2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım doğum evde başlamış olsa bile saatlerce vaktin olur telaşlanma. Benim suyum geldi hastanemi aradım ve gitmedim bile hastaneye ben evimde kalıcam dedim. Sonra duşa girdim evi topladım çamaşır katladım neler neler ta ki sancılar 4 dk da bire düşene kadar bekledim yaklaşık 6 saat

Seni ne kadar sonra cagirdi canim tekrar bakmak icin
Canım benim ilk normal kontrolümde doktorum bakarken mideyi hiç göremedi midesi boş olabilir ayrıntılıda gidince söyle dedi ayrıntılı ultrason vardı 1 hafta sonra onu bekledim özellikle söyledim midesini göremedik diye yine göremiyorum dedi ve sana söylenilenleri söyledi ordaki muayene çok kısa sürmüştü zaten içime sinmedi kendim 3 gün sonra başka bir yere gidip ayrıntılıya girdim yine orda net görüldü herşey

Canım çatı ağrısı nasıl oluyor? Bilmediğim için bişey diyemeyeceğim. Normal bir durum mu?
Normal ama benim erken başladı 28-30 haftalarda olması gerekiyor. Keseyi tutan kemikler doğuma hazırlanıp açıldığı için ağrı hissetmeye başlıyorsun yavaş yavaş.

Normal ama benim erken başladı 28-30 haftalarda olması gerekiyor. Keseyi tutan kemikler doğuma hazırlanıp açıldığı için ağrı hissetmeye başlıyorsun yavaş yavaş.
Bazen ne kadar cahilim diyorum daha öğrenecek çok şeyim var sanırım.
O zaman erken doğum riskin mi var yine? Allah yardımcın olsun canım inşallah vaktinde sağlıkla kavuşursun yavruna. Doktoruna sordun mu erken olması durumunda bişey yapılabiliyor mu acaba

Cahillik değil ki yaşadıkça öğreniyorsun. Serklaja rağmen o risk var zaten canım, önlem olarak yapildi ama %100 etkili degil, doktora Mesaj attım çatı ağrısı erken başladı ne yapayım diye biraz yavaşla ve progestanı fitil olarak al yazmış. Ekstra birşey söylemedi, yazdıklarını zaten yapıyorum, cuma perinatologla randevum var onunla görüşürüm bu konuyu artık.
Amin canım hepimiz sağ salim zamanında kavuşuruz inşallah.

Geçmiş olsun canım. Aşağıdan baskı gibi bir his mi bahsettiğin çatı ağrısı?

Progestanın fitil olarak daha etkili olduğunu biliyorum canım doktorum bana aldıktan sonra en az iki saat kalkma ki etkili olsun demişti kullandığım dönemde. Bende gece yatarken alıyordum uzun süre kalıyordu içerde sende öyle yapabilirsin. Dua edicem senin için canım herşey iyi olacak inşallah

Sağol canım Allah razı olsun. Sen nasıl oldun?

İnşallah vaktinde alırsın bebişini kucağına canım. Ne iyi gelir nasıl bişeydir bilmiyorum ama doktorunun verdiği tavsiyeler işe yarar inşallah

Kızlar öncelikle benim için güzel bir haber vereyim size. 49 yaşında teyzem hamile imiş
Geç evlendi 2 kürtaj oldu tedavi vs derken yaş geldi. Tüp bebeği çok araştırdı maddiyattı oraydı buraydı derken eylül ayında tüp bebek yaptıracaktı. Bu ay hamile kalmış 5 haftalık. Zorlu bir süreç onu bekliyor. Kalp atımı daha yok. Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah. Siz de dua eder misiniz rica etsem. Çok istiyor bu bebeği hiç çocuğu yok.

Bir de göbeğimdeki hareketler bazen bel ve kalçamı sarsacak şekilde oluyor. Sallıyor beni. Biraz korkuyorum sanki su dolu bir balonu sallarsınız ya onun gibi. Yaşayan var mı.

Sağol canım inşallah , bana yine yatak göründü, serklaja güvenip rahat davrandım biraz sanırım
Tedbiri elden bırakmamak lazım, aman dikkat et lütfen biraz daha sık dişini zaten yolu yarıladık Allaha bin şükür. Biraz daha rabbim izin verirde dayanırsak inşallah sağ Salim kucağımıza alıcaz bebeklerimizi.
Canım hayırlısı ile inşallah alır kucağına bebeğini teyzen. Bak rabbimin hikmetine sual olunmaz ne güzel kararlaştırmış çok şükür :)
Bizimki daha hiç öyle annesini sarsacak hareketlerde bulunmadı. Annesinin tersine nazlı bir erkek olacak sanırım :) ben yaşamadığım için yardımcı olamıcam canım

Amin cnm inşallah ya. Allah onun da kucağını doldurur inşallah. Bebek hareketi o kadar olur mu ki. Bölgesel bir hareket değil çünkü. Daha derinden ve genel. Cnm bugün 26.haftama girdim Allahımın izniyle. Aramızdaki farktan kaynaklı olabilir. Onun nazını yerim ben

pinkstrap cnm geriye dönüp bakanadım magnezyum yazmıştın onları tekrar rica etsem söyler misin not alayım. Çünkü magnorm kapağını açamıyorum deli ediyor beni. İçinden çıkarmaya çalışıyorum ya kırılıyor ya dik pozisyona gelip çıkmıyor. Resmen ilaç ile kavga ediyorum. Doktoruma söyleyip değiştirecem

Ayy nasil bekledin öyleee korkmadinmiii ben cok panigim esim benden beter

İnsallah diger kontrolde görünür ne zaman yapicak diger kontrolunu Allah im yardimcinz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…