Kizlar bi tek ben mi boyle depresyon modunda yasiyorum

Sinir oluyorum ve vicdan azabi cekiyorum bebegimi uzdugm icin. Köy okulunda calisiyorum hergun 40 km git 40 km gel yapiyorum hamileligm boyle gecti artik biktim yoruldum

bi de ayrica kendini idareci sanan mudur ve mudur yardmcisi musveddeleriyle ugrasiyorum. Isimden sogudum okuldaki kmsenin yuzunu de gormek istemiyorum. Mudur ilk donemin sonundan beri benimle ugrasiyor. 15 tatilm bile onun yuzunden aglamakla stresle gecti o okulu istemiyorum artik diye. Bebegimin hakkina girip beni surekli boyle uzdukleri icin Allah bildigi gibi yapsin. Pdrciyim okulda. Ben de ram muduru ile konustum ram muduru de ramdakileri sube mudurunu alip ziyaretmis gibi okula geldi. Oda sorunum vardi(calisma alani yetersiz hic bisey yapamiyorum okulda. Bana oda verilecekken onalr kendi odalarini ayirdilar. Sonra sus payi olsun diye mudur ben sizle odami paylasirim dedi. Sonrada ben odayi pis birakmisim bahanesiyle benn okulda olmadigm gun esyalarimi odadan cikarmia bana sormadan konusmadan. Konusmaya calisinca tersliyor kendi geliyor biseyleri bahane edip herseyime laf ediyor bide savunma yaz diye ustume kagit atiyor hadsiz) dun ram ve sube muduru geldi halledilmeye calisildi. Tabi suan idareciler bana cok kinli tum duzenleri bozulmus oldu. Dun herhangi bisey demediler bana ama bugun bi atak bekliyorum yoldaym okula gdiyorum. Yine sinirli stresli bigun gecirip eve gidip esimin de basini agritcam galiba oyle hissediyorum. Ama beni hamile halimle bu durumlara dusurup bebegimi bile uzdukleri icin Allaha havale ediyorum

bebegimi uzdugum icin cok vcdan azabi cekiyorum ama kendime de hakim olamiyorum