2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Demir ilacından nefret ediyorum. Arayıp söyleyeceğim iğne vermek zorunda kalırım demişti. Sanki iğneden korkan insanım hergün zaten kan sulandırıcı yapıyorum. İğne bana işlermi yahu. Akşam akşam aklım başımdan gitti. Kabızlık yüzünden wc de fazla kaldım. Çıkayım dedim heryer kan ne ara nerden geldi. Bebeğe birşey oldu diye korkudan ağlamaya başladım. Sonradan anladım ama bu kezde arka tarafimdan kanama kesilmedi. Ayağa kalktım bacaklarım kesilmiş gibi yığıldım kaldım. Manyak kocam kola almaya çıkmış arıyorum açmaz başım dönüyo ayaklarim tutmuyor 15 dk öylece yerde kaldım. 15. Aramama lütfedip açtı beyfendi ölsem son arayacağım kişi listesinden bile çıkardım adamı :sinirli:
Ya aslında ilacın markasını değiştirseniz bile fark ediyor ben aynısını devavit içerken yaşadım dr a haber verince imom omega ile değiştirdi sıkıntım ortadan kalktı.

Günaydın ben kan ilacı kullanmıyorum geçen hafta hemoglobin değeri 10 a düşmüş ben diğer gebeliklerimde de kullanamamistim,kızimda Doğuma 6 ile girdim zaten olası durum için doğuma Kan stoğu yapılıyor ama doğum sonrası vücudun toparlanması uzun sürüyor benim Dr kararı bana bıraktı bu arada hap rahatsız ediyorsa şurup var,iğne var drla konuşun geçmiş olsun.

Ben şurup kullanıyorum 8.5'du, kızımda da 7'yle girdim sezeryana kan verdiler zaten. Bakalım bu nasıl olacak.

Benim kesmeme izin vermedi canım zaten aylardır içtiğim ilacın etkisi dün geceki kanamayla gitmiştir. İse geldim hala daha kanama devam ediyor. Ne krem kar etti ne zeytinyağı pamuk vallahi çıldırmak üzereyim. Bacaklarım titriyor ayağa zor kalkıyorum bu halde işe geldim birde

Çok geçmiş olsun canım, ben de değerimin düşmesini sürekli olan kanamaya bağlıyorum,bir an önce geçseydi şu 3 ay hayırlısıyla,artık çok zor olmaya başladı.

Merhaba arkadaşlar geçmişi çok fazla takip edemiyorum çoğaldığı için aranızda böyle birşey ile karşılaşan oldu mu bilmiyorum cuma günü şeker yüklemesi için kendi kadın doğumcuma gittim. Şeker yükleme sonucu normal çıktı . Yaptığı usg de bebeğimin bagırsagında genişleme gördü bu arada 26 haftalık olduk. Artık hiç birşey yapamayız Doğuma kadar takip etmeliyiz dedi. Perinotoloji bölümüne yönlendirdi o doktorda ufak bir genişleme olduğunu kafamıza takacak birşey olmadığını söyledi fakat olabilecekleride söyledi bebek down sendromlu doğabilir yada doğunca kakasını yapamayabilir dedi içimde böyle birşey olacağına dair bir sıkıntı Yok ama yine de geliyor insanın aklıma heyecanlı bekleyişim şimdi hemen doğurmak istiyorum bebeğim sağlıklı mı diye görmek istiyorum çevrenizde böyle birşey duydunuz mu bebek doğduğunda nasıldı
Çok geçmiş olsun cnm insallah bir sıkıntı olmadan sağ salim dogar bebegin benim çevremde hiç böyle bişey olmadığı için bilemiyorum vallahi

Kızlar sabah sabah telaslandik hastaneye geldik. Suyum geldi sandım ama değil heralde hastanede kontrol altındayım gelmedi tekrar. Sabah idrarimi yaptım çıktım tuvaletten, idrar gibi su geldi camasirim pijamam hep ıslandı. Sonraki camasirimda islaninca doktoruma yazdım hemen hastaneye gel dedi, şimdi gelen giden yok. İnşallah su değildir daha çok küçük bebeğim :KK43: Bekliyorum hastanede hala
Geçmiş olsun cnm insallah bebegin suyu değildir rabbim zamanında almayı nasip etsin bebişlerimizı kucağımiza insallah

