- 18 Ekim 2013
- 472
- 310
- 123
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #25.101

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ikinci cocuk bu. Şimdiden düşünüyorum nasıl korunucam diye? Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılıyomu? Eşime güvenemem kesinlikle işimi sağlama almam lazım. Yoksa hamile kalırım korkusuyla adamla aynı yatağa bile girmiycem bu gidişleaynen sirf kordon baglatmak icin .doktor dogum ertesi ufak bi kesi ile hallaederiz diyor narkoz verecek ve bekleyen bi bebe olacak.bide dogum travmasi sonrasi tekrar bi islem
sonralarida hayatta gitmem biliyorum kendimi dusunceler dusunceler ....
Canım bence iki tane normal doğum yapmışsın zaten .üçüncüyü de normal yap Eğer sezeryan zorunluluğu yok ise. Korunma yöntemi bulunur bir şekilde, hele bi sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza. Ben oğlumdan sonra 6 sene doğal yollarla korudum, dikkat ettik, yumurtlama zamanlarında falan da. Çok şükür sıkıntı olmadı ki aktif özel hayatımız varkenaynen sirf kordon baglatmak icin .doktor dogum ertesi ufak bi kesi ile hallaederiz diyor narkoz verecek ve bekleyen bi bebe olacak.bide dogum travmasi sonrasi tekrar bi islem
sonralarida hayatta gitmem biliyorum kendimi dusunceler dusunceler ....
Doktorun kimdi canım?ewt ben gittigimdede kalabalikti.gerci doruktan aliskinim ben .
domtorum iyi iste o yuzden
Haklisin Canım RABBim acil sifalar versin baban icin de.annem farklı sehirde. babam hafta 3 kez diyalize giriyor. annem babamla hafta 3 günn diyalize gidiyor yalnız bırakmamak için. yani babamı bırakamaz. getiremez.
Uyku problemi çok daha ciddi hakkaten bence de canımeşime göre ağrı eşiğim düşük fakat iki yıl önce kolumdan ameliyat olmuştum doktorum yüksek olduğunu söylemişti. Doğum sonrası göreceğim düşük mü yüksek mi :) tek sıkıntı belki yatırıp kaldırmak olabilir bebeği yada uyumayan bi bebek olursa annenin biraz uyuması için birisi pışpışlayabilir bebeği onda da ne yapacağım bilemiyorum şimdilik
Ne biçim konuşmuşlar ya.nasıl sağlıkçılar !deontolojiden bihaber insanlar.hele de hormon dengesi şaşmış bir gebe ile böyle asla konuşulmaz.zaten herşeyden pimpiriklenigoruz zaten hassasız! Kilo alımına dikkat etmelisin demenin bi sürü kibar alternatifi var.eğer amacın gerçekten eğitim ve yönlendirme ise!Kizlar saatlerce kendime gelemedim. Salak gibi saglik ocagindan çağırmışlardı gittim. 3 tane hemşire resmen benimle alay ettiler ya.Inan varya su zamana kadsr kesinlikle kilomu takmiyodum ki zaten doktor kontrolundeyim eger cok zayif baslarsan 20 kiloya kadsr alman normalmis. Ama biraz fazlansa kilon, 12 13 kilo alman lazimmis."nee 28 haftalik misin? Ayni 36 gibisin bu ne boyle 15 kilo almak ne demek ay sen resmen simdi doğuracak gibisin cocugun kalbini dinledi iyi bari kalbi duzgun atiyo diyo. Bu ne demekse. Doktorum normal gittigimi soyluyor dedim. Hangi doktormus o diyolar. Sanki kendileri prof bana. 8 yil tip okuyan adami sorguluyolar. Dikakt et yoksa cocugun alacagi kiloyu sen mi aliyon napiyon. Ya boyle boyle üstüme geldiler. Eve geldim sinirimden agladim
Hap değil de iğne var diye biliyorum ama o da sütü azaltıyormuş.bi de spiral olabiliyorBenimde ikinci cocuk bu. Şimdiden düşünüyorum nasıl korunucam diye? Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılıyomu? Eşime güvenemem kesinlikle işimi sağlama almam lazım. Yoksa hamile kalırım korkusuyla adamla aynı yatağa bile girmiycem bu gidişle![]()
