- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Kuzum hafiftir hareketleri anlayamiyosunudur cok huzursuz oldunsa saglik ocagina bi git soyle huzursuz oldum diyeKizlar ben 1 haftadir bebegi hissedemiyorum normal mi??
canım benim dualarımız seninle her zaman. İnşallah bi daha yaşamayacaksın aynı şeyleriKızlar sabah kasılmam düşük çıktığı için hastanede çok yoğun olduğu için evde devam etmemi istediler çıktım şimdi tabi korkarak.. Dualarınızı bekliyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyla koşmak zorunda kalmam. Hastanede doğum seslerinden hiç uyuyamıyordum inşallah böylesi hayırlı olur. Günde 4 kez nidicard alıyorum. Ve bol su. Lütfen su içmeyi ihmal etmeyin.
Kuzum hafiftir hareketleri anlayamiyosunudur cok huzursuz oldunsa saglik ocagina bi git soyle huzursuz oldum diye
kucuk oldugu icinhissedemiyorsundur cok stres yaptiysan yaptiy ocagina gdp klbini dinleyebilirsinInsallah oyledir asidan sonra hissedemedim hic
Nefes egzersizi yap canim gidemiyosan saglik ocagina.ellerini bikini cizgine koy 12 ye kadar sayarak yavasca agzindan nefes al ellerinin oldugu yere kadar nefesin ulassin butun karnin şişsin 3 e kadar say ve sonra tekrar 12 ye kadar sayarak burnundan butun nefesini ver.ilk seferinde 12 ye kadar sayip alip veremeyebilirsin 3. 4.den sonra olur onemli olan cok yavas alip vermen ve nefesin rahmine kadar dolmasi.duz zemine yastiksiz yatip dene bakalim.kan akisin hizlanip vucuttaki oksijen miktari artinca bebiste hareketlenir:) dogumada hazirlik egzersiziInsallah oyledir asidan sonra hissedemedim hic
Nefes egzersizi yap canim gidemiyosan saglik ocagina.ellerini bikini cizgine koy 12 ye kadar sayarak yavasca agzindan nefes al ellerinin oldugu yere kadar nefesin ulassin butun karnin şişsin 3 e kadar say ve sonra tekrar 12 ye kadar sayarak burnundan butun nefesini ver.ilk seferinde 12 ye kadar sayip alip veremeyebilirsin 3. 4.den sonra olur onemli olan cok yavas alip vermen ve nefesin rahmine kadar dolmasi.duz zemine yastiksiz yatip dene bakalim.kan akisin hizlanip vucuttaki oksijen miktari artinca bebiste hareketlenir:) dogumada hazirlik egzersizi
kucuk oldugu icinhissedemiyorsundur cok stres yaptiysan yaptiy ocagina gdp klbini dinleyebilirsin
bide hareketliysen bu siralar o zamanda hissetmezsin canimBende kucuktur diye hissedemedigimk dusunuyorum canim am bazen insan tedirgin oluyo valla. Bugunde hissedemezsem yarin bi giderim saglik ocagina
Kuşum hareketsiz degil o masallah simdiden uykusu duzenli tosbag nin :)Cok sagol canim yapayim bunu hep. Cok hareketsiz bir bebek yaa yani kendimi tedirgin etmek istemiyorum daha gecen hafta doktordaydim haftaya da ayrintili var. Zirt pirt kendi kuruntumla doktora gitmekte istemiyorum. Bu nefes egzersizini hep yapayim
Seninkide olabilir soncta bakanliklar tatil olur Allah yar ve yardimcimiz olsunahh ahh iste bizde ayni sekilde yaptik :) sonra dedim keske tkeske tatile gitseydik bizde tatile gidinceye kadar suna buna veririz parayi dedik zaten yollardanda korkuyorum ben :) neyseki cabuk basladi basladi benimki isee ayy bide suan dusundumde benimkinozel sektorde calisiyrodu gerci yeni girdigi iste ozel ama bakanliga bagli brnimkide 9 gun olursa tatili yandik :)
Ayyy cok güzel yaa fiyatta cok uygunmus zaten biz gitsek en fazla 5 gün kaliriz. Bu resimleri attigin yer neresi ben bi arastirma yapiyim :)Kuşum çok uyguna tatil yapabileceginiz temiz yerler var egede denize 0 kesfedilmemiş köyler:) ev tutuyosun geceligi 50 100 arasi degisiyo kendin pisirip yiyosun kasap desen tertemiz koyde yetisen hayvalar kesiliyo yemedigin kadar lezzetli etler metve sebzeyi bahceden bostandan topluyosun ege insani sicak kanli herkes zeytinyagi zeytin ikram ediyo...köy oldugu için su tertemiz mikrop alirim derdin yok kapinin onunden giriyosun cikinca hemen ustunu degistirip dus alabilirsin boyle çok güzel köyler var hamileyken cok guzel tatil yapmistim sonra geçen yaz lidyayida goturdum daha emekliyodu ama delirdi mutluluktan orda :) bi dusun hesapla sizi çok sıkıntıya sokmayabilir.bakliyati filan evdenden de göturursun yemek icmek ucuza gelince kalicak yerde ucuz olunca cok zorlamayabilir.mesela gecen yaz 1 hafta lidyayla sonraki haftada eltim kv yegenler geldi butun odemeleri ben yaptim 2 ev tuttum yemekler alisverisler ki cocuklarin mayosunu bile ordan aldim 15 gunde toplam 2bin tl harcadim kendi yol paramiz dahil.
