2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
valla brnde durup dururken kiziyorum ama bazendebeni gercekten coksinir ediyor neyseki ise hemenbaslamasi gerektide indik yayladan evde kendim rahat rahat takilirim :)
Bayram tatili 9 günmüs bende kara kara düsünüyorum esimle napicam evde diye. Bütün varimizi yogumuzuda bebek icin planladik tatilede gidemicez. Resmen evde 9 gün beraberiz sıkıntıdan adama sarmazsam iyidir

Canım Sen nasıl yaşamadın, herkeste olmuyor mu? Normal doğum yaptın, açılman da tam oldu

Aynı şey mi bilmiyorum ama bebek baş aşağı pozisyondayken bazen kendini ittirip ağrı yapıyordu. Bizde şuan daha Yusuf bey dönmedi o yüzden belki ağrı hissetmiyorumdur. Onun dışında durup dururken bir kemik agrisi hissetmedim hiç hatirlamiyorum. Doğum anında da karnım komple ağrıyordu, sadece çatı muayenesinde aşağıdan ağrı oluyordu onun dışında öyle bir ağrı hissetmedim galiba canım.

Solgar ve diaspotal magnesium solgar biraz büyük bir hap, yutma sorunun varsa Diasporal pastili tercih edebilirsin.

İşte o çatı muayenesi yaptiklari yer acıyor, Bu ağrıyı çeksen galiba demezdin herhalde canım ya, biri tekme atmış gibi ağrıyor yürümekte zorlanıyorsun, aksam saatleri oluyor, uyuyup dinlenince geçiyor. Bebek hep altta oynuyor o mu sebep oluyor, ben mi yoruldum anlamadım ki, doktor da birşey demedi. Cumaya kadar soru işaretleriyle kalcam artık :)

Haklısın canım korktum zaten ya yatarım artık. İnşallah sağlıkla atlatalım şu günleri Allahin izniyle

Hadi ya.. ağrı çok siddetliyse ihml etme doktora git mutlaka canım çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir ve çabuk geçer. Belki de bebiş yaramazlık yapıyordur :)

Bayram tatili 9 günmüs bende kara kara düsünüyorum esimle napicam evde diye. Bütün varimizi yogumuzuda bebek icin planladik tatilede gidemicez. Resmen evde 9 gün beraberiz sıkıntıdan adama sarmazsam iyidir
Kuşum çok uyguna tatil yapabileceginiz temiz yerler var egede denize 0 kesfedilmemiş köyler:) ev tutuyosun geceligi 50 100 arasi degisiyo kendin pisirip yiyosun kasap desen tertemiz koyde yetisen hayvalar kesiliyo yemedigin kadar lezzetli etler metve sebzeyi bahceden bostandan topluyosun ege insani sicak kanli herkes zeytinyagi zeytin ikram ediyo...köy oldugu için su tertemiz mikrop alirim derdin yok kapinin onunden giriyosun cikinca hemen ustunu degistirip dus alabilirsin boyle çok güzel köyler var hamileyken cok guzel tatil yapmistim sonra geçen yaz lidyayida goturdum daha emekliyodu ama delirdi mutluluktan orda :) bi dusun hesapla sizi çok sıkıntıya sokmayabilir.bakliyati filan evdenden de göturursun yemek icmek ucuza gelince kalicak yerde ucuz olunca cok zorlamayabilir.mesela gecen yaz 1 hafta lidyayla sonraki haftada eltim kv yegenler geldi butun odemeleri ben yaptim 2 ev tuttum yemekler alisverisler ki cocuklarin mayosunu bile ordan aldim 15 gunde toplam 2bin tl harcadim kendi yol paramiz dahil.

yet07 ya nasil sevindim teyzene anlatamam :) ne guzel haber Allah tamamina erdirsin saglikla alsin kucagina insallah cok guzel haber

ahh ahh iste bizde ayni sekilde yaptik :) sonra dedim keske tkeske tatile gitseydik bizde tatile gidinceye kadar suna buna veririz parayi dedik zaten yollardanda korkuyorum ben :) neyseki cabuk basladi basladi benimki isee ayy bide suan dusundumde benimkinozel sektorde calisiyrodu gerci yeni girdigi iste ozel ama bakanliga bagli brnimkide 9 gun olursa tatili yandik :)

rabarbaa insallah guzel haberler alacagina inaniyorum kizima hamileyken banada detaylida iyi haber olarak bi kalbi atiyo demisti ...adamin agzindan tek bir hayirli kelime cikmamisti ordan nasil cikipta eve kadar gelmistim hatirlamiyorum....sonra daha iyi bir perinataloga yonlendirdi beni doktorum adam elimi tuttu lutfen artik sakin olun bebeginizde uzulmenizi gerektirecek bir sorun yok dedi ama o 1 hafta bana sanki 1 yil geldi...o kadar iyi biliyorumki hissettiklerini.iyi haberler alcagina cok inaniyorum malesef 9 ayin her doneminde boyle dan dan konusan doktorlara denk gelinebiliyo...

Yagmur yukari bi bak cok guzel tatil plani yazdim size :)

Yagmur yukari bi bak cok guzel tatil plani yazdim size :)
gordum kuzumm ama ben yolculuk yapamiyorum :) yani her yerim tutuluyor ayaklarim ccok sisiyor birazda ondan kendimi cekiyorum :) ucaktanda cok korkuyorum kendimi cok kasiyorum onada cesaretim yok bu halimle :)

gordum kuzumm ama ben yolculuk yapamiyorum :) yani her yerim tutuluyor ayaklarim ccok sisiyor birazda ondan kendimi cekiyorum :) ucaktanda cok korkuyorum kendimi cok kasiyorum onada cesaretim yok bu halimle :)
Burasi istanbuldan veya izmirden 4 saat suruyo.istanbuldan geliyosan bandirmaya kadar feribotla geliyosun ayaklarini çok sisircek bir durum yok o yuzden.bandirmadan 1 saat zaten

Burasi istanbuldan veya izmirden 4 saat suruyo.istanbuldan geliyosan bandirmaya kadar feribotla geliyosun ayaklarini çok sisircek bir durum yok o yuzden.bandirmadan 1 saat zaten
kuzum ben mersindeyim sanirim dedigin der balikesir taraflari ayni zamanda memleketim canakkale cunku :) burdan orasi arabayla en az 12 saat o kadar uzun olmasaydi memlekete gidicektik zaten :)

kuzum ben mersindeyim sanirim dedigin der balikesir taraflari ayni zamanda memleketim canakkale cunku :) burdan orasi arabayla en az 12 saat o kadar uzun olmasaydi memlekete gidicektik zaten :)
Kiz sen mersinde yap zaten tatil bi yere gitmenize gerek mi var :) yalniz izmir bile cok sıcak yanıyorum...mersini düsünemedim şu an Allah yardimcin olsun

Aman ne bilim su hamilelikte hergun bilmedigim bisey çıkiyor buda bunlardan biri samdim
neyseki benimkiler cevizdi elma oldu sorun yok öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…