• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah ah benim kayınvalidem neler dedi kendini benle kıyaslıyor oğluna hangimizin göbeği daha çok diye soruyor ben 40 beden o 48 giyiyor bu arada sanki ben davul gibiyim bide 50 yaşında bi kadın varmış çok genç gözüküyor Muş onu anlatırken demez mi senden genç duruyor öyle bakımlı diye ben napayım şimdi bide benim sırtım da kilodan dolayı boğumlar oldu bana diyor benim kilom çok olduğu halde sırtım öyle değil okadar sinir oldum ki anlatamam
Görümce bana baya kilon kalmış dedi. Hamilelikte kilo almadım dogumdan sonrada 5 kilo verdim gözlerini bi kontrol ettir istersen dedim. Yok yanlış anlamışım gayet doğru anladımda komik olan aynada kendine bakmayanların başkasını eleştirmesi dedim sustu. Hiç acımam adamı yolarım :KK62:

Görümce bana baya kilon kalmış dedi. Hamilelikte kilo almadım dogumdan sonrada 5 kilo verdim gözlerini bi kontrol ettir istersen dedim. Yok yanlış anlamışım gayet doğru anladımda komik olan aynada kendine bakmayanların başkasını eleştirmesi dedim sustu. Hiç acımam adamı yolarım :KK62:
Keşke bende cevap verebilseydim sen kendini benlemi kıyaslıyorsun diye kalçaları dağları deviren cinsten ama kendini benle kıyaslıyor kafaya taktım ztn bütün fazla kilolarımı verip gidicem uzakta oturuyor o zaman bende ona laf sokcam hep

Yürüyüşe başlayanlar var mı? Benim göbeğim çok olmasa da yumuşak ve eskiye göre biraz büyük. Zamanla inecek ama ben biraz sabırsızım. Yürüyüşe başladıktan sonra vücudunuz şekillendi mi biraz daha?
Ben doğumdan iki hafta sonra bi saat tempolu yürüyüşe başladım onbeş kilo almıştım hepsi gitti . Şu anda eski kilomdayim ama göbeğim farklı yumuşak ve çıkık bebeğin sarıldığı bitince uyumamaya başladı yürüyüşü bıraktım bi süreliğine evde misafir var hep :kızgın:

Ah ah benim kayınvalidem neler dedi kendini benle kıyaslıyor oğluna hangimizin göbeği daha çok diye soruyor ben 40 beden o 48 giyiyor bu arada sanki ben davul gibiyim bide 50 yaşında bi kadın varmış çok genç gözüküyor Muş onu anlatırken demez mi senden genç duruyor öyle bakımlı diye ben napayım şimdi bide benim sırtım da kilodan dolayı boğumlar oldu bana diyor benim kilom çok olduğu halde sırtım öyle değil okadar sinir oldum ki anlatamam
:oha: çok gicikmiş ya

Kız bebebisi olanlar 2 aylık kontrolde kaç kilo ve boyda çıktı bebeler ? Yarın kontrolü var aşı da olacak ateş yapıyor mu ? Bu arada internette iki aylık bebeklerin en fazla iki saat uyanık kalması gerekir yoksa yorgunluktan uyuyamaz demiş uyumuyor ama :/ uyku eğitimi vermeyi düşünüyorsanız yardimlasalim 3.aydan sonra veriliyor

Kız bebebisi olanlar 2 aylık kontrolde kaç kilo ve boyda çıktı bebeler ? Yarın kontrolü var aşı da olacak ateş yapıyor mu ? Bu arada internette iki aylık bebeklerin en fazla iki saat uyanık kalması gerekir yoksa yorgunluktan uyuyamaz demiş uyumuyor ama :/ uyku eğitimi vermeyi düşünüyorsanız yardimlasalim 3.aydan sonra veriliyor
Bnim de iki aylık kontrol 27 sinde ama geçen hafta kilo 4390gr boy 57cm di. Bakalım 2 ay kontrolümde ne kadar olacak.benim kiz da iki saatten fazla uyanık ama uyuklamalarla beraber diyeyim, gene de akşam oldu mu zor uyuyor . Saat 23:00 den önce asla yatağa koymak mümkün değil uyanıyor.

Bu konuda bir hayli üzgünüm. Sadece anne sutu vereyim diye denedim. 20 gün mama vermeden sadece emzirdim. Ala ala 200 gr almış. Haliyle kilosu da az çıktı. Mama vermek istemiyordum. Ama süt çok az napayim. Allah daha buyuk mecburiyetlerde bırakmasın. Mamaya başladım yine. Merak ettigimse doktor 3 saatte bir ver dedi. Ama saat 2de verdim mesela uyumadi. Bir sonraki veriş saaati 5 olmalı. Yalniz o saatlerde uyuyor olsa da illa uyandirayim mi? Yoksa 4 buçukta uyudu ya mesela 2 saat uyumuş olsa 6 buçuk da mi vereyim? Düzen olmuyor bu durumda. Nasıl yapsam yardimci olur musunuz lutfen.

