2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay maşallah Rabbim saglikla kavusmak nasip etsin. Boyle renkli bu kadar belirgin ultrason fotografini kaçıncı haftada veriyorlar 23. Haftadayım hala siyah belli olmayan ultrason fotoları var

Diğer kontrolün ne zaman 27 28 gibi yüzü iyice belirginleşiyor. Ben 25 te gittiğimde belliydi. Gerci gostermedi :KK43: .
Siz yine de doktorunuza sorun 4 boyutlu bakabilir miyiz diye o da muhtemelen yüzünün belirginlermesini bekliyordur.

Arkadaşlar kaburgaları ağrıyan var mı? Son kaburgalarim ağrıyor sanırım karnım ordan da genişlemeye çalışıyor ne etsem bilemedim. Sırt ağrısı dinlenince geçiyor en azindan

Arkadaşlar kaburgaları ağrıyan var mı? Son kaburgalarim ağrıyor sanırım karnım ordan da genişlemeye çalışıyor ne etsem bilemedim. Sırt ağrısı dinlenince geçiyor en azindan

Benim de ağrıyor canım otururken falan. Acımı acıtıyor hele çocuk yukarı çıksın biraz resmen taş gibi oluyor. Napcamı şaşırıyorum..

Kızlar Allah nasip ederse yaz cocugu olucak ya pike takımımı yoksa nevresim setimi alıcaksınız?

Regl ağrısında olduğu gibi devamlı belim ağrıyor :110: kasılmalardan sonra birde bu ağrı:KK12: bel ağrısı olan var mı pozisyonla değişmiyor devamlı sızı şeklinde :KK43:
Belim ağrımıyor kopuyor şu an oturup kalkarken eşimden destek alıyorum. Yanlızken kalkmam abartmıyorum 3 dk falan sürüyor. Benim belim zaten sıkıntılıydı hamilelikte napıcam diyodum korktuğum başıma geldi maalesef. Tek başına bütün evi temizleyip hiç dinlenmeden market sonra yemek yaparsam olacağı bu. Cengaverim ya ben...

Selam kızlar nasılsınız ben hastayım yine boğaz ağrısı ve sinuzit oldum geceleri hiç uyuyamıyorum burnum tamamen tıkalı sinuzite iyi gelen bişey varmı aceba bilgisi olan varmı kızlar ne yapsam geçer biran once

Geçmiş olsun 20 çektim sinüzit baş agrısı ve yüz agrısı burun tıkanıklıgı kır papatyası buharı yaptım 10 gün günde 3 -4 defa karbonatlı tuzlu su çektim burnuma ballı taze zencefil yedim çok şükür atlattım

Merhaba kızlar ,daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kız isimleri neler düşünüyorsunuz karar verdiniz mi ?
Bebek hediyelik konusunda kararsız kaldım bir şeyler düşünmüşsünüzdür mutlaka bir çoğu bana çok sıradan geliyor o yüzden karar veremedim . Şimdiye kadar hersey mükemmel giderken bu hafta benim de bel ağrılarım başladı maalesef işleri yaparken artık eriniyorum .benim ikinci bebiş ama eskiyi tamamen unutmusum

Merhaba kızlar ,daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kız isimleri neler düşünüyorsunuz karar verdiniz mi ?
Bebek hediyelik konusunda kararsız kaldım bir şeyler düşünmüşsünüzdür mutlaka bir çoğu bana çok sıradan geliyor o yüzden karar veremedim . Şimdiye kadar hersey mükemmel giderken bu hafta benim de bel ağrılarım başladı maalesef işleri yaparken artık eriniyorum .benim ikinci bebiş ama eskiyi tamamen unutmusum
Ben lavanta kesesi düşünüyorum şimdilik bakalım..
Çok normal canım unutman.
ben bile 19. 20. haftalarda nasıldım unuttum gitti.

