2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O yeme olayını benim de durdurmam lazım , ufak tefek şeyler değil de Eğer Saat 6 dan sonra akşam yemeği yiyorsam ertesi sabah direk çıkarmaya başladım :KK43: Hem de olduğu gibi, Sanki mide öğütmemeye başladı :/
Akşam 7 den sonra yediklerimi bende sindiremiyorum canım ve olduğu gibi çıkıyor gerçekten, gün içinde özellikle sabah ve akşam yemeklerinde ekmeğin ayarını kaçırıyorum sanırım o sebepten acayip şişiyorum nefes alamıyorum yatana kadar

En bastan beri özel de devlette bir hafta onde gidiyor demişlerdi. Ama hep kilosu iyi diyorlardı hicbiri iri bebek dememisti bugun doktor çok iri risk var şeker icin deyince korktum insallah çıkmaz

Bebim bebegim tam cikiyor bir iki gün önce yada sonra farkla ama bende seker cikti

Akşam 7 den sonra yediklerimi bende sindiremiyorum canım ve olduğu gibi çıkıyor gerçekten, gün içinde özellikle sabah ve akşam yemeklerinde ekmeğin ayarını kaçırıyorum sanırım o sebepten acayip şişiyorum nefes alamıyorum yatana kadar
Ah bir de gece şişkinlik olmuyor mu, çıldırıyorum resmen , karnım oluyor Diyarbakır karpuzu, İşte o an bir fenalık , şikayet , soylenmeler başlıyor ben de :halay::63:

Ah bir de gece şişkinlik olmuyor mu, çıldırıyorum resmen , karnım oluyor Diyarbakır karpuzu, İşte o an bir fenalık , şikayet , soylenmeler başlıyor ben de :halay::63:
Aynen dün akşam uyuyana kadar ofladım pufladım tısladım bu yüzden :D oğlumdayken bu haftalarda böyle değildim diye hatırlıyorum :)

Normal neden daha pahalı ya bence bu teşvik değil tam tersi oluyor
Bende sezaryan daha uygun görünce eşim dön bi sor gitmeden dedi geri gidip sordum yanlış yazdınız heral sezaryan normalden daha uygun diye . Evet dedi biz normale teşvik ediyoruz dedi iyi güzelmiş dedim cıktım . sonra eşime dedim ama yüksekse nasıl teşvik ediyorlar :KK57:iki hastane de öyle normal daha pahalı dedik hereal bu doktorlara teşvik:KK70:hatta eşim diyor normal doğumda herşeyi sen yapıyon sen doğuruyon o niye yüksek oluyor diye :olamaz:
Sevindim dokt.lar iyiymiş gerçekten fiyatlarda iyi yanlız bende buay gittiğimde sorucam ücretleri hakkımzda hayırlısı artık...
sağol canım inşallah bulunduğun gittiğinde hastanede makul bir ücrettir.

En bastan beri özel de devlette bir hafta onde gidiyor demişlerdi. Ama hep kilosu iyi diyorlardı hicbiri iri bebek dememisti bugun doktor çok iri risk var şeker icin deyince korktum insallah çıkmaz

:eek:benimki 24.haftam bittigi gun 720ydi bana niye bisi demediler ya

Kızlar bugun doktora gittim bebeğin 1.5 hafta önceden gidiyor ve çok iri dedi ultrasona göre 25 haftalik 730 gr sizce çokmu kilosu şeker riski varmış yarın şeker test yaptircam insallah bişey çıkmaz
Canım doktorun korkutmuş baya bende dün doktora gittim bebeğin kafa ölçümü önde söylediler mi dedi doktor evet 3 gün önden gidiyor ayrıntılıda söylemişlerdi dedim . Yok kafa ölçümü 2 hafta önde dedi :KK57: korktuk bizde eşimle kötü birşey mi birşey yolur mu diye . Yok dedi zaten bacak boyuda uzun dedi iri yapılı uzun bir erkek geliyor size dedi :KK48: normal o zaman ailemiz hep öyle dayısı 192 boy ona cekerse yandık dedim. uzun olacak dedi . Annemlede konustum bende uzun doğmusum .
Hatta bilgilerini yazarken ben 26 haftalıgım 28 hafta 27 hafta diye dolduruyordu dedim niye öyle diyorsuuz bir öyle bir böyle . Sen kaç yaşındasın 26 dimi 26 yaşında olan herkesle boyun kilon aynı mı dedi . Yok dedim Bebeklerde öyle aynı hafta olanlar aynı boya kiloya sahip olmazlar dedi .Rahatlattı yani canım sende kötüye yorma inşallah şekerinde normal çıkar rahatlarsın

