- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #22.921
Neden gıcık olsun ki senin kararın sonuçtaHormonlar kuzum hormonlar)))))acaba ben doktora ben yaptirmak istiyorum desemmi?gicik olurmu acaba bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden gıcık olsun ki senin kararın sonuçtaHormonlar kuzum hormonlar)))))acaba ben doktora ben yaptirmak istiyorum desemmi?gicik olurmu acaba bana
ay sen bugün itibariyle tam 6 ay olmuşsun hadi hayırlısı :) 3. trimesterdesin artık..![]()
Bir de bugün arkadaşının eşi kürtaj olmuş boş gebelik geçirmiş çok üzülmüş. Işte biraz da ondan etkilendi heraldelolita555
Neden gıcık olsun ki senin kararın sonuçta
Kyamam Allahim bidaha nasib etsin ins.bak smdi etiketin gorundu cnm
Kimi doktor oyledir ya ben doktorum benden iyimi bilcen der
Içimde şüphe kalmasini istemiyorum dersin uygun bi şekilde söyle saygı duyar bence
Ayy son trimester deyince bi heyecanlanıyorum çabuk geçer mi acaba![]()
Ama ben yaptiricam ya.yoksa icim rahat etmicek.smdi sen 7.ayami girdin cnm ????
İNŞALLAh sağlıkla canımBen şu ana kadar çok hızlı geçtiğini düşünüyorum bundan sonrası zor
![]()
Kaldi 3 ay heee))
Aynen öyle çok heycanlı inşalalh hemencecik geçer![]()
Valla bi şekilde geçecek yapacak bsieg yokSonlar daha zor geciyomus hatta hic gecmiuomus diolar.ama gecer dimi
Valla bi şekilde geçecek yapacak bsieg yok![]()
Beninde kasilmalarim var magnezyum başlıcam.Aynen cnm saglik olsunda bebislerimiz saglikli olsunda gecer elbet.benim ayaklar felan sis bu arada..( bakbciwilde agashi besik war bi bak istersen uygun fiyati
Beninde kasilmalarim var magnezyum başlıcam.
Yok canım ben hiç beğenmedim onu
Beninde kasilmalarim var magnezyum başlıcam.
Yok canım ben hiç beğenmedim onu
Benim önceden kalça kemiğim ağrıyordu ama çok az önemsemedim pek ama şimdi bacağımın arkası kaslarım yırtılıyor sanki gece kaç kere bağırarak uyandım çok ağrı yapıyor.Banada yazdi doktor bugun magnezyum.sabah aksam ic dedi.ishal yaparmis yaparsa tek ic dedi.kasilma nasi oluyo baya baya hissediyomusun