2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gittim kızlar müdahale edebileceğim bir haftada değilsin dedi. Anestol pomad verdi kortos bile kullanamıyorum içerisinde steroid varmış. Yediklerine dikkat et lifli seyler tüket bol su ic dedi. Kan sulandırıcı olduğu sürece kanama kesilmezmiş.

Ay cok sagol ya icime su serptin. benim gibi ornek var mi diye arastirip duruyorum ama hep benden dusuk yazanlarin sekeri iyice sinirlerim bozuldu kotu kotu dusunmeye basladim.11 yildan sonra ve 8. Tup bebekte geldi kuzum o yizden kalbim hep pir pir
Benimde yüksek senin gibi şekerim 81-193-176 çıktı sirasiyla

Kizlar saatlerce kendime gelemedim. Salak gibi saglik ocagindan çağırmışlardı gittim. 3 tane hemşire resmen benimle alay ettiler ya.Inan varya su zamana kadsr kesinlikle kilomu takmiyodum ki zaten doktor kontrolundeyim eger cok zayif baslarsan 20 kiloya kadsr alman normalmis. Ama biraz fazlansa kilon, 12 13 kilo alman lazimmis."nee 28 haftalik misin? Ayni 36 gibisin bu ne boyle 15 kilo almak ne demek ay sen resmen simdi doğuracak gibisin cocugun kalbini dinledi iyi bari kalbi duzgun atiyo diyo. Bu ne demekse. Doktorum normal gittigimi soyluyor dedim. Hangi doktormus o diyolar. Sanki kendileri prof bana. 8 yil tip okuyan adami sorguluyolar. Dikakt et yoksa cocugun alacagi kiloyu sen mi aliyon napiyon. Ya boyle boyle üstüme geldiler. Eve geldim sinirimden agladim
ayy canım kıyamam var öyle densiz, kalpsiz insanlar . Seni cok iyi anlıyorum benimde öyle doktor dan dan konuşunca birşey diyemediydim çıkınca başladım ağlamaya insan o an kalıyor hiç birşey diyemiyor ki hiç beklemediği tavır olunca :KK57: biz kalp kırmayalım diye kibar konuşalım onlar karşımda hamile var demeyip dan dan konuşup kalp kırsınlar ,can acıtsınlar :sinirli: Neyseki saglık ocağı gitmezsin bir daha olur .Bende doktorumu bıraktım Rabbim muhtaç etmesinler diye dua ediyorum

Benim yeni gittiğim kadın doğumcum tansiyon için kardiyoloji git dedi. Devlet hastanesinden randevu aldım . Allahım o ne kalabalık bayadır gitmeyince unutmuşum rezaletti ya ekg çekinecem bir ton insan giriyor cıkıyor dikin üstünde yattım göğsüm acık her an tetikde bekliyom perdeyi biri açar diye :oops:öldüm korkudan. Tansiyonumda 17/8 cıktı zaten :KK42: neden düşmüyor bilmiyorum tansiyon ilacınada başlamıstım bir haftadır. Doktor idrar, kan tahlili istedi cumaya onu gidecem bide takipdeyim yine günde iki kez ölçülüp yazacam .Anlamıyorum evdeki tansiyon aletmde 13/8 cıkıyordu hep özel hastanede 15/8 , 16/8 cıkıyor devlettee 17/8 cıktı :mad: en yüksek tansiyonum yani . Neden çıkıyor kalpde sıkıntı yokmuş böbreklerden mi diye bakılacak .
Gebelik zehirlenmesi tansiyon cıkınça mı oluyor kızlar ??? kötüye yormuyorum ,kötü düşünmüyorumda iyiyimde bebeğimde iyi olacak inşallah :KK36:

ayy canım kıyamam var öyle densiz, kalpsiz insanlar . Seni cok iyi anlıyorum benimde öyle doktor dan dan konuşunca birşey diyemediydim çıkınca başladım ağlamaya insan o an kalıyor hiç birşey diyemiyor ki hiç beklemediği tavır olunca :KK57: biz kalp kırmayalım diye kibar konuşalım onlar karşımda hamile var demeyip dan dan konuşup kalp kırsınlar ,can acıtsınlar :sinirli: Neyseki saglık ocağı gitmezsin bir daha olur .Bende doktorumu bıraktım Rabbim muhtaç etmesinler diye dua ediyorum
Ayenn canim cok hsklisin biz kslp kirmayalim dedikce insanlar bizim kslbimizi kiriyor birdsha cagirsinlar dursunlar.gider miyim asla gitmem sen de degistirmekle en iyisini yapmissin canim oylesi doktorla 9 ay da gecmezdi

En güzeli Allah'a havale etmek doğru diyorsun,bende bu itibari ile ekmeği hayatımdan çıkarıyorum bakalım sonuç ne olacak istersen sende tatlıyı ve ekmeği kes kendini daha rahat hissedersin edin geçen gün benim esortnanimi giydi benimle alay ediyor bak aynı takılıyoruz diyor güldük eğlendik hiç takma kiloyu doğumdan sonra hep beraber veririz
Keseli baya oldu csnim ama gec kaldim galiba uzun suredir kepekli ekmek disinda hamur urunu yemiyorum ama dedigim gibi olan oldu:) hayirlisi ya dogumdan sonra hider insaALLAH bebislerimiz sagslaim gelsinler baska bisey istemiyom:KK200:

