2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ucresize ayrilmadigimiz için yaz tatilinde maaş alabiliyoruz. Hatta bizim burda ücretsiz izinde olan arkadaşlar haziran seminerlerinde başliyolar eylül seminerlerinde tekrar ücretsize ayriliyorlar yaz maaşlarini alıyorlar yani

:110:
Ucresize ayrilmadigimiz için yaz tatilinde maaş alabiliyoruz. Hatta bizim burda ücretsiz izinde olan arkadaşlar haziran seminerlerinde başliyolar eylül seminerlerinde tekrar ücretsize ayriliyorlar yaz maaşlarini alıyorlar yani
İyiymiş öyleyse. Araştırma gereği duymadım bu zamana kadar. 36 ya kadar çalışmak istiyorum evde oturup şişmekten korkuyorum açıkçası

:110:
İyiymiş öyleyse. Araştırma gereği duymadım bu zamana kadar. 36 ya kadar çalışmak istiyorum evde oturup şişmekten korkuyorum açıkçası
Çok zorluyor artık okul beni ben bi an önce bırakmak istiyorum o yüzden doğumdan sonra yeterince yorulucağimizi düşünüyorum o yüzden simdi bol bol dinleneyim:kahve:

Yasal hak olduğu icin ben kimseyi düsünmıyorum yoksa bizim idarede muhtemelen der idare et diye ben ayrildiktan sonra en azından ücretli alırlar sonuçta benim yasal hakkım izne ayrilmak
Ben evde oturmaktan sıkılırım diye korkuyorum. Eğer çok zorlanırsam bırakırım ama aksilik olmazsa çalışıcam

canım benimde böbreklerimde sıkıntı var her iki tarafta da taş var ki bir taraftaki baya iri dedi üroloji uzmanım.Eğer yerinden oynarsa sorun olabilir dedi istraht etmen lazım dedi bende şubat tatilinden beri çalışmıyorum.Doktorum okula gitme artık yılını kapatalım dedim bir arkadaş yazmıştı "öğretmen olduğum için pek faydalanamayacam doğum izninden haziran ayına denk geldi" diye bende eğer okula gidebilseydim bende 32. haftada ayırılacaktım ama böyle oldu.Arkadaşlar inanın evde yatmakta zormuş hep imrenirdim ama çok harekette yasak olduğu için bazen bunalıma giriyorum.Evde yatmak yüzünden çok kiloda aldım ki normalde kilo alan biri değilimdir "0" hareket sonuç bu.Eğer bir sıkıntınız varsa özellikle perinatoloji uzmanıyla görüşün zaten onlar bu konuda çok hasaslar,sorun varsa hemen rapor verelim diyorlar.Ama inşallah kimsenin ciddi bir problemi yoktur da rahat bir hamilelik geçirir.
Canım bende de var 4mm 2 tane geçen taş düşüödüm düşürdüm İnş bir sıkıntı yaşamayız

1 haftadir gecemeyen karin agrim mafetti beni suan 24 haftalik oldum ve hergun karnimin alti adet agrisi gibi agriyor okadar doktora gitim agriyla ilgili bisey yok neden agriyor bi fikri olan varsa yardim edsin hamileligimin tadini cikaramiyorum her anim korkuyla geciyor boyle agri falan ceken varmi normalmi?
Canim nst filan bagladilar mi sanciya bakiyolar oyle durumlarda diye biliyorum ama

Arkadaşlar merhaba.bugun köyü sarı akintim oldu baya ve peçeteye kanlı sümüksü bir lekelenme geldi.bekledim biraz devam edecek mi diye .acile gittim sonra.poliklinige yönlendirdiler.doktor ultrasonla baktı birşey yok dedi sonra da vajinal muayene yaptı.biraz akintin ve enfeksiyon var dedi fitil verdi.onu kullanicam geçen sefer kullanmamıştım ama kanlı sümüksü birşey de gelmesi beni tedirgin etti.biraz da ağrım vardı dun karın ağrısı bugünde o yüzden toko ya bağlayacağım dedi sanırım kasılma var mı diye bakılıyor.sonra birşey çıkmadı gönderdi.fitili kullan dedi.icim baya rahatladı.bu süreçleri sağlıcakla bir atlatsak

Benim ishal tekrar hortladi ya :KK43: mide eksimesi de cabasi.. dun geceden beri gene mahvoldum :KK43: tuvaletin kapisindan gecmek istemiyorum artik ama ordsn beri gelemiyroum icim disima cikti :KK43: bebisimin hareketlerini de cok az hissettim bugun. Evhamlar pesimi birakmiyor..

