- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #25.221
Kizlar ya gobegim nasil kasinmaya basladi anlatamam
yirtcam walla zorla tutuyom kendimi yaaa varmi bole olan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
81-193-176 çıktı zaten normalde de dikkat ediyorum ama 75gr şekeri alınca fırladı demekki.ilk zamanlar bulantidan yemedim şimdi de bu cikti.ekmek çok yemem tatlı yemem hamur işi pilav makarna yemem aslında yememekle iyi ediyormuşum demekki.simdi bakalım perşembe günü diyetisyene gideceğim bir de ondan liste alayım.gebelikten önce ben diyet yapıyordum o yüzden beslenmeme dikkat ediyordum.ama gebeyim diye tatlı falan arada yiyordum şimdi o da gittiGeçmiş olsun cnm kaç çıktı sonuclarin
Rutinde baktırmıyor doktorlar.. Aslında çok önemli bir konu.. Bakılması lazım.. Bazı doktorlar tedbirli ve istiyor bunu.. Burada mi-nick te kendi isteği ile fetal bakan yere gitmişti ayrıntılı da, mesela.. Ben randevu işini ayarlayamadım, normal hastaneme gittim.. Genel ayrıntılı yapıldı, doktorum fa ekstra birşey demedi..
Kasindikca krem yağ falan sur ben işyerine bile götürüyorum sürüyorum lavaboda vazelin götürüyorum yanımda en kolay onu tasimakKizlar ya gobegim nasil kasinmaya basladi anlatamamyirtcam walla zorla tutuyom kendimi yaaa varmi bole olan
Kasindikca krem yağ falan sur ben işyerine bile götürüyorum sürüyorum lavaboda vazelin götürüyorum yanımda en kolay onu tasimak
Evet çok iyi değil vazelin ama ben sürüyorum dışarda olduğumda yani işte.evde zeytinyağı badem yağı bebeyagi karıştırıp yağlanıp duruyoruz canim ama kaşıntı oluyor da benim çok hafifVazelin surulmesi zararli die duydum cnm ben.petrol warmis icinde.ben saf zeytinyagi suruyorum
Evet çok iyi değil vazelin ama ben sürüyorum dışarda olduğumda yani işte.evde zeytinyağı badem yağı bebeyagi karıştırıp yağlanıp duruyoruz canim ama kaşıntı oluyor da benim çok hafif![]()
Ben sordum ayrıntılı ultrasonumu yapan Prof a ben gerek görmüyorum dedi gerek görse isterdi kendi de bakıyor fetal eko
Olemi ben her doktor istiyor saniyordum canim
Mide yanması bende en başından bu yana geçmedi. Içimde alev topu var gibiKizlar hem gobegi kasinmaya baslayan hem mide yanmasi baslayan warmi :///
Benim akşam koltuğa uzanınca başlıyor reflü gibi çok rahatsız olursam gaviscon içiyorum. Göbeğim kaşınmıyor henüz ben çok kilo almıştım kilo verirken çatlayacağım kadar çatladım zaten. Doğumdan sonra da yağ sürün kızlar... Ben bi karşım yaptırdım kokusu rahatsız ediyor bıraktım bio oil sürüyorum.Kizlar hem gobegi kasinmaya baslayan hem mide yanmasi baslayan warmi :///
Aaa arkadaslar cexa mi yemiş@mi-nick @rukiyemustafa @Babylicious @Ucmevsim @Ahsen2015 @LknrNkz benim bildiklerim ben de üzüldüm inşallah belli bir gündür uzaklaştırmaları
Mide yanması bende en başından bu yana geçmedi. Içimde alev topu var gibi
Benim akşam koltuğa uzanınca başlıyor reflü gibi çok rahatsız olursam gaviscon içiyorum. Göbeğim kaşınmıyor henüz ben çok kilo almıştım kilo verirken çatlayacağım kadar çatladım zaten. Doğumdan sonra da yağ sürün kızlar... Ben bi karşım yaptırdım kokusu rahatsız ediyor bıraktım bio oil sürüyorum.
Kokusu güzel iyi dediler watsons dan aldım sürüyorum bilmiyorum ne kadar yararlı olacak. Ben saf şeyleri daha çok seviyorum ama dediğim gibi yaptırdığım karışımın yağ kokusu kıyafetlerime sindi kullanamadım.Bio oil nasil canim?ben saf zeytinyagi suruyorum
Mide yanması bi süre var özellikle akşamları oluyor.kasinmada hafif bazen oluyor . Kasitma sakın daha cok çatlıyor cunkuKizlar hem gobegi kasinmaya baslayan hem mide yanmasi baslayan warmi :///
Mide yanması bi süre var özellikle akşamları oluyor.kasinmada hafif bazen oluyor . Kasitma sakın daha cok çatlıyor cunku