Eki Görüntüle 2169650 Eki Görüntüle 2169651 Eki Görüntüle 2169652
Aynen canım Bu senin de erken başlamış merdiven falan mı çıkıyorsun? İnternetten sebeplerine bak sana uyan vardır mutlaka. Ben 2 doktora söyledim birşey demediler ekstra şunu al bunu yap diye sadece yavaş hareket et dedi cuma perinatolaga sorcamMrb cnm benim 1-2 haftadan beri yerini tam olarak anlatamadigim yani vajinanın yan taraflarında bacak eklemlerinin olduğu yerde yürürken ağrım oluyor bu mu tam olarak çatı ağrısı?bı zararı var mı doktora daha gidemedim
Erken canım, ilk hamileliğimde de erken başlamıştıŞimdilik bişey yok bende :) daha erken değil mi ?
Aynen görmemişim sen sormadın sanırım doktora, ben sizin kadar ayakta kalmıyorum günün çoğu yatış ama bakalım ya ne çıkacak altındanpinkstrap Gecen gun bende buraya cati agrim var sizdede oluyormu gibilerden mesaj atmistim araya kaynadi.benimde ucuncu ucuncu gebeligim canim.daha once ileriki haftalarda olurdu bunda erken sanki.
Birde farkinda olmadan yoruluyoruz belkide ev isi yemek derken cok ayakta kalinca oluyor sanki. Su 30 lu haftalari bir gorseydik bira daha rahatlardik belki
Canim hep yaziyorum sana benim bebegimde oyle 21. haftada oldugun yaziyor o.haftalarda benmkide o kadar sessizdiki cok endiseleniyordum ama en son 22.haftada kontrolm vardi cok saglikliydi cok sükür. Hatta doktora bu bebek hareket etmiyo hic dedim ben simdi onu hareket ettiririm dedi elindeki probla cocuga bastiriyo banamisin demedi hareket fln etmedi. Ustelik cikolata yiyip meyvesuyu icip girmistim. 23.haftamda cok hareketliydi 24.haftamda yani gecen hafta cok hareketsizdi beni kac defa aglatti. Daha onceki yazilarimi gormussundur belki doktora gidicem randevu bulamiyorum baska doktora guvenip gidemedim kendimi yedim bitirdim. Suan 25.haftadayim yine hareketli bi haftadayiz cok sukur bu hafta zaten kontrolumuz var. Senin bebegininde biseyi yok bence ama sen kendi huzurun icin istiyosan bi saglik ocagina gidebilrsinCok sagol canim yapayim bunu hep. Cok hareketsiz bir bebek yaa yani kendimi tedirgin etmek istemiyorum daha gecen hafta doktordaydim haftaya da ayrintili var. Zirt pirt kendi kuruntumla doktora gitmekte istemiyorum. Bu nefes egzersizini hep yapayim
Kuşum burası erdekte narlı köyü çok arastirma yapamazsin cunku pansiyon otel yok :) o yuzden internette yoklar.koyün tek resmi pansiyonu yengec pansiyon cikar nette oda gecen sene 120tlydi gecelik.Ayyy cok güzel yaa fiyatta cok uygunmus zaten biz gitsek en fazla 5 gün kaliriz. Bu resimleri attigin yer neresi ben bi arastirma yapiyim :)
mrb kızlar bende kasım başı annesiyim.şimdiden hazırlıklara başladınız mı 2.hamileliğini yaşayanlar bebek alışverişi ile ilgili tecrübelerini paylaşırlarsa çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?