Kizlar saatlerce kendime gelemedim. Salak gibi saglik ocagindan çağırmışlardı gittim. 3 tane hemşire resmen benimle alay ettiler ya.Inan varya su zamana kadsr kesinlikle kilomu takmiyodum ki zaten doktor kontrolundeyim eger cok zayif baslarsan 20 kiloya kadsr alman normalmis. Ama biraz fazlansa kilon, 12 13 kilo alman lazimmis."nee 28 haftalik misin? Ayni 36 gibisin bu ne boyle 15 kilo almak ne demek ay sen resmen simdi doğuracak gibisin cocugun kalbini dinledi iyi bari kalbi duzgun atiyo diyo. Bu ne demekse. Doktorum normal gittigimi soyluyor dedim. Hangi doktormus o diyolar. Sanki kendileri prof bana. 8 yil tip okuyan adami sorguluyolar. Dikakt et yoksa cocugun alacagi kiloyu sen mi aliyon napiyon. Ya boyle boyle üstüme geldiler. Eve geldim sinirimden agladim
Enfeksiyon olabilir ki bu bizler için riskli hemen yarın doktora gitmelisin geçmiş olsunKızlar arada yeşil akıntısı olan var mı.bugun yine hafif pembe leke eşliğinde geldi.cildircam en sonunda.agri yok bebek de hareket normal.neden olur ki
Ya inan dondum kaldim o an sadece doktorumun takibinde oldugumu soyleyebildim okadsr moralim bozuldu csnim sikildi ki. Tamam bikiyorum hizki kilo almis olabil8rim ama bunu kirmadna incitmeden uygun dille soyle uyar dimi canim birazcik dikkat et filsn de yani. Ama resmen alaya aldilar okadsr kalbim acidi ki eve geldim agladim eşim sakinlestirdi cocugumuzun sağlığı herseyden onemli onlari bosver dedi dogunca gider kilolar dedi. Dedim kikolar neyse de neden dusuncesizce soyluyorlarYuh yani ben burdan sinir oldum.ne kendini bilmezlermis oyle onlar keske lafini esirgemeseydin adam gbi soyleyebilirlerdi diceklerini.sen bosver onlara canini sıkma bida gitmezsn olur biter kendi doktorunun dediklerine bak sen canim
Inanin aynen boyle dusunuyorum. Ben de egitimciyim. Ogretmenim. Yani bunu soylemenin daha guzel yolu var. Resmen hakarete aldilar 36 haftalik gibiymis karnim cocugu simdi dogurcak haldeymisim. Ya hatirladikca kalbim aciyo. 58 60 civariydim hamilelikten once zayiftum. Ben de hizli kilo aldigimin farkindayim dikkat etmeye calisyorum ilk aylar cok aldim ama yani zaten bu konu uzerinde dusunuo duruyordum. Bugun de o sekilde duymak cok canimi acitti.Ne biçim konuşmuşlar ya.nasıl sağlıkçılar !deontolojiden bihaber insanlar.hele de hormon dengesi şaşmış bir gebe ile böyle asla konuşulmaz.zaten herşeyden pimpiriklenigoruz zaten hassasız! Kilo alımına dikkat etmelisin demenin bi sürü kibar alternatifi var.eğer amacın gerçekten eğitim ve yönlendirme ise!
Evet canim 7den gün aliyorsun insaALLAHKizlar herkese iyi aksamlar.biz bugun 99 a dustuk cok sukur..25+5iz bugun.6 bitmismi oluyor simdi?7.ayami girdim yani ???Rabbim nerde varsa hepimizin sagsaglim kucagimiza almayi nasib etsin kizlar
Canım benim sen canını sıkma çok densizlik etmişler. zaten bilinçlisin elinden geldiğince kontrol ediyorsun bazen ne kadar dikkat edersen et insan ödem de topluyor kilo çok görünüyor ama doğumdan sonra o ödemler çok hızlı gidiyor bir anda zayıflıyorsun.ben kızımda 16 kilo almıştım ki yememe içmeme göre fazlaydı.doğumdan sonra 40 ım çıktığında 2 kilo fazlam vardı doğum öncesine göre.dert etme hiç sağlıkla doğsun gerisi hallolurInanin aynen boyle dusunuyorum. Ben de egitimciyim. Ogretmenim. Yani bunu soylemenin daha guzel yolu var. Resmen hakarete aldilar 36 haftalik gibiymis karnim cocugu simdi dogurcak haldeymisim. Ya hatirladikca kalbim aciyo. 58 60 civariydim hamilelikten once zayiftum. Ben de hizli kilo aldigimin farkindayim dikkat etmeye calisyorum ilk aylar cok aldim ama yani zaten bu konu uzerinde dusunuo duruyordum. Bugun de o sekilde duymak cok canimi acitti.
Evet canim 7den gün aliyorsun insaALLAH
6 bitti 6 aylık oldun... artık 7 nin icindesim 30 gün sonra 7 aylık olmuş olacaksınYani 7.aya girdikmi cnim?
evet canım randevu aldım ama muayeneden korkuyorumEnfeksiyon olabilir ki bu bizler için riskli hemen yarın doktora gitmelisin geçmiş olsun