2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İyi pazarlar bizde cuma günü en son detaylımıza girdik çok şükür bi sıkıntımız yok ama dr dan yüzünü gösterirmisiniz demeye çekindik bu kontrol ücretsiz diye mi artık bilmiyorum öncesinde o kadar para verdik neden çekiniyorsak :KK53: bizim minnoş 665 gr olmuş bizimki mi ufak yoksa haftamız geri diye mi aranızda en ufak biziz gibi :110:

benimki aksine 1 hafta falan gerideydi ama normal dedi doktorum. 27. haftadayım 910 grammış kızımız. pazartesi yazarım sana canım belli olunca. sen listeni paylaşır mısın?
benim bebeğimde hep haftasıyla uyumluydu cuma günü 27.haftalık gerilik çıktı şeker bazılarında gelişme geriliği yapıyomuş bazılarndada bebek haftasndan 2-3hafta önde olabiliyor. bnmde canm çok sıkkın niye gerilik oldu diye.

Bebeklerin çoğu haftasını tekrar yakalıyor canım 1 hafta ilerde 1 hafta geride çıkabilir yani kendine sıkıntı yapma
benim bebeğimde hep haftasıyla uyumluydu cuma günü 27.haftalık gerilik çıktı şeker bazılarında gelişme geriliği yapıyomuş bazılarndada bebek haftasndan 2-3hafta önde olabiliyor. bnmde canm çok sıkkın niye gerilik oldu diye.

Ben de bu gittiğimde sordum bebeklerin hepsi aynı ölçülerde olamaz anne babaya çekiyorlar ultrasondaki ölçümler gibi tüm bebekler ayni boy kiloda olamaz dedi eğer ciddi bir gerilik varsa söylüyorlar endişelenme canım

Kızlar sabah sabah telaslandik hastaneye geldik. Suyum geldi sandım ama değil heralde hastanede kontrol altındayım gelmedi tekrar. Sabah idrarimi yaptım çıktım tuvaletten, idrar gibi su geldi camasirim pijamam hep ıslandı. Sonraki camasirimda islaninca doktoruma yazdım hemen hastaneye gel dedi, şimdi gelen giden yok. İnşallah su değildir daha çok küçük bebeğim :( Bekliyorum hastanede hala

Kızlar sabah sabah telaslandik hastaneye geldik. Suyum geldi sandım ama değil heralde hastanede kontrol altındayım gelmedi tekrar. Sabah idrarimi yaptım çıktım tuvaletten, idrar gibi su geldi camasirim pijamam hep ıslandı. Sonraki camasirimda islaninca doktoruma yazdım hemen hastaneye gel dedi, şimdi gelen giden yok. İnşallah su değildir daha çok küçük bebeğim :KK43: Bekliyorum hastanede hala
Canım eczanelerde falan turnusol pedler var ondan al istersen gerçi hastanedeymişsin ama o belli ediyor gelen idrar mı yoksa amniyon sıvısı mı olduğunu.

Kızlar sabah sabah telaslandik hastaneye geldik. Suyum geldi sandım ama değil heralde hastanede kontrol altındayım gelmedi tekrar. Sabah idrarimi yaptım çıktım tuvaletten, idrar gibi su geldi camasirim pijamam hep ıslandı. Sonraki camasirimda islaninca doktoruma yazdım hemen hastaneye gel dedi, şimdi gelen giden yok. İnşallah su değildir daha çok küçük bebeğim :KK43: Bekliyorum hastanede hala
Benim de oldu bu şekilde. Çamaşırımi geçip pijamami bile islatti. Dra gittik alttan baktı ölçtü bişey gorunmuyo dedi eve yolladı. Hala ara ara geliyo 3-4 haftadır. Ama bebeğin suyu olsa azalirdi suyun diyo benim suyum cokmuş
Üstelik işte çok yoruluyorum rapor bile vermedi

Çok güzel sade ve şık bende böyle almak istiyorum inşallah dışarı çıktığımda

Yok canım benim hep iki kondu ve hiç söylemediler.Zaten yasal değil söylemeleri diye biliyorum.
Bi arkadaş in kuzeni ankarada yaptırmış bi kızı bi oğlu oldu . Oradaki doktorun tüm hastalarına bi erkek bi kız yerlestirdigini söyledi . Çoğu hastasının ikisi tuttuysa bi erkek bi kız oluyormuş . Adını öğrenemedim .