Demir ilacından nefret ediyorum. Arayıp söyleyeceğim iğne vermek zorunda kalırım demişti. Sanki iğneden korkan insanım hergün zaten kan sulandırıcı yapıyorum. İğne bana işlermi yahu. Akşam akşam aklım başımdan gitti. Kabızlık yüzünden wc de fazla kaldım. Çıkayım dedim heryer kan ne ara nerden geldi. Bebeğe birşey oldu diye korkudan ağlamaya başladım. Sonradan anladım ama bu kezde arka tarafimdan kanama kesilmedi. Ayağa kalktım bacaklarım kesilmiş gibi yığıldım kaldım. Manyak kocam kola almaya çıkmış arıyorum açmaz başım dönüyo ayaklarim tutmuyor 15 dk öylece yerde kaldım. 15. Aramama lütfedip açtı beyfendi ölsem son arayacağım kişi listesinden bile çıkardım adamı :sinirli:
uuuuuuuu sen bayağı gerilmişsin canım.

kefir içmeni öneririm.

Canım hiç olmadı sende haftada 3 gün aralıklı ilaç iç çok geçmiş olsun tekrardan ama mümkünse kanama alanın için başka Dr git rahatlatıcı şurup verir.

Şurup etkisiz dedi bana canım iğneye geçmek icin konuşacağım kesinlikle
Bana kan vermedi Dr vücut kendini onarsin dedi çok geç iyi oldum belki de sezeryan olduğu için fazla kanaman olmadı gerek duymamış olabilir.insallh buda sorunsuz olur hep beraber sağlıkla doğum yaparız benim hepsi ard arda dogumlarim hayırlısı bakalım.
Ben şurup kullanıyorum 8.5'du, kızımda da 7'yle girdim sezeryana kan verdiler zaten. Bakalım bu nasıl olacak.

Bilmiyorum cnm ya çok korktum ınternetten baktım biraz böbrekten sorun varsa olur yaziyo benimde sol kasigim çok agriyor korktum sen böyle diyince içim rahatladı biraz

hamılıkten ağrıyordur. eger testın tam halı varsa at bakayım. birde sadece ıdrarda enfeksıyon aramayın kanda da baktırın crpnıze

Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun yeter ki saglikli hayirli sekilde gelsin minnoşlarımız:KK200:
tabi tabi aynen oyle.

2 korkum var. hastanede bayram izni olması doktorumun olmaması veeee

annem gelemeyecek kayınvalidem ile evlerimiz çok yakın ya o gelecek gündüzleri ya ben 1 hafta 10 gün onlarda kalacağım.

ve kayınpederim kanser tedavisi görüyor. yani bayramda geleni gideni çok olur. kayınvalidem de kalırsam her eve gelen mecbur aynı evde bana bebeğe de bakmaya gelecek.......

daha bebek yeni doğmuşken ...

tabi tabi aynen oyle.

2 korkum var. hastanede bayram izni olması doktorumun olmaması veeee

annem gelemeyecek kayınvalidem ile evlerimiz çok yakın ya o gelecek gündüzleri ya ben 1 hafta 10 gün onlarda kalacağım.

ve kayınpederim kanser tedavisi görüyor. yani bayramda geleni gideni çok olur. kayınvalidem de kalırsam her eve gelen mecbur aynı evde bana bebeğe de bakmaya gelecek.......

daha bebek yeni doğmuşken ...
kalabalık evde, yenı doğmuş bebekle çok zor olur, bence gündüzleri gelebildiği kadar kayınvalide gelsin,bunun dışında benim doğumum da ya bayrama gelirse doktor da izinde olursaa diye kaygılanıyorum doktora bu konuyu sormakta çekiniyorum.

Selam kızlar nasılsın ?
Ben hala doktor arayışındayım Bursa doruk Çekirge fiyatlar uçmuş bu nedir yahu 3500-4500 arası Doğum ücreti kafam da deli sorular nereye kime gidicem diye artık can sıkıcı olmaya başladı

Maalesef muayene ücretleri de doğum ücretleri de çoğu yerde fazla bende bu ay başka bi hastaneye gidicem inşalalh doktor iyidir eğer seversem devam edicem.
Sevmezsem aynı kendi hastaneme gitmeye devam etcem. Bi şansımı deneyim dedim

Back
X