2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hamur işi, ekmek, pilav, paketli ürün yiypr musun? Ya da dışarıda yemek sık yer misin? Fazla protein de bende ödem yapar. Böbrek sorunu da gerçi ödeme sebep olur.
Yok canım çok severim ama 4. aydan beri yemiyorum ,sadece bakmakla yetiniyorum.Arada kendimi 10 günde bir ödüllendiriyorum yarımcık tost yapıyorum:O kadar da olmasın mı kızlar ya,sizde yapıyormusun bazen kaçamak:oops:.Evet protein ağırlıklı besleniyorum orası doğru,bide onu deneyeyim inşallah nedeni budur.

Hiç acıkmıyorum canım midem tas var gibi sırf vicdan azabından yiyorum. Kuzum benim yüzümden beslenemeyecek diye dün bulantıdan vitaminlerimi bile alamadım
Vay be iyiymiş bide kendime baktım,yemessem okadar acıkıyorumki midem bulanmaya başlıyor,bütün günü öyle geçiriyorum.Ama almaya çalış sen yinede vitaminlerini gerçi onlarda takviye aslında sadece olmazsa olmaz değil

kaju kaju bebeği örmek cok kolay bende yelek öremem mesela ama bu hep sık iğne gibi cok eglenceli :)
O bacım sana öyle bende bir kabiliyetsizlik bu konuda annem vazgeçti pes ettirdim kadını,en son kendimi yere attım yapamıyorum diye.Yapıyorum da pek bir şekilsiz çirkin oluyor benimkiler ya :)))

50 gr için aç yada tok farketmiyor. Benim doktorumda o şekilde söylemişti. Ama beb yinede aç yaptırdım. Ne kadar zorlamışlar seni ya ben evime yakın özel bi hastaneyi aradım ertesi sabaha randevu aldım. 60 liraydı ücreti 2 saate sonucu çıktı.
bana da 50 gr olacak ,benim randevum haftaya öğlenden sonra, mesela o gun,muayeneden sonra şeker yüklemeyi de yaptırabilr miyim acaba yoksa illa sabah mı olmalıki

Bende bugün sağlık ocağına gittim sonuçları m iyi çıktı şeker testim. doktor başka bişey gerek yok dedi çok şükür
Sağlık ocağındaki doktorum da ebe hanımda cokkk iyi yaa sağolsun kar ve dün hiç bekletmeden yaptılar.ebe bayan sürekli sordu yonlendirdi.ordan çıktım kızımı okul çıkışında almıştım.avmye götürdüm sakın oluyor hafta içi evime çok yakın orda birseyler yedik ve oyun parkında oynattim bir kızma bir bana bluz aldım defactodan 5 TL ikisine 10 TL verdim:)) ucuz şeyler almayı çok seviyorum hemde çok guzeller
şeker yüklemesi sağlık ocağında yapılıyor mu

bana da 50 gr olacak ,benim randevum haftaya öğlenden sonra, mesela o gun,muayeneden sonra şeker yüklemeyi de yaptırabilr miyim acaba yoksa illa sabah mı olmalıki
Canım benim doktor randevum 2 deydi di su an yaptırabilirsin demişti. Ben beklemek istemedigim icin ertesi gün sabah yaptırmıştım

Kızlar ben 28. haftayı bitirir bitirmez düzenli günlük 3-4 tane hurma tüketmeye başlıyorum.Özellikle normal doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem,açılma daha çok olduğu için doğumu kolaylaştırıyormuş,inşallah hoppacık geliverirler:KK73:

Kızlar ben 28. haftayı bitirir bitirmez düzenli günlük 3-4 tane hurma tüketmeye başlıyorum.Özellikle normal doğum yapacak arkadaşlara tavsiyem,açılma daha çok olduğu için doğumu kolaylaştırıyormuş,inşallah hoppacık geliverirler:KK73:
Evet canım bende duymuştum hurma kolay doğum sağlıyormuş ama 28 erken olur diye düşünmüstüm benim yarın 28 bitmiş oluyor

Benim bugun cok kasilmam var korkutuyor kizim beni.bu hafta icinde en azindan dogar dogmaz lazm olacak olan kıyafetlerini yikayip hastane cantamizi hazirlicam.gogus pompasini steril edicem en acil olabilecek bunlar geliyor Allah korusun bu haftalarda dogum olursa sut sagmak gerekecek.vaktini beklerler insaallah 27+1im bugun

günaydın anneler
dun avmde bıraz fazlamı yuurudum naptım karın altı vajına sızım sızım ağrım var bısı cekılıomus gıbı sızede oluyor mu hafatamız 25+3
Fazla yorulunca oluyor ayakta kaldığımda özellikle dikkat edin dinlenerek yürüyün.benim canım aşırı derecede tuz ve poğaça istiyor yani elimden gelse kasikla tuz yiyecem iyi ki yemiyorum kendimi frenliyorum ailem tansiyon hastası olduğu için bebeklikten tuzsuz yemeğe alıştık acaba vücut ondan mı istiyor şimdi

Devamlı gittiğim doktorum kız dedi ama hastane değişince başka dr gittim göremediğini söyledi kilosunu bile zorla söylettim kaç kere sordum birde bana 30 Mart’a gün verdi geldiğinde 7.5 aylık olursun dedi şok geçirdim daha yeni 6 ya girdim 7den gün alıyorum 7olucaksın dese amenna da YÖK değiştircem buna da gitmicem burda bir arkadaş Naile Gökçe Akagündüz diye bir dr gidiyormuş birde bu hafta onu denerim bakalım hayırlısı artık kilosu 1150 ortalama dedi boyunu da ben çıkardım 35 cm olmuş

Kızlar merhaba..
Banyo için küveti mantıklı buluyor musunuz? Alanlar seti ne kadara aldılar acaba?
Fiyatını hatırlamıyorum ama oğlumda aldım kızimda kullandım şimdi yeni doğacak bebek için kullanacam üzerinde filesi var bebek çok rahat ediyor bu sayede anne tek başına bebeği yikiyor civilde var uygun birşey zaten

canim ben gidiyorum naile hanima.guleryuzlu bi hanim azcik sessiz konusuyor ultrasonda herseyi siraliyor soyluyor ama onun haricinde ilac tahlil filan ben hatirlatiyorum.benim bide 3.gebeligim ondan herhalde rahat.herseyi soyle olacak boyle olacak sunu ye sunu yeme gibi siralamiyor.
yani beklentini cok yuksek tutma.dedigim gibi benim herhangi bir sorunum yok neyin ne olacgini biliyorum ultrasona giriyorum iyimi iyi ilacim bitti yaz.hade by seklinde gelisiyor

Back
X