2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım e bebeğe gittik gitmişken vaktik ama o modelden yoktu 700tl lik olandan vardı.
ilgilenen kişi belki önceki yıllara ait bir modeldir o yüzden mağazada yok dedi.
Bakalım park yatakla senin.aldigin yatak arasında gidip geliyorum bakalım hangisine kiismeolcak

Bende kendi beşiğimi çok merak ediyorum ama tee 2 ay sonra teslim edilecek o zamana kadar bende yatağını uyku setini vs . Tamamlarım

Kızlar yaz annesi olacağız inşlh ve sıcaklarda nasıl giydirmek lazım neler aldınız ben daha hiç birşey almadım sıfır yada yarım kol la yenidoğan üşürmü diyorum uzun kolda sıcak olursa isilik olur siz ne tarz şeyler aldınız

Kızlar dün oğluma cici kıyafetler aldım size de göstermek istedim. Defactoda inanılmaz indirim var bebek ürünlerinde. Kalitesi de benim hoşuma gitti. Resimdeki battaniyeyi 9.90 a aldım. 3lü kısa kollu badi15 ikili tulumlar 19 :KK57:

Internet sayfasindanmi aldin cnm?yoksa magazasindanmi?gule gule gydir

Kızlar yaz annesi olacağız inşlh ve sıcaklarda nasıl giydirmek lazım neler aldınız ben daha hiç birşey almadım sıfır yada yarım kol la yenidoğan üşürmü diyorum uzun kolda sıcak olursa isilik olur siz ne tarz şeyler aldınız
Yaşadığın yere bağlı biraz da burda mesela mayıs sonu haziran başı gibi çok sıcak olmuyor ve yeni doğan bebekler kendini tam isitamadigi için uzun kollu aldım ben yenidoganlari.
Ben 0-3 ay kısa kollu çıtçıt badi aldım

Mağazasına gidip alsana canım..
Ya ben ilk indirimden sonra stokta kalmayınca birkaç mağazaya baktım, yok dediler hep.. İkinci indirime güncellenir dedim, yine yoktu.. Arkadaş yazınca ondan sordum zaten.. Bazı yerlerde var demek ki diye.. Hatta eşime dedim yazıdan sonra, senin oradakilere bakar mısın diye.. O da gitti 2-3 yere yokmuş..

Ya ben ilk indirimden sonra stokta kalmayınca birkaç mağazaya baktım, yok dediler hep.. İkinci indirime güncellenir dedim, yine yoktu.. Arkadaş yazınca ondan sordum zaten.. Bazı yerlerde var demek ki diye.. Hatta eşime dedim yazıdan sonra, senin oradakilere bakar mısın diye.. O da gitti 2-3 yere yokmuş..

Hadi ya şansa bak

Kızlar bir soru sorcaktım uykudan uyanınca karnıma bir ağrı giriyor sürekli ve bi kaç gündür göbek deliğinin alt kısmı ağrıyor normal midir sizce bebeğim çok hareketli ondan mı acaba

Kizlar ben son birkac gundur bebegimin hareketlerini ya hic hissetmiyorum yada cok az hissediyorum.. boynundaki kordonla alakasi olabilir mi tedirgin oluyorum cok :( kontrolumuze de 2 hafta var.

Kizlar ben son birkac gundur bebegimin hareketlerini ya hic hissetmiyorum yada cok az hissediyorum.. boynundaki kordonla alakasi olabilir mi tedirgin oluyorum cok :KK43: kontrolumuze de 2 hafta var.
Birşey yoktur bence arada oluyor öyle, ama devam ederse bi görünmekte fayda var.. aklına takılıp stres olmaktansa dr unla görüş bence

Selam anneler youtubeda dolanirken ne buldum.bursa acibademde bi dogum videosu bissuru var gerci boyle videolar.acibadem olunca hastane çıkışını bile onlar veriyor:D bana kapali oldugum icin dogumdan sonra hastane odasinda takabilecegim ortu konusunda fikir oldu sal ya da yazma takamam o halde.bone turu bisi takabilirim bu kadin gbi.cok gelenimiz olmaz zaten gurbetteyiz.ikramlar konusunda da fikir oluyor boyle videolar bunlar tabi abartmis

B

Selam anneler youtubeda dolanirken ne buldum.bursa acibademde bi dogum videosu bissuru var gerci boyle videolar.acibadem olunca hastane çıkışını bile onlar veriyor:KK70: bana kapali oldugum icin dogumdan sonra hastane odasinda takabilecegim ortu konusunda fikir oldu sal ya da yazma takamam o halde.bone turu bisi takabilirim bu kadin gbi.cok gelenimiz olmaz zaten gurbetteyiz.ikramlar konusunda da fikir oluyor boyle videolar bunlar tabi abartmis

Bu kadının taktiği nasıl bişey ben çözemedim ki :D

Back
X