Bayram tatili 9 günmüs bende kara kara düsünüyorum esimle napicam evde diye. Bütün varimizi yogumuzuda bebek icin planladik tatilede gidemicez. Resmen evde 9 gün beraberiz sıkıntıdan adama sarmazsam iyidirvalla brnde durup dururken kiziyorum ama bazendebeni gercekten coksinir ediyor neyseki ise hemenbaslamasi gerektide indik yayladan evde kendim rahat rahat takilirim :)
Canım Sen nasıl yaşamadın, herkeste olmuyor mu? Normal doğum yaptın, açılman da tam oldu
Solgar ve diaspotal magnesium solgar biraz büyük bir hap, yutma sorunun varsa Diasporal pastili tercih edebilirsin.pinkstrap cnm geriye dönüp bakanadım magnezyum yazmıştın onları tekrar rica etsem söyler misin not alayım. Çünkü magnorm kapağını açamıyorum deli ediyor beni. İçinden çıkarmaya çalışıyorum ya kırılıyor ya dik pozisyona gelip çıkmıyor. Resmen ilaç ile kavga ediyorum. Doktoruma söyleyip değiştirecem
İşte o çatı muayenesi yaptiklari yer acıyor, Bu ağrıyı çeksen galiba demezdin herhalde canım ya, biri tekme atmış gibi ağrıyor yürümekte zorlanıyorsun, aksam saatleri oluyor, uyuyup dinlenince geçiyor. Bebek hep altta oynuyor o mu sebep oluyor, ben mi yoruldum anlamadım ki, doktor da birşey demedi. Cumaya kadar soru işaretleriyle kalcam artık :)Aynı şey mi bilmiyorum ama bebek baş aşağı pozisyondayken bazen kendini ittirip ağrı yapıyordu. Bizde şuan daha Yusuf bey dönmedi o yüzden belki ağrı hissetmiyorumdur. Onun dışında durup dururken bir kemik agrisi hissetmedim hiç hatirlamiyorum. Doğum anında da karnım komple ağrıyordu, sadece çatı muayenesinde aşağıdan ağrı oluyordu onun dışında öyle bir ağrı hissetmedim galiba canım.
Haklısın canım korktum zaten ya yatarım artık. İnşallah sağlıkla atlatalım şu günleri Allahin izniyleTedbiri elden bırakmamak lazım, aman dikkat et lütfen biraz daha sık dişini zaten yolu yarıladık Allaha bin şükür. Biraz daha rabbim izin verirde dayanırsak inşallah sağ Salim kucağımıza alıcaz bebeklerimizi.
Canım hayırlısı ile inşallah alır kucağına bebeğini teyzen. Bak rabbimin hikmetine sual olunmaz ne güzel kararlaştırmış çok şükür :)
Bizimki daha hiç öyle annesini sarsacak hareketlerde bulunmadı. Annesinin tersine nazlı bir erkek olacak sanırım :) ben yaşamadığım için yardımcı olamıcam canım
İşte o çatı muayenesi yaptiklari yer acıyor, Bu ağrıyı çeksen galiba demezdin herhalde canım ya, biri tekme atmış gibi ağrıyor yürümekte zorlanıyorsun, aksam saatleri oluyor, uyuyup dinlenince geçiyor. Bebek hep altta oynuyor o mu sebep oluyor, ben mi yoruldum anlamadım ki, doktor da birşey demedi. Cumaya kadar soru işaretleriyle kalcam artık :)
Mrb cnm benim 1-2 haftadan beri yerini tam olarak anlatamadigim yani vajinanın yan taraflarında bacak eklemlerinin olduğu yerde yürürken ağrım oluyor bu mu tam olarak çatı ağrısı?bı zararı var mı doktora daha gidemedim
Kuşum çok uyguna tatil yapabileceginiz temiz yerler var egede denize 0 kesfedilmemiş köyler:) ev tutuyosun geceligi 50 100 arasi degisiyo kendin pisirip yiyosun kasap desen tertemiz koyde yetisen hayvalar kesiliyo yemedigin kadar lezzetli etler metve sebzeyi bahceden bostandan topluyosun ege insani sicak kanli herkes zeytinyagi zeytin ikram ediyo...köy oldugu için su tertemiz mikrop alirim derdin yok kapinin onunden giriyosun cikinca hemen ustunu degistirip dus alabilirsin boyle çok güzel köyler var hamileyken cok guzel tatil yapmistim sonra geçen yaz lidyayida goturdum daha emekliyodu ama delirdi mutluluktan orda :) bi dusun hesapla sizi çok sıkıntıya sokmayabilir.bakliyati filan evdenden de göturursun yemek icmek ucuza gelince kalicak yerde ucuz olunca cok zorlamayabilir.mesela gecen yaz 1 hafta lidyayla sonraki haftada eltim kv yegenler geldi butun odemeleri ben yaptim 2 ev tuttum yemekler alisverisler ki cocuklarin mayosunu bile ordan aldim 15 gunde toplam 2bin tl harcadim kendi yol paramiz dahil.Bayram tatili 9 günmüs bende kara kara düsünüyorum esimle napicam evde diye. Bütün varimizi yogumuzuda bebek icin planladik tatilede gidemicez. Resmen evde 9 gün beraberiz sıkıntıdan adama sarmazsam iyidir
