- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #25.241

önerilerden 1'ini yazar mısınız? çok oy alanı seçeriz :)
* maltepepark avm
*hilltown avm
*akasya avm
ben hilltown diyorum;

Saat 1 iyi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba benimde basladi ya yanma.dedigin gibi bogazimda alev var sanki![]()
Benimde bütün vücudum kisiniyor yara yapıyorum kasimaktan hamilelik alerjisi olmasa bari senin karnın geriliği için kaşınıyor cnm nemli tutmaya çalışKizlar ya gobegim nasil kasinmaya basladi anlatamamyirtcam walla zorla tutuyom kendimi yaaa varmi bole olan
Benimde bütün vücudum kisiniyor yara yapıyorum kasimaktan hamilelik alerjisi olmasa bari senin karnın geriliği için kaşınıyor cnm nemli tutmaya çalış
Hindistan cevizi yağı da iyi kızlar, ben onu kullanıyorum akşamları masaj yapa yapa, arada bir de bebeyagi. Ilkinde olmadı inşallah bunda da çatlak olmadan hamilelik defterini kapatırım :)) boğaz yanmalarim oğlumda her akşam olurdu felaket bişey, kızımda Geçen haftalarda yaşadım ama baktım her akşam olmuyor sanırım yediğime bağlı
Aynen bende senin gibiydim demekki dikkat etmesek bide ne olurdu çok merak ediyorum gitti aradaki kaçamaklar81-193-176 çıktı zaten normalde de dikkat ediyorum ama 75gr şekeri alınca fırladı demekki.ilk zamanlar bulantidan yemedim şimdi de bu cikti.ekmek çok yemem tatlı yemem hamur işi pilav makarna yemem aslında yememekle iyi ediyormuşum demekki.simdi bakalım perşembe günü diyetisyene gideceğim bir de ondan liste alayım.gebelikten önce ben diyet yapıyordum o yüzden beslenmeme dikkat ediyordum.ama gebeyim diye tatlı falan arada yiyordum şimdi o da gitti
Benim butun vucut ilk bebiste çatır çatır çatlamışti olan oldu diye bundada hiç önemsemiyorum catliycak yerim kalmadı nasıl olsaBenim akşam koltuğa uzanınca başlıyor reflü gibi çok rahatsız olursam gaviscon içiyorum. Göbeğim kaşınmıyor henüz ben çok kilo almıştım kilo verirken çatlayacağım kadar çatladım zaten. Doğumdan sonra da yağ sürün kızlar... Ben bi karşım yaptırdım kokusu rahatsız ediyor bıraktım bio oil sürüyorum.
Ben oyumu maltepepark avm den yana kullanıyorum:)kronik_unutkan @Amazing_GNC
gmzckr kızlar ctsi için yer konusunu netleştirelim
önerilerden 1'ini yazar mısınız? çok oy alanı seçeriz :)
* maltepepark avm
*hilltown avm
*akasya avm
ben hilltown diyorum;Babylicious 'e de telden bildireceğim yeri
Saat 1 iyi mi?
Benim progeny f var günde 4 adet, 1 ferro sanol var enox.04 iğne ve coraspin var. Günde 2 adet maden suyum var birde cok dayanamazsam gavisconumBenim butun vucut ilk bebiste çatır çatır çatlamışti olan oldu diye bundada hiç önemsemiyorum catliycak yerim kalmadı nasıl olsagavisconu ben hamile kalmadan önce şişe sise icerdim şimdi bıçaklar saplanıyor mideme ama içmiyorum aslında biliyorum kana karışmadan atılıyor bebeğe zararı yok ama çok ilaç içiyorum diye içmiyorum troit ilacı vitamin ilacı kan ilacı magnezyum bebeğe bu kadar ilaç yüklemek doğru gelmiyor açıkçası bana ama verdiler diye kullanıyoruz iste
Göbek deliğinin sagında yada altında hissediyorum ben işyerinde çok tepki vermiyor. Evde dinlenirken hissediyorum geneldeKizlar gunaydin bu arada :))
Benim oğlan suan midemin orda biyerde sanki.yukarda hissediyorum bikacgundur.zaten boyle hissedeli midem yanmaya basladi :/ daha kisa zaman once kasigimdaydi sanki smdi yukari dogru cikti.gobek deligimde falan hissediyorum.sizlerde nasil???
Benimki daha aşağıda pek yukarda hissetmiyorum hoş normal hareketlerini de az hissediyorum doktora söyledim plesanta öndeymis hissetmemen normal dedi yukarı çıktıkça mide agrilarida çok olucakKizlar gunaydin bu arada :))
Benim oğlan suan midemin orda biyerde sanki.yukarda hissediyorum bikacgundur.zaten boyle hissedeli midem yanmaya basladi :/ daha kisa zaman once kasigimdaydi sanki smdi yukari dogru cikti.gobek deligimde falan hissediyorum.sizlerde nasil???
Seninde çokmus cnm ya bebeğe zararı olmaz inşallah içtiğimiz bu kadar ilacınBenim progeny f var günde 4 adet, 1 ferro sanol var enox.04 iğne ve coraspin var. Günde 2 adet maden suyum var birde cok dayanamazsam gavisconum![]()
Göbek deliğinin sagında yada altında hissediyorum ben işyerinde çok tepki vermiyor. Evde dinlenirken hissediyorum genelde
Benimki daha aşağıda pek yukarda hissetmiyorum hoş normal hareketlerini de az hissediyorum doktora söyledim plesanta öndeymis hissetmemen normal dedi yukarı çıktıkça mide agrilarida çok olucak
Ben watsons dan almıştım. Organik hindistan cevizi yağı 45 lira gibi birseydiNerden aldin canim hindistan cevizi yagini?markasi ne?bebeyagi ne kullanyorsun
Ben de okadar aldım insallah almayız ki şeker ciktibende herhalde almam yani bir bukadar alırım da fazlasını almamam lazimSelam kızlar kilo durumlarınız nasıl gidiyor 6 kilo almışım şimdiye kadar ben inşlah daha çok almam
doğum 10 haziran 9 kilo aldımSelam kızlar kilo durumlarınız nasıl gidiyor 6 kilo almışım şimdiye kadar ben inşlah daha çok almam