- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #38.981
Kalça çıkıklığı usg si çektirdik sonuç bşraz sınırdaymış dr 2 tane bez bağlayın bacakları açılsın dedi 1 ay sonra tekrar çekip bakalım deid daha önce böyle bişey duyan oldu mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde biraz fark olursa bu şekilde tedavi oluyor hemen geçiyor canım. Endişe etme o yüzdenKalça çıkıklığı usg si çektirdik sonuç bşraz sınırdaymış dr 2 tane bez bağlayın bacakları açılsın dedi 1 ay sonra tekrar çekip bakalım deid daha önce böyle bişey duyan oldu mu acaba?
Doyamadığı için yapmıyormuş doktoru dinledim mamayı azalttım kilo verdi. 40 gr kaybetmiş, günlük 20 gr alması gerekirken bide kaybı var. Mamayı 300 cc ye çıkardı. Perşembe kontrol var yineBen de evolvia kullaniyorum hergun en az 1 kez kaka yapiyor canim.
Ya benimki her alt açtığımda kaka yspmış oluyor aşırı değil ama hatta emzşrdikten sonra yine almak zorunda kalıyorum acaba bi sıkıntı mı var korkuyorum kilo almayacak diye![]()
Dikiş üstünden olacak. Dikiş yeri terlememli çünküMerhabalar herkese..
Bir sorum olacaktı
5 gün önce sezeryan ile doğum yaptım korse aldım bugün doktorum kullanabilirsin dedi ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum korseyi sezeryan dikişin üstüne mi koyacam yoksa dikiş e gelmeyecek mi?
Doktor ne dedi bazı bebekler de reflü oluyor çok kusuyorlar, onu için ayrı mamalar bile var Doktora danışın bence . Her bebek emdiği sütün fazlasını kusar ama fışkırır tarzda ise reflü olabilirkizlar acil bana yardimci olur musunuz.
Takip edemiyom sizleridr giremedim epeydir . oglum kuwezde 17 gun kalmisti bilirsiniz belki. aldim alasi ugrasiyorum cocugum emiyo fıskirarak kusuyo gunden 1 kez falan cok. uzuluyorum daha yeni yeni emmeye alisti emdiginide bu sekilde kusunca cok uzuluyorum. bole bi durum yasayan war mi herkes usutuyon diyo ama ben hem kendime hem bebegime dikkat ediyorum soguk bisi yiyip icmiyorum da. kustuktan sonra rahatca uyuyo. 7 gun sonra 1 aylik olcak ama ne uyku ne yedigimi ictigimi biliyorumahfolmus bitik durumdayim bana bisiler soyleyin lutfen
Biraz icir çıkar memeni dik tut kucağında beline el sur yuru odada.sonra yine uzat biraz emzir öyle devam et. Durmadan uzanarak içer se benimkide oyle yapyorkizlar acil bana yardimci olur musunuz.
Takip edemiyom sizleridr giremedim epeydir . oglum kuwezde 17 gun kalmisti bilirsiniz belki. aldim alasi ugrasiyorum cocugum emiyo fıskirarak kusuyo gunden 1 kez falan cok. uzuluyorum daha yeni yeni emmeye alisti emdiginide bu sekilde kusunca cok uzuluyorum. bole bi durum yasayan war mi herkes usutuyon diyo ama ben hem kendime hem bebegime dikkat ediyorum soguk bisi yiyip icmiyorum da. kustuktan sonra rahatca uyuyo. 7 gun sonra 1 aylik olcak ama ne uyku ne yedigimi ictigimi biliyorumahfolmus bitik durumdayim bana bisiler soyleyin lutfen
Öyle mi tamam çok teşekkür ederim dikiş. Üstüne koydum ağırdı biraz zaten çıkardım hemen dayanamadım ustune gelmeyecek sekilde koyayımDikiş üstünden olacak. Dikiş yeri terlememli çünkü
canım gözünüz aydın olsun, Bazen işler planladığımız Gibi gitmiyor ama önemli olan sonucunun güZel olması . Hadi bakalım bol sütlü günleriniz olsun inşallahKızlar bugün Doğum yaptım. Suni sancı ile açılmam olmadığı için sezeryan oldum. Bebeğim kakasını yapmış çok şükür yutmamış. Günü geçenler çok beklemesin benim gibi
Ben emzirdikten sonra sagiyorum 30 bazen 40 cc olabiliyor, Daha azını da gördüm. Sanırım bebeğin emmesine bağlı. Ama ne olursa olsun emmesi bitti mi sağ sütünü canım , ben çok faydasını gördüm.Emzirme sonrası kaç cc geliyor? Benim Bebişim hep memede acaba sütüm mü yetmiyor diyorum..
