• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayatimin en berbat gecesini gecirdim dun kizlar. Iki gundur ishal durumum vardi. Dun gece buna istifra da eklendi. Gece 12 de baslayan eziyet sabah 5lere kadar devam etti. Afedersiniz hem alttan hem ustten cikarmaktan icim disima cikti mahvoldum takatim kalmadi gucum kalmadi sabah bi tartildim 2 kilo gitmis. Doktora gittim bugun cok sukur bebis iyi doktor enfeksiyon buyuk ihtimal dedi antibiyotik arti vitaminli serum taktılar. Allah kimseye yasatmasin kizlar insan kendinden tiksinir mi valla dun gece o hale geldim.. sizler nasilsiniz hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alsaydik
çokk geçmiş olsun

Kizlar ben o gun vajinamda et gibi bi sey hissettim.Doktora gittjm Bakti doktor idrar kesen dedi :KK43: Asagiya inmis Dikkat et japsirma oksurme ikinma falan dedi Bide buyuyunce gel dedi.Siz duydunz mu hic boyle etrafinizda idrar torbasi asagiya inen diye Elle dokuninca hissediyorm acaba bu normal dogumu etkiler mi Dogumdan sonra gecer mi? Rahatsiz edici bi durum :KK43:(Yardim edermisnz?

ilk defa duydum doktor başka bi açıklama yapmadı mı? tehlike bi r durum arz eder miymiş öksürme hapşırma demiş de saçma yani hapşırık gelince nsl tutacaksın

Kızlar defalarca konuşuldu belki ama ben o kısmı kaçırdım.
75 gramlık glikoz yüklemede kaç kere kan alınıyor?
Eşim ona göre işini erteleyecek de...

3 kez alınıyor ama ilk kanı gider gitmez alıyorlar diğerlerini 1 saat arayla alıyorlar 2 saat sürer işin hastanede

Hayatimin en berbat gecesini gecirdim dun kizlar. Iki gundur ishal durumum vardi. Dun gece buna istifra da eklendi. Gece 12 de baslayan eziyet sabah 5lere kadar devam etti. Afedersiniz hem alttan hem ustten cikarmaktan icim disima cikti mahvoldum takatim kalmadi gucum kalmadi sabah bi tartildim 2 kilo gitmis. Doktora gittim bugun cok sukur bebis iyi doktor enfeksiyon buyuk ihtimal dedi antibiyotik arti vitaminli serum taktılar. Allah kimseye yasatmasin kizlar insan kendinden tiksinir mi valla dun gece o hale geldim.. sizler nasilsiniz hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alsaydik

çok geçmiş olsun canım çabuk toparlanırsın umarım

fnd_50 fnd_50 canım çok geçmiş olsun iki gün önce de ben hemen hemen aynı durumu yaşadım kendimden tiksindim resmen, sonra bel sırt ağrısı başladı üşüttümde mi oldu bişey mi dokundu bilmiyorum inşallah bi daha olmaz tekrardan geçmişler olsun
Sagol canim benim gercekten berbat biseydi sabahlara kadsr takatim kalmamisti en son acilde serum vurudlar enfeksiyon olabilir diye. Icine antibiyotik de koydular bsey olmaz dimi antibiyotikten. Sordum doktora:) bsy olsa ben koyar miyim dedi:) her hamilekin kullanabileceginden dedi

fnd_50 fnd_50 geçmiş olsun. Su içmeyi ihmal etme sakın. Keşke birkaç gün daha dinlenip kendine gelsen.
safari_go safari_go geçmiş olsun. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Hamilelikte her şey değişiyor. Bakmışsın hepsi düzelmiş. Canını sıkmamaya çalış.
Cok tesekkur edeeim aynen okadar su kaybettim ki durmadan icmeye calisiyorum. Keske az biraz daha dinlenebilsem ama buna sukur ne yapalim bakalim

Kizlar ben o gun vajinamda et gibi bi sey hissettim.Doktora gittjm Bakti doktor idrar kesen dedi :KK43: Asagiya inmis Dikkat et japsirma oksurme ikinma falan dedi Bide buyuyunce gel dedi.Siz duydunz mu hic boyle etrafinizda idrar torbasi asagiya inen diye Elle dokuninca hissediyorm acaba bu normal dogumu etkiler mi Dogumdan sonra gecer mi? Rahatsiz edici bi durum :KK43:(Yardim edermisnz?
Canim bahsettigin durum idrar torbasinin sarkmasi. O da benim bidligim idrarini uzun sureli sık tutarsan oluyor. InsaALLAH gecicidir canim ya doktor ney buyuyunce gel dedi orayi anlamadim

nasıl oldun canm
Belim hala ağrıyor canım internetten baktım bu haftaların en çok yaşanılan şeyi bel ağrısı , tüm kemiklerim ağrıyor sanırım süt peynir yoğurt tüketmememin de acısı çıkıyor..
:)

çalışan hamile olmak gercekten kolay değil. hele hele çalışan anne olmakkkk
ahh vardiyalı çalışıyordum ben geçtiğimiz yaza kadar hem ben hem oğlum perişan olmuştuk sırf hamilelik düşündüğüm için çıkmıştım işten, çalışmak gibisi yok gerçekten ama böyle hassas durumlarda insan sadece evinde rahat ediyor

Sagol canim benim gercekten berbat biseydi sabahlara kadsr takatim kalmamisti en son acilde serum vurudlar enfeksiyon olabilir diye. Icine antibiyotik de koydular bsey olmaz dimi antibiyotikten. Sordum doktora:) bsy olsa ben koyar miyim dedi:) her hamilekin kullanabileceginden dedi
olmaz canım sen iyi olmaya bak :)

Canım ben de antibiyotik kullanıyorum b grubu kaç doktora gittim hepsi kullan dedi

günaydın kızlar hergün birimizde birşeyler çıkıyor ne olucak halimiz ben de dün hep sırt ve boşluk ağrısı çektim bir haftadır da sabahları şekerim hep yüksek çıkıyor korkuyorum artık ya sinir oldum şekere

günaydın kızlar hergün birimizde birşeyler çıkıyor ne olucak halimiz ben de dün hep sırt ve boşluk ağrısı çektim bir haftadır da sabahları şekerim hep yüksek çıkıyor korkuyorum artık ya sinir oldum şekere

canım sendeki hamilelik şekeri mi yoksa önceden var mıydı? İnsülin iğne falan kullanıyor musun? Ne kadara kadar tehlikeliymiş söyledi mi doktorun? Bu şeker tansiyon vs işleri de çok zor yaa.. Allah yardım etsin canım

Back
X