Bulunduğum ilçede tek özel hastane diye mecbur gidiyordum. Kime desem doktorun ismini ^îyy bırak o suratsızı diyorlardı^ 10 dakikalık mesefede temiz güzel hastane diye gidiyordum .Soru sormazsan bebeğini ölçüp bakıyor güzel , iyi sağlıgı diyip 5 dk yoolluyor zaten. Soru sorarsan hele cinsiyeti baska doktor kız demişti dedim .Sen doktor doktor gez kim en fazla derse ona inanırsın demişti

.Birşey sorsam ilac hakkında azarlayıp yolluyor erken gitiiğimde bir daha erken gelme zamanında gel bile dedi

ama buğünkü sözleri çok agır geldi anne değilsin dedi ya daha ne desin ki . Rabbim onu bana emanet etti nasıl soru sorup iyi oldugunu bir sıkıntı olup olmadığı için endişelenmeyim . Neden önlemini almayım . Zaten hasta doğacaksa öyle olur diyip hiçbir şeyi umursamayım .
Hİç doktoru ARayıp soru sormadım ,sadce randeularda gidip sesssiz kaldım iki soru sordum diye sen kimsin de Eşime Allah sana sabır versin diyor . Asla mızmız biri olmadım ki eşim bile bana çok kızar .HAmile gibi davran artık otur dinlen , hamile gibi hareket emiyon diye