2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar birşey sorayım sizlere...biliyorsunuz nasipse yaz bebekleri olacak ben tam takım hastane çıkışı istemiyorum tulum olacak içine inçe zıbın mı olur yoksa çıtçıtlı askılı ya da kısa kollu body mi??
Canim ben yengeme sordum bebek yeni dogdugunda çıtçıtlı body kullanma göbeğini acitir dedi kordonu düşene kadar iç zıbın giydirdim üstüne de patikli tulum giydirdim dedi. Alt üst takımların alt lastiği gobeginin üstüne gelip acitabilirmis.
Bugün de e bebekte alışveriş yaparken reyonda yanımdaki kadına sordum o da tam tersini söyledi tulum gergin olacağından göbeğini acitir alt üst takim daha iyi dedi. Lastiği gobegine gelmez mi dedim yok dedi zaten bebek kücük olduğu için kiyafeti bol gelip göbeğinin üstüne çıkıyor zaten ve acıtmıyor dedi.
Ben de sonuç olarak iç zıbın aldım çıtçıtsız, onun ustune giydirmeye tulum da aldım alt üst takim da. Dönüşümlü kullanıp artık hangisi daha kullanışlı göreceğiz bakalım kendimiz tecrübe edicez artık.
Bence sen de öyle yapabilirsin. :KK51:
Bir de haziran ne de olsa çok sıcak olmaz yani olsa bile uzun kollu body giydirmek lazım ilk bir iki hafta çünkü ilk dogduklarinda Vücutlarında yağ birikimi olmadığı için çok üşürlermiş.
Bir de doktorlar giyim konusunda siz ne giyiyorsanız bebeğe bir kat daha giydirin diyorlar.

Canim ben yengeme sordum bebek yeni dogdugunda çıtçıtlı body kullanma göbeğini acitir dedi kordonu düşene kadar iç zıbın giydirdim üstüne de patikli tulum giydirdim dedi. Alt üst takımların alt lastiği gobeginin üstüne gelip acitabilirmis.
Bugün de e bebekte alışveriş yaparken reyonda yanımdaki kadına sordum o da tam tersini söyledi tulum gergin olacağından göbeğini acitir alt üst takim daha iyi dedi. Lastiği gobegine gelmez mi dedim yok dedi zaten bebek kücük olduğu için kiyafeti bol gelip göbeğinin üstüne çıkıyor zaten ve acıtmıyor dedi.
Ben de sonuç olarak iç zıbın aldım çıtçıtsız, onun ustune giydirmeye tulum da aldım alt üst takim da. Dönüşümlü kullanıp artık hangisi daha kullanışlı göreceğiz bakalım kendimizi tecrübe edicez artık.
Bir de haziran ne de olsa çok sıcak olmaz yani olsa bile uzun kollu body giydirmek lazım ilk bir iki hafta çünkü ilk dogduklarinda Vücutlarında yağ birikimi olmadığı için çok üşürlermiş.
Bir de doktorlar giyim konusunda siz ne giyiyorsanız bebeğe bir kat daha fazla giydirin diyorlar.

Yani csnim yenidogan citcitli body giydirmeyeljm mi?ic dis zibinmu alalim?

Ben de sonuç olarak iç zıbın aldım çıtçıtsız, onun ustune giydirmeye tulum da aldım alt üst takim da. Dönüşümlü kullanıp artık hangisi daha kullanışlı göreceğiz bakalım kendimiz tecrübe edicez artık.
Bir de doktorlar giyim konusunda siz ne giyiyorsanız bebeğe bir kat daha fazla giydirin diyorlar.
Yaa süpersin valla ne güzel yazmışsın çok mantıklı hiç o açıdan bakmamıştım..ben şimdi isme özel tulum yaptıracağım içine o ince zıbınlardan alayım alt üst takım da ayrıca alayım çok tşk ederim cvbın için :KK200:

Yaa süpersin valla ne güzel yazmışsın çok mantıklı hiç o açıdan bakmamıştım..ben şimdi isme özel tulum yaptıracağım içine o ince zıbınlardan alayım alt üst takım da ayrıca alayım çok tşk ederim cvbın için :KK200:

Aynen cnim bende tulum yaptiricam isimli nasipse.icine ic zibinmi almaliyiz

Kargom geldiii kizimin tatlis kiyafetleri.biri hastane cikisi onlu biri besli takim:KK200:
İcinde saglikla goruruz insaallah yavrularimizi.su tavsanlinin tulumunu buldum e bebekte aldim bugun int.den.hepsini geceden bitirmis anneler sabaha bişi kalmamisti e bebekte
Hepsi çok güzel gülerek kullan ☺️

Ne demek canım rica ederim bilgiler işine yaradiysa ne mutlu bana :KK5:

Bende kayınvalide zedeyim. Ruh durumu bozuk bir kayınvalidem var. Nasıl derseniz mesela; son 1 haftadır benle konuşmadı şeker yüklemesi yaptırdım diye. Hiçbir şekilde tahlil ve ayrıntılı, ikili test gibi testler yaptırmamı istemiyor. Tutturmuş onun kardeşinin oğlu için down sendromlu demişler ama öyle değilmiş. Şeker yüklemesiyle ne alakası var anlayabilmiş değilim. Bugün cuma ya barıştık :KK70:
Seninkide farklı bir cinsmiş canım :KK8: size ne ya dr kesiliyolar başımıza.. :KK70:

Back
X