A Arya92 canım Allahtan senin düşmüş ne güzel,geçende bir ağrı yaptı feci Allahtan kısa sürdü se nasıl atlattın Rabbim korumuş valla seni.İnşallah tekrarlamazsın,benim bir tarafta 8mm diğer tarafta 5in altında bir kaçtane var dedi.8mm olandan korkuyorum. Sende istrahatmi ettin yoksa normal hayatına devammı ettin?Çok zor bu şekilde günde 4-5 litre su içiyorum kızlar yazmış tuvaletimi tutamıyorum diye bide beni düşünün.her 15-20 dakkada bir wcdeyim,eşim varsada onu atıyorum kapısına dayanıp:KK70:

A Arya92 ,korkma gerilme arkadaşım inşallah işe yaracaktır fitil.Bak benimde 3 gün önce kanlı idrarla doktora koşturdum,haklısın insan kanı görünce içi gidiyor ama bebeğe bir sıkıntı vermedikçe tedaviyle geçiriliyor.İnşallah hemen atlatırsın bizede haber ver

A Arya92 canım Allahtan senin düşmüş ne güzel,geçende bir ağrı yaptı feci Allahtan kısa sürdü se nasıl atlattın Rabbim korumuş valla seni.İnşallah tekrarlamazsın,benim bir tarafta 8mm diğer tarafta 5in altında bir kaçtane var dedi.8mm olandan korkuyorum. Sende istrahatmi ettin yoksa normal hayatına devammı ettin?Çok zor bu şekilde günde 4-5 litre su içiyorum kızlar yazmış tuvaletimi tutamıyorum diye bide beni düşünün.her 15-20 dakkada bir wcdeyim,eşim varsada onu atıyorum kapısına dayanıp:KK70:
Ay bende de böbrekte taş var sol tarafımda bir tane 5 mm dr yerinden kımıldarsa sıkıntı olur şancı yapar erken doğuma bile sebep olur dedi korkuyorum hiç yürüyüş yapmıyorum düşer diye okuldan eve evden okula gidiyorum elimden geldiğince az hareket ediyorum

Ay bende de böbrekte taş var sol tarafımda bir tane 5 mm dr yerinden kımıldarsa sıkıntı olur şancı yapar erken doğuma bile sebep olur dedi korkuyorum hiç yürüyüş yapmıyorum düşer diye okuldan eve evden okula gidiyorum elimden geldiğince az hareket ediyorum
banada öyle dedi doktor.aman arkadaşım dikkat ben biraz evde hareket edeyim koridorda yürüyeyim dedim ağrım oldu kanlı idrar geldi ,tabi sende de olacak diye bişey yok ama gebelikte böbrekler çok hassas oluyormuş şişiyormuş o yüzden de daha hizlı ortaya çıkabiliyormuş var olan bir problem.Kızlar 7. aydan sonra böbrek şişermiş haberinzi olsun

A Arya92 ,korkma gerilme arkadaşım inşallah işe yaracaktır fitil.Bak benimde 3 gün önce kanlı idrarla doktora koşturdum,haklısın insan kanı görünce içi gidiyor ama bebeğe bir sıkıntı vermedikçe tedaviyle geçiriliyor.İnşallah hemen atlatırsın bizede haber ver
Sağol canım kanlı şeyi görene kadar sakindim daha önce de akinti olmuştu geçmişti ama kanlı olunca insan huzursuz oluyor.tesekkurler tatlım.

Screenshot_20180227-172725.webp
Kizlar prensesime bakin :anneadayı::KK68:
Hemen yuzunu gosterdi annem. Hep boyle zaten hic kapatmadi.
Doktorumuz cok guzel bi yuzu var dedi:KK68: Ay parcasi benim kizim minik prensesim:KK200:

Eki Görüntüle 2116896
Kizlar prensesime bakin :anneadayı::KK68:
Hemen yuzunu gosterdi annem. Hep boyle zaten hic kapatmadi.
Doktorumuz cok guzel bi yuzu var dedi:KK68: Ay parcasi benim kizim minik prensesim:KK200:
Ay maşallah Rabbim saglikla kavusmak nasip etsin. Boyle renkli bu kadar belirgin ultrason fotografini kaçıncı haftada veriyorlar 23. Haftadayım hala siyah belli olmayan ultrason fotoları var

Back
X