2018 in uğursuzluğu...

Dunya07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
21
5
1
32
Meraba arkadaslar bir kac bisey anlatmak istiyorum cok cok bunaldim Fransa da yasiyorum burda devlet evleri var ordan bize sifir yeni bi binadan cok guzel bir ev çıktı ama komisyondan geçmesi gerekiyor yani uc kisi var o uc kişiden birine verilecek neyse bu bir ayi buluyor sonuclanmasi o kadar dua ettimki verilsin bana diye cunki oturdugum ev iki odaliydi ve bir tane cocugum vardi sigmiyorduk artik ve ve kirasida cok fazlaydı neyse beklerken sonucu bidaha hamile oldugumu ogrendim cok sevindik hemde şansımız daha yuksek olur dedik hemen hamile oldugumi ve bu eve ihtiyacımız oldunu belirtik ama cok umutluyduk hep dua ettim ve sonuc geldi vermemisler evi red geldi neyse olsun dedik kismetten öte yol gitmez dedik sonra onu gectik dogum zamanim geldi ve dogurdum eve geldim aradan bir hafta iki hafta gecti bitlendigimi gördüm ve hayatimin sokunu yasadim bir suru biseyler yaptım ama olmadi sonra saclarimi sıfıra vurdum napiyim dedim oda oyle gecti sonra iki hafta sonra dusta gogsumde bi kitle hissettim ve o kadar korktumki hemen doktora gittim kitle kotu bi yerde dedi hemen ultrasona gonderdi oda temiz cikti bisey yok dediler oda gecti diyelim simdide cocugum uc aylik ve basini tam tutamiyor ve cok korkuyorum her yerde en fazla uc aya kadar tutulması gerek yaziyor biraz beklesemmi yoksa doktorami gitsem bilmiyorum yani bu kadar hayatimin rayindan çıktığını hatirlamiyorum bu yil cok kotu bi yil oldu ne yapacagimi ne diyecegimi bilmiyorum ... Gereksiz uzattum belkide hakkınızı helal edin ama o kadar doluyum kii

Back