2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Fiyatını hatırlamıyorum ama oğlumda aldım kızimda kullandım şimdi yeni doğacak bebek için kullanacam üzerinde filesi var bebek çok rahat ediyor bu sayede anne tek başına bebeği yikiyor civilde var uygun birşey zaten
Ohh valla bizim daha ilk.. Ne lazım olur, beden olarak ne alacağız onu bile bilmiyoruz..
Civilede baktım set 90tl ye düşmüş.. Bugün bir yerde 50 tl ye gördüm.. Çok farketmez herhalde marka filan.. Onu alıvereyim canım sağolasın..

canim ben gidiyorum naile hanima.guleryuzlu bi hanim azcik sessiz konusuyor ultrasonda herseyi siraliyor soyluyor ama onun haricinde ilac tahlil filan ben hatirlatiyorum.benim bide 3.gebeligim ondan herhalde rahat.herseyi soyle olacak boyle olacak sunu ye sunu yeme gibi siralamiyor.
yani beklentini cok yuksek tutma.dedigim gibi benim herhangi bir sorunum yok neyin ne olacgini biliyorum ultrasona giriyorum iyimi iyi ilacim bitti yaz.hade by seklinde gelisiyor
Benim evime yakın diye bende hayata gittim deneme amaçlı.. Aman Allahım dedim biraz daha insan olsa Devlet Hastanesi kalabalığı.. Hiç öyle beklemiyordum.. Bekleme salonuna geçtik, dedim sıra da gelmez.. Allahtan kayıt yapar yapmaz, yerime bile oturmadan seslendiler.. Bende Ayşe hanıma randevu aldım.. Gayet uzun baktı, yarı detaylı gibiydi.. Ama bir foto veremediler.. Yeni kuruluyor filan dedi.. Birde ben en son 2 şubatta gittiğim için, özlemişim baya, yavruma bakmaktan kilosunu, boyunu soramadım.. O da bişey demedi.. Sadece baş, karın çevresi ve kemiğini ölçtü.. İyi bir bayan ama kalabalık olması düşündürdü

Kızlar çok sinir oldum yaa,takip olduğum dr um çok yoğun randevu almak zoor,randevu alıp gitsen de başka türlü dert saatlerce bekliyosun.çok yoğunhastane de bana uzaktı. en sonunda eve yakın başka bi hastaneye gideyim bu eziyet çekilmez dedim.devlet hastanesinde bile randevu saatinde adın yanıyor panoda giriyorsun içeri.yeni hasteneye randevu aldım geçen hafta dr un işi çıkmış aradılar iptal oldu,neyse bu haftaya yine aldım bugün hastaneye gittim tavsiye de aldım artık bunda doğum yaparım diyerek gittim,güzel hayallerle.ama randevu saatimden 1.5 saat geçti ve bekleyen 2 hasta daha vardı önünde yani yaklaşık 1 saat daha bekleyecektim.ben mi sabırsızım herkes mi bunları yaşıyor ben çok sinir oluyorum böyle şeylere ya.bi sürü para veriyorsun.rezil oluyorsun bir de .sonra bekleyemedim artık,kaydımı iptal ettim çıktım çünkü çok öfkelendim.napıcam bilmiyorum :duduk:
Böyle birşey olabilir mi yaa? Valla ben 10dk dan sonra geriliyorum.. Ona göre versinler randevuyu.. Doktor kaç dk da muayene ediyorsa.. 20 dk ise 15 dk aralıkla randevu versinler mesela.. Adam 20 dk bakıp, 5-10 dk ara ile randevu verilmez.. Bir hastanede yarım saat bekledim, daha da gitmedim.. Valla devlet hastanesinde dahi sonuç göstermiyorsanız, 5_10 dk bekliyorsunuz.. Hoş onda da detaylı bakma yok tabi..

Benim evime yakın diye bende hayata gittim deneme amaçlı.. Aman Allahım dedim biraz daha insan olsa Devlet Hastanesi kalabalığı.. Hiç öyle beklemiyordum.. Bekleme salonuna geçtik, dedim sıra da gelmez.. Allahtan kayıt yapar yapmaz, yerime bile oturmadan seslendiler.. Bende Ayşe hanıma randevu aldım.. Gayet uzun baktı, yarı detaylı gibiydi.. Ama bir foto veremediler.. Yeni kuruluyor filan dedi.. Birde ben en son 2 şubatta gittiğim için, özlemişim baya, yavruma bakmaktan kilosunu, boyunu soramadım.. O da bişey demedi.. Sadece baş, karın çevresi ve kemiğini ölçtü.. İyi bir bayan ama kalabalık olması düşündürdü
Sen Nuray hanım ı bıraktın mı canım ?