Sadece anne sütü verenler nasil yapiyor gerçekten özeniyorum :KK43:

Uyku egitimi nasil veriliyor Allah askina cok ihtiyacim var ya. Ben geceleri mumkun oldugu kadar karanlikta duruyorum konusmuyorum gozlerine bakmamaya calisiyorum opmemi tutamiyorum ama seviyorum yani. Bir de kaka yapmadiysa altini acmiyorum. Yine de degisen bosey yok hatta gece bu duruma sasirdigi icin sessiz sakin uyanik duracagi zamanlarda da agliyor

Aynen uyumuyor anasonu çıkarıp rezene kimyon verdim. Karnını doyurdum banyo yaptırdım sonra gaz masajı, yarım saat emzirdim uykuya daldı. Şükür 3 saat oldu uyuyor. Uyumamasıda ayrı huysuzluk yapıyor

Bu konuda bir hayli üzgünüm. Sadece anne sutu vereyim diye denedim. 20 gün mama vermeden sadece emzirdim. Ala ala 200 gr almış. Haliyle kilosu da az çıktı. Mama vermek istemiyordum. Ama süt çok az napayim. Allah daha buyuk mecburiyetlerde bırakmasın. Mamaya başladım yine. Merak ettigimse doktor 3 saatte bir ver dedi. Ama saat 2de verdim mesela uyumadi. Bir sonraki veriş saaati 5 olmalı. Yalniz o saatlerde uyuyor olsa da illa uyandirayim mi? Yoksa 4 buçukta uyudu ya mesela 2 saat uyumuş olsa 6 buçuk da mi vereyim? Düzen olmuyor bu durumda. Nasıl yapsam yardimci olur musunuz lutfen.

Ben mama veriyorum malesef aralarda sürekli emiyor. Gece 11 de yedi gece uyandığında hep emzirdim. Sabah 8 de mama verdim öğlen 11.30 ta 2 gibi uykuya daldı. Uyandırmayacağım kalkınca önce emer sonra 90 cc mama veririm. Biz 54 günlügüz 2 ay kontrolü bayram oluyor. 29 ağustosta aşısı var 3 gün banyo yapmayacakmış aşıdan 5 gün sonra gitmeyi düşünüyorum kontrol için

Son düzenleme:
Doğum izni bitmeye yaklaştıkça geriliyorum. Muhtemelen onaylamayan arkadaşlar olacak ama kadın doğumcum rapor verir diye düşünüyordum. Tüm arkadaşlarım öyle yapmıştı. Dün kontrolde sordum 1 gün bile vermiyormuş çok sinirliyim

Ben sadece anne sütü veeiyorum ama ilk ay az kilo aldı saatli emziriyordum
Şimdi aklıma gekdikge ağladıkça emziriyorum mesela en az 15-20dk emzirmeye çalışıyordum şimdi hiç saat tutmuyorum uyanınca uyurken uyumazsa aklıma geldikçe emziriyorum bakalım bu ay nekadar alcak

Doğum izni bitmeye yaklaştıkça geriliyorum. Muhtemelen onaylamayan arkadaşlar olacak ama kadın doğumcum rapor verir diye düşünüyordum. Tüm arkadaşlarım öyle yapmıştı. Dün kontrolde sordum 1 gün bile vermiyormuş çok sinirliyim
Kadın dogumcuyu bilmiyorum ama psikolojik olarak rapor alan arkadaşlarim oldu psikoyatr dan mi bilmiyorum annelige adapte olamadı gibilerinden 1ay rapor alan arkadasim olmustu

Ben de vermek istiyorum ama 3.aydan sonra verebilir miyim.bilmiyorum

Ben mama veriyorum malesef aralarda sürekli emiyor. Gece 11 de yedi gece uyandığında hep emzirdim. Sabah 8 de mama verdim öğlen 11.30 ta 2 gibi uykuya daldı. Uyandırmayacağım kalkınca önce emer sonra 90 cc mama veririm. Biz 54 günlügüz 2 ay kontrolü bayram oluyor. 29 ağustosta aşısı var 3 gün banyo yapmayacakmış aşıdan 5 gün sonra gitmeyi düşünüyorum kontrol için
Dün kontrole gittik bizde kilosu cok düşük cikti. 3800 2 aylik cocuk icin cok az. Çok üzüldüm. Kaldi ki kac gece uykusuz kaldim saatlerce emzirdim. Ama demek ki boş memeyi emiyormus artik öyle düşünüyorum. Annem mama ver mama ver demisti. Inadina tek anne sütü alsin diye vermedim. Vermedim iste kilo almamis oldu.

Ben sadece anne sütü veeiyorum ama ilk ay az kilo aldı saatli emziriyordum
Şimdi aklıma gekdikge ağladıkça emziriyorum mesela en az 15-20dk emzirmeye çalışıyordum şimdi hiç saat tutmuyorum uyanınca uyurken uyumazsa aklıma geldikçe emziriyorum bakalım bu ay nekadar alcak
Insallah kilo alimi iyi olur. Yarin da 2.ay aşımız var bakalım ne olacak

Back
X