2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bi iki arkadaş bazı doktorlar bilerek bir kız bir erkek embriyo yerleştiriyor dediler de bu doğru mu size böyle dendi mi merak ettim
Yok canım,cinsiyet konusunda doktorumuz kesinlikle hiçbir fikrim yok dedi aylarca.(kontrollerde de tüp bebek doktorumuza devam ediyoruz) biz 5.ayda perinatologdan öğrendik cinsiyetlerini.en kaliteli embriyoyu seçtik hepsi o kadar demişti doktor

lolita555 lolita555 geçmiş olsun. Bir su bardağının beşte birine sirke kalanına su koyup onunla gargara yapınca boğazım anında rahatlıyor. Bir de bir tane elmayı küçük küçük doğrayıp yanına ıhlamur koyarak kaynatıyorum. İndirmeden 2 dk önce kabuk tarçın ekliyorum. Tarçını baştan koyarsan acı olur. Bu çay hem ağrıya hem de öksürüğe iyi geliyor.

Merhaba arkadaşlar geçmişi çok fazla takip edemiyorum çoğaldığı için aranızda böyle birşey ile karşılaşan oldu mu bilmiyorum cuma günü şeker yüklemesi için kendi kadın doğumcuma gittim. Şeker yükleme sonucu normal çıktı . Yaptığı usg de bebeğimin bagırsagında genişleme gördü bu arada 26 haftalık olduk. Artık hiç birşey yapamayız Doğuma kadar takip etmeliyiz dedi. Perinotoloji bölümüne yönlendirdi o doktorda ufak bir genişleme olduğunu kafamıza takacak birşey olmadığını söyledi fakat olabilecekleride söyledi bebek down sendromlu doğabilir yada doğunca kakasını yapamayabilir dedi içimde böyle birşey olacağına dair bir sıkıntı Yok ama yine de geliyor insanın aklıma heyecanlı bekleyişim şimdi hemen doğurmak istiyorum bebeğim sağlıklı mı diye görmek istiyorum çevrenizde böyle birşey duydunuz mu bebek doğduğunda nasıldı

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun.Ben de ilk doğumumu onda yaptığım için başka hastane ve doktora güvenemedim açıkçası.Sen hastaneyi mi beğenmedin yoksa uzak diye mi ?
Jimer çok kaliteli bir hastane.. Başka bir yere gidince farkı daha iyi anlıyor insan.. Jimer vana biraz uzak, o yolun trafiği korkutuyor beni.. Birde Nuray hoca da çok iyi ama sezeryan yanlısı diye arayışa girdim.. Ama yine jimere devam edeceğim..

Canım ben ilk bebekte lazım oldukça aldım hatta ilk banyosu leğen de yapıldı çok küçük alma fazlada alma bebek hızlı büyüyor.

Ohh valla bizim daha ilk.. Ne lazım olur, beden olarak ne alacağız onu bile bilmiyoruz..
Civilede baktım set 90tl ye düşmüş.. Bugün bir yerde 50 tl ye gördüm.. Çok farketmez herhalde marka filan.. Onu alıvereyim canım sağolasın..
Maşallah kuzuya.
Bizim bugün kontrolumuz vardı, 1065 Gr, 35 cm olmuşuz:nazar::KK200: Herşeyi iyi çıktı maşallah. Suyu, plesenta,rahim ağzı hepsini sordum normal dedi. Bu da minnak prensim :)
Eki Görüntüle 2122124
Canım tek başıma yıkıyorum çoğu zaman ve inan bebek hiç ağlamiyor eskiler gibi avuç içinde hala yikayamiyorum korkuyorum ağzına felan su kaçar diye bebeği bilmiyorum ama ben çok güvende hissediyorum onu yıkarken.
Canım ben bi iki uzmanı dinledim file kullanmayın diyorlar bebek banyoda kendini özgür hissedemiyormus .

Jimer çok kaliteli bir hastane.. Başka bir yere gidince farkı daha iyi anlıyor insan.. Jimer vana biraz uzak, o yolun trafiği korkutuyor beni.. Birde Nuray hoca da çok iyi ama sezeryan yanlısı diye arayışa girdim.. Ama yine jimere devam edeceğim..
Evet canım hem kaliteli hem hijyene çok önem veriyorlar.insan kendini değerli hissediyor.Bir de hastane havasından uzak geliyor bana daha rahat hissediyorum.Aslında bana da yakın değil ama Doğum da zaten öyle hemen olmuyor ki.İlk Doğumda suyum geldi gittim bu da zaten planlı olucak o yüzden o sorunum yok.Doktor konusunda evet sezeryan yanlısı denilebilir.Ama ilgili işinde titiz ve Güleryüzlü.

Merhaba arkadaşlar geçmişi çok fazla takip edemiyorum çoğaldığı için aranızda böyle birşey ile karşılaşan oldu mu bilmiyorum cuma günü şeker yüklemesi için kendi kadın doğumcuma gittim. Şeker yükleme sonucu normal çıktı . Yaptığı usg de bebeğimin bagırsagında genişleme gördü bu arada 26 haftalık olduk. Artık hiç birşey yapamayız Doğuma kadar takip etmeliyiz dedi. Perinotoloji bölümüne yönlendirdi o doktorda ufak bir genişleme olduğunu kafamıza takacak birşey olmadığını söyledi fakat olabilecekleride söyledi bebek down sendromlu doğabilir yada doğunca kakasını yapamayabilir dedi içimde böyle birşey olacağına dair bir sıkıntı Yok ama yine de geliyor insanın aklıma heyecanlı bekleyişim şimdi hemen doğurmak istiyorum bebeğim sağlıklı mı diye görmek istiyorum çevrenizde böyle birşey duydunuz mu bebek doğduğunda nasıldı
Ikili test yaptırmış miydin canım ?

Selam aranızda gebelik şekeri çıkan var mı?benim 75lik yüklemede açlık 90 1.saat 196 2.saat 144 çıktı yüksek yani.doktorum diyetisyene yönlendirdi bi de parmağında ölççen dedi hergün aletle.çok moralim bozuldu :KK43:
Canım Benimde 50 likte açlık 164 çıktı yediklerine dikkat et dedi

Canım detaylı usg de görünmemiş miydi bu durum?çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz :dua:

Cam biberon 27, emzik 14
Çok güzel sade ve şık bende böyle almak istiyorum inşallah dışarı çıktığımda

Bi iki arkadaş bazı doktorlar bilerek bir kız bir erkek embriyo yerleştiriyor dediler de bu doğru mu size böyle dendi mi merak ettim
Yok canım benim hep iki kondu ve hiç söylemediler.Zaten yasal değil söylemeleri diye biliyorum.

Back
X