• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba hanımlar. Cogu kişi bebeğini kucagina almis demek ki. Herkes evladini güle güle büyütsün
Bizim sorunumuz gaz... Zinco aldim ağzına damlatiyorum. Ama pek işe yaramıyor . Siz neler yapıyorsunuz kesin bir çözüm oneriniz var mi ne olur söyleyin. Emdiktwn sonra dik tutuyorum. Sirtina pata küte vuruyorum. Ama öyle de çıkarmıyor yavrum

Merhaba hanımlar. Cogu kişi bebeğini kucagina almis demek ki. Herkes evladini güle güle büyütsün
Bizim sorunumuz gaz... Zinco aldim ağzına damlatiyorum. Ama pek işe yaramıyor . Siz neler yapıyorsunuz kesin bir çözüm oneriniz var mi ne olur söyleyin. Emdiktwn sonra dik tutuyorum. Sirtina pata küte vuruyorum. Ama öyle de çıkarmıyor yavrum
İlk doğduğunda bebeklerde gaz olmaz su an bizimde başladı 23 günlük olduk.
Ben galactago diye süt artırıcı icind bitkisel rezene olan damla içiyorum gazını bebeğin hafifletiyor.

Sağol canım yarın deneyeyim bende. Emziremedim az önce mama verdim ama 2 saat sonra emzirmem lazım nasıl şiş uçları dayanicam ne yapayım :KK43: birde çok sert emiyor sanki gogsumu mandalla sıkıştiriyorlar o birakmadan çekmek mümkün değil kiyamiyorumda inşallah banada iyi gelir o ilaç
Bebeklerin çenesi çok kuvvetlidir annesi

Kızlar göbeğimiz 6. Günümüz de düştü yarın ilk banyosunu yaptırcaz banyo sonrası nasıl bir bakım yapıyorsunuz göbeğe acaba doktor bana hiçbirşeyi sürmene gerek yok dedi ama temizlik kiti satılıyor onlardan mı alsam gerek varmıdır
Bende düştükten sonra hiçbirşey sürmesini sadece kurula yeter
Bizimkinde düşünce biraz da kanama oldu hatta hafif hafif kurudu gitti

Her iki göğsümüzü ne kadar süre ile emiyor emdikten sonra kac saat uyuyor, emzirdiğimde boş mu cekiyor dolu mu anlayamıyorum sağınca on ile yirmi cc cıktığını gördüm
Ben kendisi memeyi ağzından bırakana kadar emziriyorum , aşağı yukarı bir meme 10 dk da boşalıyor emerken. Uyuklarsa gidikliyorum devam ediyor . Emdigini yutkunmasindan ve bağırsak hareketlerinden anlarsın canım , eğer çekip çekip kısa aralıklarla duruyorsa sütü emmiş olduğunu anlarsın. Emme işi bittikten sonra aranmiyor ve baygın gibi kalıyorsa doymuş ve uyumaya hazırdır canım ve aşağı yukarı 2 saat aralıksız uyuyorlar. Sütün iyi ve bebisine yetiyor buna inan.:kk77:

Kizlar sezaryenden sonra alt karinda hala agri hissedeniniz var mi? Sanirim kaslar kendini toplamadi karnimin alt kisimlari agriyor hala. Bir de dikislerimde zaman zaman sizlama aci hissediyorum. 16 gun oldu ne zaman gcer acaba bu sikayetler.

Benim ortalama 20. Gunden sonra gecmeye basladi o sizlama.suan 37 günlük hic yok.zamanla gecicektir

Bebeğin saçlarını taramak için nasıl tarak kullanmak gerekiyor? Konak oluşumunu önleyenler hangileri? Ben almadım önerileriniz nedir?

Benim kizimin saçlari oldukca fazla o yuzden ben ikili bebek taraklarini kullaniyorum. Birde mustelanin yenidogan kopuk sampuani konak olusumunu engelledigi icin onu kullaniyorum

bizimde gaz sikayetimiz var bebegim cok zorlaniyor kimyonu kaynatip cay kasigi verdiginde iy geldigini duydum ama denemedim bilen yapan varmi aranizda bide rezene cayi diyolar

Arkadaşlar bebeklerinizde gaz sancısı oluyor mu? Bizim birkaç gündür sancımız var. Karnına masaj yapınca veya bacaklarını karnına doğru itince zor da olsa gaz çıkarıyor ama canı çok yanıyor. Çok üzülüyorum. Bazen badisini üstünden sıcak havlu koyuyorum.Bir de emince ve koynumda uyutunca sarıp sarmalayınca rahatlıyor. Her gün karpuz yiyorum. Acaba o mu gaz yapıyor? İnternette bir iki yerde gaz yapmaz yazıyor ama bilemedim. Hatta annenin yedikleriyle gaz arasında ilişki yok diyenler de var. Siz gaz için neler yapıyorsunuz?

Canım kavun ve karpuz gaz yapar, her gün yeme bence. Hatta meyvelerin çoğu gaz yapıyor bilgin olsun..

Ben her gün rezene içiyorum hiç gaz sorunumuz yok ben ona bagliyorum bazen emdikten sonra gaz çıkarmıyor uzun süre beklememe rağmen yan yatiriyorum arkasina destek koyup. 10 dk sonra hik mık başlıyor tekrar kucağıma alınca hemen çıkıyor gazı. Bizim sorunda göğüs acısı bir arkadaş krem önerdi bugün onu alıp deneyeceğim inşallah geçer

Ben her gün rezene içiyorum hiç gaz sorunumuz yok ben ona bagliyorum bazen emdikten sonra gaz çıkarmıyor uzun süre beklememe rağmen yan yatiriyorum arkasina destek koyup. 10 dk sonra hik mık başlıyor tekrar kucağıma alınca hemen çıkıyor gazı. Bizim sorunda göğüs acısı bir arkadaş krem önerdi bugün onu alıp deneyeceğim inşallah geçer
Bu rezene hazır olan mı, aktardan mı aldın canım? Ben hazır almıştım, iki kez içtim.. Bende bile gaz problemi var bebeğimde nasıl olmasın, yazık.. Çok üzülüyorum..

Bide hava çok sıcak ne kadar süre uzun giydirmeli acaba evin içi 30 derece oluyor kapı pencere açık ama çocuğu rüzgar almayan yerde tutuyorum

Nasil iyimis maşallah keske biz de oylr uyumlu olsak :halay: 40indan sonra duzelir diyorlar tek umudum o

Sağlık ocağının verdiği devit 3ü mü kullanıyorsunuz yoksa başka marka mı kızlar bileğimiz var mı bu damla hakkın da güvenilir mi

Back
X