2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Babylicious Babylicious ben 7.5 aylıkken kızımı odasına geçirmiştim. Meltem Mobilya'nın ürünleri sağlıklı ve sağlam oluyor. Sade bir modelini seçtim. Hala kullanıyoruz. 7-8 yaşına kadar da kullanılır. Büyüyen beşiği vardı. 2.5 yaştan sonra yatağa çevirdik. Alt bazayı açınca da bir kişi daha yatabilecek şekilde. Komodin ve dolapları da çok kullanışlı.

Blackbluee1 Blackbluee1 bahsettiğin şey acaba hamak diye tahmin ettiğim şey mi? Eğer öyleyse onlar sadece gündüz için kullanılıyor.

Eklentiler

• 20180224_131932.webp
    20180224_131932.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar günaydın:KK76:

Ben bebek odası bakıyorum ama ne iyidir ne değildir bilemiyorum.. Şimdi vivense ve çilek takımlara baktım hoş modeller var ama kalitesi nedir ne değildir bilemiyorum.. Bu markalardan alacak olan veya kullanan var mı sadece bebek odası değil herhangi bir mobilya da olur..

İkea ya da baktım ama hiç beğenmedim.. Eğer karar verebilirsem oradan belki montessori yatak alırım bebeğime yada takımla beşik olacak.. Siz ne düşünüyorsunuz.. Bebek odası yapacak mısınız? Bu markalar nasıldır sizce?

Biliyorum ilk başta odaya ihtiyaç olmayacak o yüzden acele etmiyorum ama hevesim olduğu için de hemen yapmak istiyorum..:anne:Kendi odama da anne yanı yada sepet beşik alayım diyorum.. Birde ev tipi ana kucağı olursa yeter artar bile gözümün önünde olur sürekli..Ama oda konusunda ne düşünüyorsunuz?

Canım ben gün çileğe gidicembbakarim inşallah vivense de suntalemden üretilmiştir yazıyor. O yüzden sinmedi içime

Bende 3kere veriliyo biliyorum cnm.bi arkadas 2kere wermis.peki asamalari nasil canim?
Kan vermeye gidiyorsun benden önce idrar ve kan aldılar. Sonra elime gazoz tutusturdular onu ictim. Bir saat arayla da iki kez daha kan verdim sonra güle gülee. Sonuçları doktorunuza gosterirsiniz. Şimdi sonuç bekliyorum kötü çıkarsa doktoru ararım hafta içi.

Canım eşim 200 e beşik derken nasıl bir psikoloji ile söyledi neyi kastetti hiç bilmiyorum :KK70:
:) Neyse ki meseleyi halletmişsin. Biz ilk aylar için bambu beşik almıştık. 5 yıl önce bile 500 TLydi. Onun bile sallanmaktan tekerleği çıkmıştı. Maalesef fiyatla kalite bazen orantılı oluyor. İkna etmekle iyi etmişsin. Makul ölçülerde hevesler yerine getirilmeli bence.

Kizlar sonuclarim cok iyi cok temizmis doktorumuz oyle dedi :) hem detayli hem de yukleme sonucum iyi cikti cok sukur :) bugun sata gore 23+4um 578 gram olmus minik kizim :dua: sadece ters duruyormus o da zaten miyomdan dolayi sezeryan olcam nasil durdugu muhim degil iyi olsun da :nazar::KK200:

Aaa ayniyiz cnm senle❤bizde 23+4uz bugun.dun gttim bende kntrole.benim pasada bas asagi duruyo seninkidemi oyle??

Kan vermeye gidiyorsun benden önce idrar ve kan aldılar. Sonra elime gazoz tutusturdular onu ictim. Bir saat arayla da iki kez daha kan verdim sonra güle gülee. Sonuçları doktorunuza gosterirsiniz. Şimdi sonuç bekliyorum kötü çıkarsa doktoru ararım hafta içi.

Once acmi veriuosun?sora tokmu veriyosun?yoksa kan verme bitene kadar bisey yemicezmi

Kızlar bu arada şeker yüklemesi yaptıracak olanlara tavsiyem olacak.. Ben geçen sene ilk 50 lik yaptırmıştım ve yüksek çıkmıştı.. Sonra 100 lük istedi doktorum diyet yapmamı söyledi o süre zarfında.. bende şekeri patates havuç pirinç falan kestim 1 hafta sonra yaptığımda şekerim 77 yüklemeden sonra ise normal aralıkta çıkmıştı.. Yani iki kere yapmak istemiyorsanız gitmeden 3 4 gün çnce yediklerinize dikkat edin.. 50 lik neysede 100 lük çok zorlamıştı beni
Benim.doktorum 75 lik istedi

Aynen aynen cnm banada aynen boyle dedi.aclik tokluk bakalim dedi.peki onlara bakinca gebelik sekeri olup olmadigi anlasiliyomu????bilemedim ki sagliklimi
Riskli cikarsa seker yukemesine gidiliyor diye biliyorum canim zaten yapilan seker yuklemesi de cok saglikli birsey degilmis ki

Back
X