Canım doktorun korkutmuş baya bende dün doktora gittim bebeğin kafa ölçümü önde söylediler mi dedi doktor evet 3 gün önden gidiyor ayrıntılıda söylemişlerdi dedim . Yok kafa ölçümü 2 hafta önde dedi :KK57: korktuk bizde eşimle kötü birşey mi birşey yolur mu diye . Yok dedi zaten bacak boyuda uzun dedi iri yapılı uzun bir erkek geliyor size dedi :KK48: normal o zaman ailemiz hep öyle dayısı 192 boy ona cekerse yandık dedim. uzun olacak dedi . Annemlede konustum bende uzun doğmusum .
Hatta bilgilerini yazarken ben 26 haftalıgım 28 hafta 27 hafta diye dolduruyordu dedim niye öyle diyorsuuz bir öyle bir böyle . Sen kaç yaşındasın 26 dimi 26 yaşında olan herkesle boyun kilon aynı mı dedi . Yok dedim Bebeklerde öyle aynı hafta olanlar aynı boya kiloya sahip olmazlar dedi .Rahatlattı yani canım sende kötüye yorma inşallah şekerinde normal çıkar rahatlarsın
Aminn canım insallah

IMG_20180307_135253.webp

Tesetturlu arkadaslar bakiin hazir fiyonklu bone buldum doguma:D

Kızlar kaburga agrisinin nedenini buldum

Eki Görüntüle 2120428
canım ben dün sordum doktora kaburgalarım acıyor hatta artık acısından derim yanıyor neden oluyor dedim . bebek büyüdükçe yer daralıyor organlar yukarı cıkıyorr, yukarı cıkması sana baskı yapıyordur midende doldukça acır dedi. Evet özellikle yemek yedikten sonra oluyor dedim . Evet dedi :KK43: acıyacak yani yapacak birşey yok

Nasılsınız kızlar, ben iyi değilim. Öğle yemeğinde 4 kaşık çorba yedim midem bulanıyordu. İsyerindeyim tuvalete.zor koştum. Sular kesikmiş birde çok sinirim bozuldu. Oturdum ağladım dışardan su aldırdım temizledim falan ama ben niye böyleyim diye hırsımdan baya ağladım

Az topuz yapmadan birşeye benzemiyor bunlar benim hasemanın bonesine benziyor. O boneyle kendimi ibibik gibi hissediyodum. Nasıl tanımlasam bilemedim:KK70:şaleşarp olayına bakıyorum bende bakalım daha karar vermedim
Eki Görüntüle 2120454
Tesetturlu arkadaslar bakiin hazir fiyonklu bone buldum doguma:KK70:

Aynen dün akşam uyuyana kadar ofladım pufladım tısladım bu yüzden :KK70: oğlumdayken bu haftalarda böyle değildim diye hatırlıyorum :)
Evet ya ben de oğlumda hiç sıkıntı yaşamadım, gayet keyifliydim de , Şimdi bir an önce doğsun ıstıyorum :) zamanını beklesin tabi ki ama bu sefer daha sabırsız ve tahammülsüz gibiyim :))

canım ben dün sordum doktora kaburgalarım acıyor hatta artık acısından derim yanıyor neden oluyor dedim . bebek büyüdükçe yer daralıyor organlar yukarı cıkıyorr, yukarı cıkması sana baskı yapıyordur midende doldukça acır dedi. Evet özellikle yemek yedikten sonra oluyor dedim . Evet dedi :KK43: acıyacak yani yapacak birşey yok

Evet canm organlar yukari ciktigi icin kemige baskı yapiyormus

Az topuz yapmadan birşeye benzemiyor bunlar benim hasemanın bonesine benziyor. O boneyle kendimi ibibik gibi hissediyodum. Nasıl tanımlasam bilemedim:KK70:şaleşarp olayına bakıyorum bende bakalım daha karar vermedim

:D aynen yaa benim topuz yapinca kaydadeger bi sacim da yok kabartacak.ben bone sallara bakiyorum hazir turban diye geciyor hos onlara da topuz lazim

Back
X