• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kadında ki rahatlığı çözemedim valla ya daha yeni evliyiz kendi borcumuz bitmeden ilk önce yeni eve taşınacaz eşya yenilencek dediler sonra hac cıktı hacca gitcem dedi 15.000 borç buldu eşim göndermek için. Bi de hala utanmadan başka beşik alın diyo ay bide bugün gelecek inşalalh tutarım ağzımı.
Evet işte bu daha sinir bozucu o yüzden diyorum ne alsın ne istesinler kendilerine yetsinler yeter . birşey beklemiyorum canlari sağolsun kendi ailem ve eşim yeter.
İnsan tabi kendi ailesingibi heves etsinler birseyler bekliyor ama sonra diyorum kendilerine yetsinler başka birşey istemem

Evet işte bu daha sinir bozucu o yüzden diyorum ne alsın ne istesinler kendilerine yetsinler yeter . birşey beklemiyorum canlari sağolsun kendi ailem ve eşim yeter.
İnsan tabi kendi ailesingibi heves etsinler birseyler bekliyor ama sonra diyorum kendilerine yetsinler başka birşey istemem

Keşke öyle olsa canım benim ne verseler ne alsalar

Ooo sen baya almissin cnim.sayarmisin zahmet olmazsa aldiklarini bana ya
Canım yeni dogani iki arkadaşım sadece 15 gün giydirebilmis çok hızlı büyüyorlar o yüzden çok yenidoğan alma bence bende bi tane hastane çıkışı aldım . Dört tane çıtçıt body aldım iki tane de altlı üstlü takım aldım onbeş gün için ççok yeni doğana gerek yok bence

Biz 2tane 10lu hastane ciksiç aldık,6-7tane ayrı citcitli badi badi aldio,2ince tulum ,2tane de alt üst şapkalı takım var
Başlangıçta yeter zaten hediye de gelir
2 ad hastane çıkısı aldım biri büyük geldi geri çevirmedim
5 ad çıtçıtlı uzun kol aralarda yeni doğan 3-6 aylıklarda var
6 ad patikli alt var
8-9 ad sıfır kol var
3-5 tane yarım kol var
tabi bunların hepsi yeni doğan değil 3-6-9 aylığa kadar var
üstüne kv getirdi eltimin çocuklarının onların arasından 3-4 tanesini çıkarıcam lekeliler çaktırmadan

Canım yeni dogani iki arkadaşım sadece 15 gün giydirebilmis çok hızlı büyüyorlar o yüzden çok yenidoğan alma bence bende bi tane hastane çıkışı aldım . Dört tane çıtçıt body aldım iki tane de altlı üstlü takım aldım onbeş gün için ççok yeni doğana gerek yok bence

03 aymi alalim daha cok yani.

6 ad patikli alt var
8-9 ad sıfır kol var
3-5 tane yarım kol var
üstüne kv getirdi eltimin çocuklarının onların arasından 3-4 tanesini çıkarıcam lekeliler çaktırmadan
Benimde ablamin yeni bebeği var onunki erkek benimki kız ablamda ayırıyor giydirceklerim olcak mutlaka mevsim ters o kış biz yaz o biraz sikinti

6 ad patikli alt var
8-9 ad sıfır kol var
3-5 tane yarım kol var

Himm sen ilersi icinde almissin canim ondan cok

Benimde ablamin yeni bebeği var onunki erkek benimki kız ablamda ayırıyor giydirceklerim olcak mutlaka mevsim ters o kış biz yaz o biraz sikinti
çok erkeksi değilse giydirilir bence kv getirdi mesela erkek torunlar onlarda beyaz var içinde neden almıyayım temiz olduktan sonra

Acaba oyle mi yapmak lazim cnm?yani ilk giycekleri disinda almamak dahami mantikli?
40 imiz çıkınca firsat bulursak alırız ama işte bebeği bırakacak birileri varsa ailende ya da o anki duruma göre de değişir.ama ben sonra da alırım düşüncesiyle şimdilik bu kadar aldım ama daha doğuma çok var yine dayanamam gibi

40 imiz çıkınca firsat bulursak alırız ama işte bebeği bırakacak birileri varsa ailende ya da o anki duruma göre de değişir.ama ben sonra da alırım düşüncesiyle şimdilik bu kadar aldım ama daha doğuma çok var yine dayanamam gibi

Aynen cnm.ama bakiyorum herkes giyim isini bitirmis.ilerde agirlasinca gidilmiyo diolar

03 aymi alalim daha cok yani.
Yani bi iki tane hastane cikisi alabilirsin bence 0-3 ay daha mantıklı . Bu arada ben de bi 3 aylık alt üst takım aldım başka almadım büyüdükçe almak daha güzel olacak. Ayrıca çok hediye geliyor . O yüzden kısa süre giyeceği çok fazla şey alma havlu penye battaniye muslin bez bunları kesin al hastane çıkışı da mutlaka al bir kaç altlı üstlü takım yada tulum alırsan yeterli bence

Ben de bitirdim kızlar giyim işini artık ayaklarım şişiyor çok gezince.
Şimdilik eksikleri havlu tarak tırnak makası yatak yorgan nevresim küvet seti.
Benim için süt pompasi
Lohusa pijamalarım bu kadar
Ha bir de beşik cıktı bir de beşik kızlar bu bile çok fazla allahtan kiyafet isini hallettim
Bebek bezini de unutmayalım gerçi o her zaman alınabilir

Battaniye annem yaptı 2tane 2tane de aldık havlu aldik biberon aldım ya lazım olur ya olmaz ama bulunsun emzik aldım okadar şimdilik
Küvet banyo bakım ürünü bunlar var ama onları son zamanlara doğru alırım dedim

Back
X