Merhaba kızlar. 1.2 haftadır kasık bölgemde baskı ve ağrı hissediyorum özellikle ayakda çok kalınca. Birde hareketlerini genelde kasık bölgemde hissediyorum baskı hissi ondan sanırım. Devlet hastanesine dr.a gittim bebek biraz aşağıda ama bir sorun görünmüyor oldukca dinlen ağrın olunca soluna yat dedi. Şeker yüklemesi istemediğimi söyledim ama risk açısından 50 gr yaptıralım dedi yaptırdım sonuc normal cıktı. Erken doğumdan korkumuz var Rabbim korusun meleklerimizi. Özele gittim dr bebeğin pozisyonunda terslik olduğunu söyledi baş aşağı döner inşallah ama ayakları aşağıda o yüzden tekmesi baskı yapıyordur dedi. Risk olup olmadıgını alttan muayene ile anlayabiliriz sadece açılma varmı bakmak lazım ama bekleyelim dedi. progestan fitil vereyim ağrıların geçerse bırakırsın dedi. 25+3 , 680 gram haftasına göre düşük sanırım tecrübesi olanlar risk konusunda yada bebek pozisyonu hakkında fikir açısından yardımcı olabilirlermi ?

Tetonos aşısi kimi doktorlar yaptirin kimi yaptirmayin diyor. Benim ilk bebegimde doktor yapma demisti tarlada dogum yapmiyoruz artik dedi benim icime sinmedi saglik bakanligi yaptirn deyince yaptirmistim kuzenimin esi doktor o da o sira hamileydi o yaptirmisti bende yaptirayim dedim. Simdiki doktorum bu hamileligimde yaptir dedi Suriyelilerden dolayi yaptir dedi bilmiyorum tetonosla ne alaksi var belki td tetonos difteri asisi olarak yapiliyor acaba difteri icin mi dedi bilmedim. Allah korusun dogumlarda hastaneye yetisecegimiz yuzde yuz degil olasi durumlarda tedbir amacli isteniyor belkide. Birde bebekte bagisiklik kazanmis oluyor diye biliyorum meselea ilk iki aydan sonra bebege tetonos asisi oluyor. O iki ay icinde bebegi koruyor olabilir bu konuyu tam bilemyorum kisacasi siz doktorunuzla ortak karar verirsiniz daha once kaybı olanlar icin veya cesitli hastaligi olanlar icin zararlimi o konu hakkında bilgim yok. Doktorunuz sizi yonlendirir.

Benim ishal tekrar hortladi ya :KK43: mide eksimesi de cabasi.. dun geceden beri gene mahvoldum :KK43: tuvaletin kapisindan gecmek istemiyorum artik ama ordsn beri gelemiyroum icim disima cikti :KK43: bebisimin hareketlerini de cok az hissettim bugun. Evhamlar pesimi birakmiyor..
geçmiş olsun canım mide ekşimesiyle birlikte ishal olduğu zaman genelde üşütmeden kaynaklı oluyor yada yediğin bişey dokunmuş belli ki dikkat et canım bende de geçen hafta sonu oldu öyle bir mide ağrısı öyle bir karın ağrısı yaşamamıştım berbattı

Eki Görüntüle 2116896
Kizlar prensesime bakin :anneadayı::KK68:
Hemen yuzunu gosterdi annem. Hep boyle zaten hic kapatmadi.
Doktorumuz cok guzel bi yuzu var dedi:KK68: Ay parcasi benim kizim minik prensesim:KK200:
maşallahh canım Allah esirgesin inşallah çok tatlı :)

Regl ağrısında olduğu gibi devamlı belim ağrıyor :110: kasılmalardan sonra birde bu ağrı:KK12: bel ağrısı olan var mı pozisyonla değişmiyor devamlı sızı şeklinde :KK43:
benim de ağrım vardı yazmıştım hatta buraya da regl ağrısı gibi değildi ama ne oturabildim ne kalkabildim günlerce sürdü dr kontrolde bebek yada onun pozisyonuyla ilgili değil ağrıların gebeliğin büyümesine bağlı olabilir dedi, son bi iki gündür sanki azaldı ve bende farkettim ki belim daha da kalınlaşmış, sanırım onun ağrısıydı

Back
X