ahh ahh iste bizde ayni sekilde yaptik :) sonra dedim keske tkeske tatile gitseydik bizde tatile gidinceye kadar suna buna veririz parayi dedik zaten yollardanda korkuyorum ben :) neyseki cabuk basladi basladi benimki isee ayy bide suan dusundumde benimkinozel sektorde calisiyrodu gerci yeni girdigi iste ozel ama bakanliga bagli brnimkide 9 gun olursa tatili yandik :)Bayram tatili 9 günmüs bende kara kara düsünüyorum esimle napicam evde diye. Bütün varimizi yogumuzuda bebek icin planladik tatilede gidemicez. Resmen evde 9 gün beraberiz sıkıntıdan adama sarmazsam iyidir
Yagmur yukari bi bak cok guzel tatil plani yazdim size :)ahh ahh iste bizde ayni sekilde yaptik :) sonra dedim keske tkeske tatile gitseydik bizde tatile gidinceye kadar suna buna veririz parayi dedik zaten yollardanda korkuyorum ben :) neyseki cabuk basladi basladi benimki isee ayy bide suan dusundumde benimkinozel sektorde calisiyrodu gerci yeni girdigi iste ozel ama bakanliga bagli brnimkide 9 gun olursa tatili yandik :)
gordum kuzumm ama ben yolculuk yapamiyorum :) yani her yerim tutuluyor ayaklarim ccok sisiyor birazda ondan kendimi cekiyorum :) ucaktanda cok korkuyorum kendimi cok kasiyorum onada cesaretim yok bu halimle :)Yagmur yukari bi bak cok guzel tatil plani yazdim size :)
Burasi istanbuldan veya izmirden 4 saat suruyo.istanbuldan geliyosan bandirmaya kadar feribotla geliyosun ayaklarini çok sisircek bir durum yok o yuzden.bandirmadan 1 saat zatengordum kuzumm ama ben yolculuk yapamiyorum :) yani her yerim tutuluyor ayaklarim ccok sisiyor birazda ondan kendimi cekiyorum :) ucaktanda cok korkuyorum kendimi cok kasiyorum onada cesaretim yok bu halimle :)
kuzum ben mersindeyim sanirim dedigin der balikesir taraflari ayni zamanda memleketim canakkale cunku :) burdan orasi arabayla en az 12 saatBurasi istanbuldan veya izmirden 4 saat suruyo.istanbuldan geliyosan bandirmaya kadar feribotla geliyosun ayaklarini çok sisircek bir durum yok o yuzden.bandirmadan 1 saat zaten
Kiz sen mersinde yap zaten tatil bi yere gitmenize gerek mi var :) yalniz izmir bile cok sıcak yanıyorum...mersini düsünemedim şu an Allah yardimcin olsunkuzum ben mersindeyim sanirim dedigin der balikesir taraflari ayni zamanda memleketim canakkale cunku :) burdan orasi arabayla en az 12 saato kadar uzun olmasaydi memlekete gidicektik zaten :)
Şimdilik bişey yok bende :) daha erken değil mi ?
ahh ahhh hic fusunmen kuzum zatenn :) sicaktan bi yere cikilmiyorki oturdugum yrrden terliyorum :)Kiz sen mersinde yap zaten tatil bi yere gitmenize gerek mi var :) yalniz izmir bile cok sıcak yanıyorum...mersini düsünemedim şu an Allah yardimcin olsun
Aman ne bilim su hamilelikte hergun bilmedigim bisey çıkiyor buda bunlardan biri samdimZarari yok sekerim simdi gogsun kucuk degil normalde de buyukse hamilelikte daha da buyuyo. Sutyen takmamakta sarkmasina neden olabiliyor. Penye de olsa evde sutyen giymek gerek. Buyuk ve dolgun gogusler sarkmaya cok musait cunku. Onun disinda sikinti etmiyosan takma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?