Evet canım onlarda benim gözüm ama şimdi indirime bile girse alamam.. Çünkü ne alacağım belli değil. Henüz odayı düşünmedim kendi odama beşik alacağım diye.. Birde montessori yatak alabilirim diye onun için özel bile yaptırabilirim yani..
canım başka doktora git bence.. Ben hem devlete hem özele gidiyorum. devletteki doktorum özelden daha iyi ilgileniyor.. Sistemde hasta başına 12 dk veriyorlar ben her gittiğimde 35-40 dk hem bakıyor hem açıklıyor.. O kadar tatlı ki.. Devlette doktorlara para verilir mi bilemiyorum ama eğer öyle bişey yapılabilse ona özel para dökerdim yani..
ay canım bana çentik demeyin.. Kafayı yedim artık.. damarlardan anlıyorum artık var mı yok mu diye bildiğin doktor gibi oldum o bakarken görünce zaten diyorum yesem şu damarımı
Bugünkü gittiğim doktorum iyi biri gibi hiç beklemeden girdim memnun kaldım güzel açıkladı.. preeklampsi üzerine araştırma yapan ekibi bile varmış.. sol taraf iyi sağ tarafta çentik var akım kaybı yok dedi.. Ayrıca fizyolozik olarak 28. haftaya kadar bu durum olabilitesi varmış.. Bana 28 den sonra sanki doğum yapacakmışsın gibi seni hazırlicaz dedi.. Bebeğin gelişimi için eğer olucaksan bile 35 i geçirmeye çalışacağız dedi..