 2 tup bebek denemesi yaptım . bit ton ilaç ığne ve hormon ilaçları kullandım . transferden sonra aman bebek tutunsun diye iyi besleneyim diye mecbur yedim.

ve 61 ile hamile kaldım.

ben de 19 hafta civarı hissettim bebeğimi.

ama her doktora gittimde kaç kılo aldığımı soruyor ve yavaş gıt. diyetisyene danış. yürü. diyor :(

bende bozuluyrm.

tlc diye bi kanal var ya. odaya ağır yaşamlar die bi program var. obez insanların tedavilerini gösteren onu izleyip oyle olacam diye bi psıkolojiye giriyrm

Baska doktora gitim oda karindan ultrasyonla anlasilmaz bu dedi. Ama karnin biraz sert oyuzden fitil yazdi her doktor bisey soluyo ya aklim durdu artik.
Fitilin adı progestan mı o iyi gelir kasılmalara ama imkanın varsa yaşadığın şehirde rahat olmak için bir perinatoloğa gidebilirsin

Diğer gebelik kilolarimi veremeyince ben alana da verebilenede maşallah diyorum.
Vallahi gecen facebookta grupta okumustum ben de şok oldum aynen yazik o kadari naisl becermis ben de şaşırmıştım
İçini ferah tut inşallah birşey olmadan doğacak kuzucuk.
canım doktorum tekrar edebilir çok dikkat et diyor.. Şu an ödem veya tansiyonum yok herhangi bir belirtim yok çok şükür sadece rahim damarlarımdan birinde akım kaybı dedi ama oda 28 e kadar geçebilir yani zaman içinde görülecek tedavisi olmayan bir durum

allah allah bu benim doktor hep beni kilo konusunda korkutuor :)
tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım tedavimi yapan bu doktordu.

57-58 kılo ile tup bebek tedavisine basladım. boyum 164.

o zaman bile bıraz kılo ver dedi. ama ben 2 ay içinde 2 tup bebek denemesi yaptım . bit ton ilaç ığne ve hormon ilaçları kullandım . transferden sonra aman bebek tutunsun diye iyi besleneyim diye mecbur yedim.

ve 61 ile hamile kaldım.

ben de 19 hafta civarı hissettim bebeğimi.

ama her doktora gittimde kaç kılo aldığımı soruyor ve yavaş gıt. diyetisyene danış. yürü. diyor :KK43:

bende bozuluyrm.

tlc diye bi kanal var ya. odaya ağır yaşamlar die bi program var. obez insanların tedavilerini gösteren onu izleyip oyle olacam diye bi psıkolojiye giriyrm
yok artık sende bende izliyorum onları da onlarda allah için yemiş yemiş s.... lar kusura bakma ve geçmişlerinde yaşadıkları bir nevi yemeğe itmiş isteselerdi başka şeylere de yönelebilirlerdi öyle düşünme

Fitilin adı progestan mı o iyi gelir kasılmalara ama imkanın varsa yaşadığın şehirde rahat olmak için bir perinatoloğa gidebilirsin
Hem progestan yazdi onu agizdan al dedi bitanede baska fitil yazdi onu makattan koy karnin sert oldukca dedi. Karin sertligi erken doguma nedenmis falan ben bi saglikli doguramiycam galiba her doktor bisey soluyor biri plasentede kirecleme var biri karnin sert biri rahim agzi acik artik hamileligimin tadini cikarip sevinemiyorun daha once bir kaybim oldu zaten buda asilamayla oldu hergun korkuyla geciyor bebegimi bi sagsaglim kucagima alayim baska bisey istemiyorum.

Kızlaar ayrıntılı USG yi yaptırdım. Çok şükür bir sıkıntı yok bebişte. Amaaaa doktorum hep erkek demişti USG a bakan kız dedi :KK57::KK57: ay çok şaşkınım :KK57:

canım ayrıntılı kesindir bence çünkü kız bebeklerde rahmi görüyorlar diye biliyorum.. İnşallah çok birşey almamışsındır

merhaba arkadaşlar,
2 gündür somon rengi silik kanlı akıntım var.doktora gittim usgden baktı bebekte sıkıntı yok normal tekme atıp duruyor zaten hissediyorum açılma yok herşeyim iyi ama kırmızı olmayan bir akıntım var 200 gr progestron kullan dedi içiyorum da. başına bu şekil birşey gelen var mı? doktor olur kanamalar dedi ama acil kadın doğum doktoruydu kendi doktorum yurtdışında seminerde ona da ulaşamadım.

Diğer gebelik kilolarimi veremeyince ben alana da verebilenede maşallah diyorum.

İçini ferah tut inşallah birşey olmadan doğacak kuzucuk.
İçinizi rahat tutun doğumdan sonra zayıflama yarışmaları var ben mesela 4. Takımdaydım orda 96-95 kiloyla başladım 84 le bitirdim gideriz takımlara merak etmeyin gider kilolar

Hem progestan yazdi onu agizdan al dedi bitanede baska fitil yazdi onu makattan koy karnin sert oldukca dedi. Karin sertligi erken doguma nedenmis falan ben bi saglikli doguramiycam galiba her doktor bisey soluyor biri plasentede kirecleme var biri karnin sert biri rahim agzi acik artik hamileligimin tadini cikarip sevinemiyorun daha once bir kaybim oldu zaten buda asilamayla oldu hergun korkuyla geciyor bebegimi bi sagsaglim kucagima alayim baska bisey istemiyorum.
Hiç üzülme ilaçlarla düzelir inşallah ben de düşük tehlikesi atlattım her günüm korkuyla geçiyor dua edelim herkes sağlıkla evladına kavuşsun sen moralini bozarsan bebek etkilenir dediğim gibi kendine en çok güven veren doktoru seç ve onunla devam et aklında soru işareti olmasın yoksa böyle kendini yıpratırsın

Selam arkadaşlar. Sabah şeker yüklemesi testine gittim. 50 gr lık. Hastanede verilen suyu zar zor içtim. Hemşire tembih etti beklerken fazla hareket etmeyin, konuşmamaya çalışın eğer istifra ederseniz test iptal olur dedi. Cok şükür hastanede tuttum kendimi ama eve gelince içtiğim suyu çıkarttım. Şimdi kahvaltı ettim yatıyorum. 75 lik 100 lük olsa napıcaktım bilmem. Atlattım cok şükür :KK54:

Back
X