Keseli baya oldu csnim ama gec kaldim galiba uzun suredir kepekli ekmek disinda hamur urunu yemiyorum ama dedigim gibi olan oldu:) hayirlisi ya dogumdan sonra hider insaALLAH bebislerimiz sagslaim gelsinler baska bisey istemiyom:KK200:
canım çok mu kılo aldın da.

bn 10 kılo aldım doktorum hızlı gidiyorsun diyordu. 50grlık şeker yuklemesinde 164ü görünce diyatisyene git dedi. ben 1 haftadır diyetisyene gidiyorum. 100luk şeker yuklemesı yaptırdım tum değerlerim normal çıktı şukur. bana beyaz un ve saf şeker yasak.

tam bugday ekmeği öneririm kepekli ekmek kansızlık yapar dedi diyetisyen.

kefir süt ayran yogurt mutlaka ye.

saf şekerde tamamen yasak. ben seker ihtiyacımı sadece meyveden alıyorum. oda ölçülü tamamen serbest değil. ama aç kalmıyorum. 3 ana 3 ara öğünüm var sabah 8den gece 21.00 de bitiyor :)

Canım benimde bayrama denk gelme ihtimali yüksek.Peki ne olurki başka doktor olsa,ben pek düşünmemiştim.Bide fiyatları yazmıştı geçende bir arkadaş çok ya o fiyatlar biz henüz doktorumla doğumu konuşmadık fiyat olayını hiç bilmiyorum.Devlette nasıl ki durum yada tıp fakültesinde.Hiç naapçağımı bilmiyorum
Cnm benim doktor doçent ilk bebiste onda olmuştu adamı biliyorum tanıyorum güveniyorum bide işini bilmeyen birine denk gelirsem diyorum benimki sezeryan çünkü ağrı beşiği çok düşük bir hafta çekmiştim ondan ama bende daha konuşmadım bir dahaki kontrolde konusucam bakalım ne diycek

Git ama düşmemişmi baksana 164e inmiş sanki.zaten gebelikte olabiliyormuş şeker.Canım ya emojini görünce diyecek bişey bulamadım,üzülme ya vardır bir yolu.Zor haklısın insanın canı herşeyi çekiyor zaten gebelikte bide onu yeme bunu yeme çok zor.Du bakalım bir git ne diyecekler
Teşekkür ederim tatlim vallahi zor hamilelikte canın bişey istiyo gözün kalıyor resmen Bide ya bebise bişey olursa diye canın sikiliyo aman hiç bilmiyorum ya Rabbim beterinden korusun ne diyim

GDM li haziran hamileleri merhaba.araniza ben de katıldım.sabah şeker yüklemesi olmuştum.sekerim havalarda uçuyor.bundan sonra bir de diyetisyen eklendi listeme.
Diyetle devam edicez.15gun sonra açlık tokluk bakılacak henüz insülin kullanımı yok bakalım.hayirlisi
Geçmiş olsun cnm kaç çıktı sonuclarin

canım çok mu kılo aldın da.

bn 10 kılo aldım doktorum hızlı gidiyorsun diyordu. 50grlık şeker yuklemesinde 164ü görünce diyatisyene git dedi. ben 1 haftadır diyetisyene gidiyorum. 100luk şeker yuklemesı yaptırdım tum değerlerim normal çıktı şukur. bana beyaz un ve saf şeker yasak.

tam bugday ekmeği öneririm kepekli ekmek kansızlık yapar dedi diyetisyen.

kefir süt ayran yogurt mutlaka ye.

saf şekerde tamamen yasak. ben seker ihtiyacımı sadece meyveden alıyorum. oda ölçülü tamamen serbest değil. ama aç kalmıyorum. 3 ana 3 ara öğünüm var sabah 8den gece 21.00 de bitiyor :)
Canim ben 15 kilo filan aldim 28 haftada. Doktorum normal diyor ama bu gittigimde iyce konuşup soracagim. Aclik tokluk seker degerlerim de normal.cikti. uzun suredir hamur isinden kendim uzagim. Cayima zaten normalde seker atmazdim. Sekerli olarak canim isterse cikolata yiyorum arada. Meyveyi cok bol tuketirim. Sut yogurt da gunluk tuketiyorum

Rutinde baktırmıyor doktorlar.. Aslında çok önemli bir konu.. Bakılması lazım.. Bazı doktorlar tedbirli ve istiyor bunu.. Burada mi-nick te kendi isteği ile fetal bakan yere gitmişti ayrıntılı da, mesela.. Ben randevu işini ayarlayamadım, normal hastaneme gittim.. Genel ayrıntılı yapıldı, doktorum fa ekstra birşey demedi..
Ben sordum ayrıntılı ultrasonumu yapan Prof a ben gerek görmüyorum dedi gerek görse isterdi kendi de bakıyor fetal eko

Ay cok sagol ya icime su serptin. benim gibi ornek var mi diye arastirip duruyorum ama hep benden dusuk yazanlarin sekeri iyice sinirlerim bozuldu kotu kotu dusunmeye basladim.11 yildan sonra ve 8. Tup bebekte geldi kuzum o yizden kalbim hep pir pir
Sen diyetine Dikkat et cnm gerekirse insulin başlarlar onunla düzene koyarlar bende troit hastasıyım her ay ilaç ayarlaması yapıyorlar bide bu çıktı yapicak bişey yok dikkat edicez.15gun annelik zor malesef Allah sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Back
X