• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doyamadığı için yapmıyormuş doktoru dinledim mamayı azalttım kilo verdi. 40 gr kaybetmiş, günlük 20 gr alması gerekirken bide kaybı var. Mamayı 300 cc ye çıkardı. Perşembe kontrol var yine
Ben her anne sutunden sonra mama da veriyorum canim, cunku sutum az geliyor ve yetmiyor beslenemiyor. Sarilikta olunca ne kadar istemesem de mama da veriyorum. Yeterli sıklıkta beslenince herseyi duzene giriyor.

Selam kızlar geçmişi okuyamadim dogurmayan kalmamıştır Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah. Bizde 20 günlük olduk hersey yolunda giderken bir kaç gündür göğüslerim beni artık aglatiyor emzirirken :KK43: sütüm var ama çok kötü acıyor hiç sorun yoktu yeni oldu bir çözüm bulan varsa Allah rızası için söylesin

Canım benim de tam 30 gün sonra oldu ve hayatım bi anda zehir oldu :( çok ama çok kötü acıyordu. Çocuk doktorumuzun önerisiyle madecassol krem 2 günde tamamen iyileştirdi. Sürdükten sonra göğüs kalkanını kapatıyordum. Yalnız emzirmeden önce silmen gerekiyor. Çok geçmiş olsun

sütün tabiki vardır canım , pompa bir damla bile olsa , biberon akmasa da çıkartıyor kaldı ki senin ki elektrikliymis. Benim ji avent manuel. Ben memnunum bir de gercekten sütüm var mı yok mu düşünmemek lazım, o da etkiliyor. Ben emziriyorum ne kadar emiyor Bilmiyorum sonrasını sagiyorum Allah bereket versin :)
Her iki göğsümüzü ne kadar süre ile emiyor emdikten sonra kac saat uyuyor, emzirdiğimde boş mu cekiyor dolu mu anlayamıyorum sağınca on ile yirmi cc cıktığını gördüm

Reflü olabilir canım bir de mide- bağırsakla ilgili bi sorun olduğunda yoğun kusma oluyor çok yoğun oluyorsa kusma hemen doktora götürün bence inş önemli bişi yoktur
gunde bi kez olyo canim insallah biseyi yoktur ayin 9 unda kontrol war takip etcem dikkat etcem o zamanda doktora soyluycem insallah allahim korusun bisi yoktur insallah

Kızlar göbeğimiz 6. Günümüz de düştü yarın ilk banyosunu yaptırcaz banyo sonrası nasıl bir bakım yapıyorsunuz göbeğe acaba doktor bana hiçbirşeyi sürmene gerek yok dedi ama temizlik kiti satılıyor onlardan mı alsam gerek varmıdır

Canım benim de tam 30 gün sonra oldu ve hayatım bi anda zehir oldu :KK43: çok ama çok kötü acıyordu. Çocuk doktorumuzun önerisiyle madecassol krem 2 günde tamamen iyileştirdi. Sürdükten sonra göğüs kalkanını kapatıyordum. Yalnız emzirmeden önce silmen gerekiyor. Çok geçmiş olsun
Sağol canım yarın deneyeyim bende. Emziremedim az önce mama verdim ama 2 saat sonra emzirmem lazım nasıl şiş uçları dayanicam ne yapayım :( birde çok sert emiyor sanki gogsumu mandalla sıkıştiriyorlar o birakmadan çekmek mümkün değil kiyamiyorumda inşallah banada iyi gelir o ilaç

Sağol canım yarın deneyeyim bende. Emziremedim az önce mama verdim ama 2 saat sonra emzirmem lazım nasıl şiş uçları dayanicam ne yapayım :KK43: birde çok sert emiyor sanki gogsumu mandalla sıkıştiriyorlar o birakmadan çekmek mümkün değil kiyamiyorumda inşallah banada iyi gelir o ilaç

Sonucu bildirirsen sevinirim canım. Tekrar çok geçmiş olsun :(

Kizlar sezaryenden sonra alt karinda hala agri hissedeniniz var mi? Sanirim kaslar kendini toplamadi karnimin alt kisimlari agriyor hala. Bir de dikislerimde zaman zaman sizlama aci hissediyorum. 16 gun oldu ne zaman gcer acaba bu sikayetler.

Kızlar göbeğimiz 6. Günümüz de düştü yarın ilk banyosunu yaptırcaz banyo sonrası nasıl bir bakım yapıyorsunuz göbeğe acaba doktor bana hiçbirşeyi sürmene gerek yok dedi ama temizlik kiti satılıyor onlardan mı alsam gerek varmıdır
Bizim doktorumuz alkolle göbeğini silebileceğimizi söyledi ama ben temizleme kitiyle sildim. Onda da alkol var sonuçta

Kizlar sezaryenden sonra alt karinda hala agri hissedeniniz var mi? Sanirim kaslar kendini toplamadi karnimin alt kisimlari agriyor hala. Bir de dikislerimde zaman zaman sizlama aci hissediyorum. 16 gun oldu ne zaman gcer acaba bu sikayetler.

Benim 10 gün oldu dikilrrde sızlama hala var oturup kalkarken. Korse takınca karın kaslarımdski ağrı azalıyor daha rahat hareket ediyorum. Doktor rahmin 10 kat büyüdüğünü 1 ay içinde eski haline geri döneceğini söyledi. Doğumdan hemen sonra 5 aylık gebelik boyutunda oluyormuş rahim . Şimdi inmeye başladı yavaş yavaş benimki

Bana da gerek yok dedi. Kanama falan da olmadı o yüzden yıkadıktan sonra bişey sürmeyi düşünmüyorum ben

Benim 25 gün oldu doğum yaptığım. 3-4 gün öncesine kadar iyiydim. Oğlumun gaz sancıları başladı. Göğsüme yatınca sakinleşiyor. Öyle olunca da alt bölgeye baskı oluyor. Anlayacağın tekrar başa döndüm. 8-10 günlük sezaryenli gibiyim yine.

Benim de kızım sütüm ile doymayınca mamaya baslamak zorunda kaldım. Sütümü sağdığımda 20 cc anca cıkıyor bazen yarısı, aynı zamanda emziriyorum da bu hep böyle gidecek diye üzülüyorum, ne kadar süreyle sağıp emziriyorsunuz ssğdığınızda kac cc cıkıyor
Günde 20 nin üzerinde emiyor. Tek seferde 15 dk tutmaya çalışıyorum. 2 kez sağım yaptım dün 5 ml enjektör kadar çıktı. Oda sağ taraftan solda 1 damla bile gelmiyor.

Arkadaşlar bebeklerinizde gaz sancısı oluyor mu? Bizim birkaç gündür sancımız var. Karnına masaj yapınca veya bacaklarını karnına doğru itince zor da olsa gaz çıkarıyor ama canı çok yanıyor. Çok üzülüyorum. Bazen badisini üstünden sıcak havlu koyuyorum.Bir de emince ve koynumda uyutunca sarıp sarmalayınca rahatlıyor. Her gün karpuz yiyorum. Acaba o mu gaz yapıyor? İnternette bir iki yerde gaz yapmaz yazıyor ama bilemedim. Hatta annenin yedikleriyle gaz arasında ilişki yok diyenler de var. Siz gaz için neler yapıyorsunuz?

Back
X