Böyle birşey olabilir mi yaa? Valla ben 10dk dan sonra geriliyorum.. Ona göre versinler randevuyu.. Doktor kaç dk da muayene ediyorsa.. 20 dk ise 15 dk aralıkla randevu versinler mesela.. Adam 20 dk bakıp, 5-10 dk ara ile randevu verilmez.. Bir hastanede yarım saat bekledim, daha da gitmedim.. Valla devlet hastanesinde dahi sonuç göstermiyorsanız, 5_10 dk bekliyorsunuz.. Hoş onda da detaylı bakma yok tabi..
valla çok sinir oldum bugün artık ya hastaneleri dr ları göresim gelmiyor.servisten hasta geliyor araya giriyor , o geliyor ,bu nst ,bu sonuç bilmem ne derken saat 1 de 11:30 randevum vardı beni ne zaman alırsınız diye sekreterine sordum içerde 9.30 hastası var sizin önünüzde 2 hasta daha var dedi kan beynime sıçradı ya.bi de çok lüks pahalı bi hastane yani dışardan hizmeti iyi sanırsın adım attığın yerden para almasını biliyolar bi hasta muayene sürecini yönetemiyorlar

Bizim bugün kontrolumuz vardı, 1065 Gr, 35 cm olmuşuz:nazar::KK200: Herşeyi iyi çıktı maşallah. Suyu, plesenta,rahim ağzı hepsini sordum normal dedi. Bu da minnak prensim :)
Screenshot_20180310-171505.webp

Kızlar idrar tahlili yaptirmistim yassı epital hücre 19 yazıyor bu konuda bilgisi olan yada boyle bisey yasiyan varmı aranızda korktum valla doktora da haftaya gidicem içim içimi yer şimdi gidene kadar
Bende de çıktı epitel bı de protein + çıktı,doktorum hiç onemsemedi canım

Kızlar idrar tahlili yaptirmistim yassı epital hücre 19 yazıyor bu konuda bilgisi olan yada boyle bisey yasiyan varmı aranızda korktum valla doktora da haftaya gidicem içim içimi yer şimdi gidene kadar
canım bende de "eşrriya koli" (okunduğu gibi yazdım, yazılışı çok zor :KK45:)çıkmıştı idrarda. antibiyotikle geçti. korkulacak birşey değildir korkma

Bizim bugün kontrolumuz vardı, 1065 Gr, 35 cm olmuşuz:nazar::KK200: Herşeyi iyi çıktı maşallah. Suyu, plesenta,rahim ağzı hepsini sordum normal dedi. Bu da minnak prensim :)
Eki Görüntüle 2122124
oyyy kuzummmm maşallah yaaa:nazar::nazar:
ben daha kızımın böyle bir görüntüsünü alamadım . geçen ay da bu perşembe günü gittiğimde de göstermedi kendini sıpa

O batmalar keskin agri gibi mi canim? Benim de 5 gundur gecmeyen agrim var sag kasıkta bacagimi kaldirirken feci sizliyor kasigim ve belim. Oyle 1 saatlik falan da degil daima devam ediyor 5 gundur.
Yok canım iğne batması gibi tam geçiyor eğer sürekli geçmiyorsa doktora görün bence

Sen Nuray hanım ı bıraktın mı canım ?
Aslında ilk defa başka doktora gittim canım.. O da evime yakın diye.. Millet Mah,deyim ben.. Birde Nuray hoca sezeryan diye bakayım dedim ana hastane Jimer gibi değil yaa.. Jimer farklı.. Birdaha gitmem büyük ihtimalle..

Zaten bebeğe birkaç tur kordon da dolanmıştı maalesef.. Herşey olacağına varıyor..

valla çok sinir oldum bugün artık ya hastaneleri dr ları göresim gelmiyor.servisten hasta geliyor araya giriyor , o geliyor ,bu nst ,bu sonuç bilmem ne derken saat 1 de 11:30 randevum vardı beni ne zaman alırsınız diye sekreterine sordum içerde 9.30 hastası var sizin önünüzde 2 hasta daha var dedi kan beynime sıçradı ya.bi de çok lüks pahalı bi hastane yani dışardan hizmeti iyi sanırsın adım attığın yerden para almasını biliyolar bi hasta muayene sürecini yönetemiyorlar
Çok haklısın yaa.. Bende olsam beklemezdim.. Doğuma az kaldo daha doktor, hastane bulamadık.. Paramızla rezil oluyoruz.. Allah yardımcımız olsun..

Eki Görüntüle 2122124
Ay ay ayy.. Maşallah yaa.. Tombik yanak.. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. :nazar::KK200:

Teşekkürler canım :KK200::KK200:

oyyy kuzummmm maşallah yaaa:nazar::nazar:
ben daha kızımın böyle bir görüntüsünü alamadım . geçen ay da bu perşembe günü gittiğimde de göstermedi kendini sıpa
Ben de kızimda alamazdim yaa, o kadar beklerdik randevu için yüzünü saklardi :) Bu maşallah her gittiğimizde gösteriyor herseyini :21:

Çok haklısın yaa.. Bende olsam beklemezdim.. Doğuma az kaldo daha doktor, hastane bulamadık.. Paramızla rezil oluyoruz.. Allah yardımcımız olsun..

Ay ay ayy.. Maşallah yaa.. Tombik yanak.. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. :nazar::KK200:
Aminnn canım,hepimiz inşallah doğum yapıp emzirme seruvenlerimizi yazarız :KK200::KK200:

Back
X