Kızlar hamileliktenmi bilmiyorum sınır hastası olup çıkıcam heralde

Bahsetmiştim burda hatırlayanlarınız varsa beşik almayacağız kardeşimin beşiği var demiştimm. Bugün kv memleketten geliyorlar eşime dedim gelirken söyle de arabanın bagajına beşiği de atsınlar annemlere uğrayıp. Eşim tamm ben söylerim dedi. Aramış kv demişki o beşik burda kalsin memlekete geldikce yatar. Siz bastan alırsınız. Bizim salakta tamm demiş. Buraya kadar okuduğunuz da herşey normal ama ben geçen ay sepet beşik gösterdim eşime bu ne dedi zaten birsürü masraf var bunu alamayız hem bu katlanmaz memleke götüremeyiz dedi hele bi para durumumuza bakalim alamayiz dedi. neler neler söyledi. Bende dedim ki tamm o zaman kardesimin besigini getirelim madem bu kadar sıkışıksın almayız dedim. Tamm dedi. Ama heves ettim o beşiğe de içimde kaldı olsun dedim birsürü masraf var çocuk için. Üstüne gitmeyim dedim kabul ettim ilk çocuğumuz olmasına rağmen. Ama annesi siz başka beşik alın o burda dursun diye tek bir cümle kurdu diye tamm dedi ben de hani alamazdin ben heves ettim yok dedin de simdi niye boyle diyosun dedim diye benimle tartıştı ya. Hayır ben isteyince para yokta anan diyincemi para var.

Yok yani sen nerden biliyosun biz alabilir miyiz alamazmiyiz ya da başka planımız mi var oraya başka alın lafa bak çok biliyorsun babaane olarak sen al hasbam