Canım ilk zamanlar sagdigin sütü buzluğa atma bence, miktarı hem az oluyor hem yetmediği yerde takviye oluyor. Ben emIrdikten sonra mutlaka sagiyorum gündüz , Ne kadar çıkarsa çıksın. Süt , Oda sıcaklığında en fazla 5 saat , dolapta da 3 gün bekliyor. Eğer sütünü dolapta sakliyorsan , bir sonraki sütü o soğuk sütün üstüne ekleme canım. Önce aynı dereceye gelsinler ya dolapta ya dışarda. Kaka rengide normal.Kızlar yaa.. Bende sütümü sandım, 10 ml çıktı.. Burada 60-80 leri görünce gaza geldim ama..
Ben bu sağdığım sütü dolaba, poşette koyacağım ama miktarı az ya, gece de sağıp üzerine ekleyebilir miyim?
Birde bizim kakamız sarı-yeşil arada sulu arada normal.. Bu sıkıntı mı ki?

Canım , genelde doğuma yakın zamanda çatı muayenesi yapılırsa o doğumu tetikliyor :) Zaten 3cm açılma varmış. Eğer biraz sıyırma yaptıysa o da suyun ve nisasin gelmesine sebep olabilir endişelenme, Yani bir iki gün içinde gelir bebisin kucağınaMerhaba arkadaşlar ben çok heyecanlıyım. Doktordan geldim. Doğuruyorsun farkında mısın dedi.
2. kez çatı muayenesi yaptı 3 cm olmuş açıklık çarşamba tekrar bakalım açıklık artarsa yatış yapacağız dedi ama ben heyecandan neden yatış yapacağımızı sormayı unuttum. Normal doğum bekliyoruz çünkü sancım olması gerekmiyor mu hastane işlerinin başlaması için? Yani sadece açıklık 3 cm'i geçti diye yatış neden yapılıyor olabilir? (Suni sancı vermeyecek buarada onu baştan söylemişti. Yani onun için de yatırmıyor)
Endişeli ve biraz da korku içindeyim. Muayeneden sonra da ıslanma ve kanama oldu. Normaldir diye düşünmek istiyorum. Normal doğum yapan anneler sizler deneyimlisiniz fikir verebilir misiniz?
kizlar acil bana yardimci olur musunuz.
Benimki sen öyle hatta siyahtan yeşil oldu panik yaptık su an sarı genelde ve çoğu zaman sulu sırf anne sütü alıyor umarım normaldir üstüne sağma bence dolaba koy 3 gün durabilirKızlar yaa.. Bende sütümü sandım, 10 ml çıktı.. Burada 60-80 leri görünce gaza geldim ama..
Ben bu sağdığım sütü dolaba, poşette koyacağım ama miktarı az ya, gece de sağıp üzerine ekleyebilir miyim?
Birde bizim kakamız sarı-yeşil arada sulu arada normal.. Bu sıkıntı mı ki?
Benim kizimda cok kaka yapiyor 35 gunlk olduk . Ama 3 haftada 1 kilo 600 gr alnca şok olmstm .sknti yapilacak bi durum degilmis.demekki doyuyorki yapiyor
Kızlar selam
Sünneti perşembe yaptırdık sünnet sırasında biberonla süt verecektm ama maalesef bizim oğlan biberonu almadı emzik zaten almıyordu bu yüzden biraz huzursuzdu bacağının tutulmadından rahatsız oldu eve gelince 3 saat sonra filan sancıyı hissetmeye başlado ağlamaya fitil yapamdaığımdan calpol verdim bir dire sonra uyudu bu arda pipisi balon gibi inanılmaz şişmişti çok korktum üzüldüm dr şişmenin normal olduğunj çocuktan çoğcuğa şişlik derecesinin farklı olacağını söyledi neyseki 2. Gün şişlik azalmaya başladı bugün 3. Gün çok şükür şişlik gitti tamamen banyosunu da yaptırdım su çok iyi geliyor bugünden sonra daha hızlı iyileşme sürecine gireriz
Bu arada bizim oğlanın 2 ye 3 e kadar uykusu hiç iyi değil hep ya sallanmak istiyor ya da emmek istiyor emzik alda böylr olmaz işte hiç bi iş yapamıyorum 3 e kadar oetim çıkıyor sonra o uyuyunca ben de uyumak zorunda kalıyorum
Diğer 3 yaşındaki oğlum da çaktırmıyor ama şçtrn içe kıskanıyor ve bunun acısını bizden fena çıkarıyor delirmezsem iyidir