Canım arkadaş cevap vermiş ama bende yazayım dedim evet baya ramazanda yediğimiz hurma(kudüs,medine hurması gibi)Bende hangisi en faydalı daha yararlı onu araştırıyorum şimdi.
Sagol cnaim benim ama simdi gercegini bulmak ne derece kolay olacak bilmuyorum:( cunku onun da yapayini glikozlusunu yapiyorlar diye duymustum

ayy canım hosgeldin nerelerdesin sen :)

tuzlu tüketmenin etkileri işte birde hamilelikte ödem toplamaya meyilli vücut doğal olarak dikkat edilmeyince nüksediyor.. bol su tüketmek ödemin gitmesini sağlıyormuş canım
KuZum ya telim yok var ama eskı telden nette girilmıyor sızlerı cok ızledım cok ozledım ama işte tel olmayınca arada gırıyorum ınşallah iyisinizdir hepiniz ve minikleriniz. Biz iyiyiz guzel teyzesı ama haftamız uyumlu degıl ya Onun dışında cok şükür herşey iyi sizleri cook öpuyorum allaha emanet olun

Evet canım hem kaliteli hem hijyene çok önem veriyorlar.insan kendini değerli hissediyor.Bir de hastane havasından uzak geliyor bana daha rahat hissediyorum.Aslında bana da yakın değil ama Doğum da zaten öyle hemen olmuyor ki.İlk Doğumda suyum geldi gittim bu da zaten planlı olucak o yüzden o sorunum yok.Doktor konusunda evet sezeryan yanlısı denilebilir.Ama ilgili işinde titiz ve Güleryüzlü.
Aynen öyle, diğer özellere de para veriyorsun ama bir ton bekliyorsun, çalışanların surat bir ayrı..
Nuray Hanımda güleryüzlü ve ilgili cidden.. Doğumda nasip artık..

Canım arkadaş cevap vermiş ama bende yazayım dedim evet baya ramazanda yediğimiz hurma(kudüs,medine hurması gibi)Bende hangisi en faydalı daha yararlı onu araştırıyorum şimdi.
Bende hurmanın yararlı olduğunu duydum.. Ama doktorlar doğuma yakın yenmesi gerektiğini söylüyormuş.. Oysa ben incir, ceviz, hurma Vs alıp birarada yiyordum baştan beri..

Slm kızlar nasılsınız iyisinizdir insalhh
Kızlar nasıl hastaneler bunlar nasıl doktorlar o kadar çok para veriyorsunuz ki bu kadar hizmet ve bu kadar bekleme.bu nedir yaaa.allah sizlere yardım etsin
Su hastane işleri bir bitse bir doğum yapsak hayırlısıyla insalhh.bebegimizi sağlıklı bir şekilde hastaneden alıp getirmek evimize tertemiz yatağına yatirAcak bizde güzel bir duş alıp yatsak yatağınıza dinlensek.yarabbim tüm hamile bayanlara ve banada yardım et rabbim

Selam kizlaar bakin ne buldum.bu durumda ortalama on kilo bebisten kaynakli aliyoruz insaallah dogrudur artk yiyebilirim:D :KK72:

Eklentiler

• IMG_20180311_163809.webp
    IMG_20180311_163809.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 106
Birde kızlar Cuma bebeğimin kilosu 980 gram du cumartesi perinatolog 1080 dedi normal mi
Normal canım 100 gr. Yarim saat arayla bile çıkabilir bu fark. Ölçüm den kaynaklanıyor bebeğin bulunduğu pozisyon vs. Etkiliyor diye biliyorum.

Back
X