2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım benim dualarımız seninle her zaman. İnşallah bi daha yaşamayacaksın aynı şeyleri

Insallah oyledir asidan sonra hissedemedim hic
Nefes egzersizi yap canim gidemiyosan saglik ocagina.ellerini bikini cizgine koy 12 ye kadar sayarak yavasca agzindan nefes al ellerinin oldugu yere kadar nefesin ulassin butun karnin şişsin 3 e kadar say ve sonra tekrar 12 ye kadar sayarak burnundan butun nefesini ver.ilk seferinde 12 ye kadar sayip alip veremeyebilirsin 3. 4.den sonra olur onemli olan cok yavas alip vermen ve nefesin rahmine kadar dolmasi.duz zemine yastiksiz yatip dene bakalim.kan akisin hizlanip vucuttaki oksijen miktari artinca bebiste hareketlenir:) dogumada hazirlik egzersizi

Cok sagol canim yapayim bunu hep. Cok hareketsiz bir bebek yaa yani kendimi tedirgin etmek istemiyorum daha gecen hafta doktordaydim haftaya da ayrintili var. Zirt pirt kendi kuruntumla doktora gitmekte istemiyorum. Bu nefes egzersizini hep yapayim

pinkstrap Gecen gun bende buraya cati agrim var sizdede oluyormu gibilerden mesaj atmistim araya kaynadi.benimde ucuncu ucuncu gebeligim canim.daha once ileriki haftalarda olurdu bunda erken sanki.

Birde farkinda olmadan yoruluyoruz belkide ev isi yemek derken cok ayakta kalinca oluyor sanki. Su 30 lu haftalari bir gorseydik bira daha rahatlardik belki

Cok sagol canim yapayim bunu hep. Cok hareketsiz bir bebek yaa yani kendimi tedirgin etmek istemiyorum daha gecen hafta doktordaydim haftaya da ayrintili var. Zirt pirt kendi kuruntumla doktora gitmekte istemiyorum. Bu nefes egzersizini hep yapayim
Kuşum hareketsiz degil o masallah simdiden uykusu duzenli tosbag nin :)

Seninkide olabilir soncta bakanliklar tatil olur Allah yar ve yardimcimiz olsun

Ayyy cok güzel yaa fiyatta cok uygunmus zaten biz gitsek en fazla 5 gün kaliriz. Bu resimleri attigin yer neresi ben bi arastirma yapiyim :)

mrb kızlar bende kasım başı annesiyim.şimdiden hazırlıklara başladınız mı 2.hamileliğini yaşayanlar bebek alışverişi ile ilgili tecrübelerini paylaşırlarsa çok iyi olur

kizlarr benim hamilelikteb sonra bacagimin kenarinda et beni yada sigil gibi bisey ciimisti simdi baktimda buyumuss ve elleyince acidi doktora gitmelimiyim sizce

Aynen canım Bu senin de erken başlamış merdiven falan mı çıkıyorsun? İnternetten sebeplerine bak sana uyan vardır mutlaka. Ben 2 doktora söyledim birşey demediler ekstra şunu al bunu yap diye sadece yavaş hareket et dedi cuma perinatolaga sorcam

Aynen görmemişim sen sormadın sanırım doktora, ben sizin kadar ayakta kalmıyorum günün çoğu yatış ama bakalım ya ne çıkacak altından

Canim hep yaziyorum sana benim bebegimde oyle 21. haftada oldugun yaziyor o.haftalarda benmkide o kadar sessizdiki cok endiseleniyordum ama en son 22.haftada kontrolm vardi cok saglikliydi cok sükür. Hatta doktora bu bebek hareket etmiyo hic dedim ben simdi onu hareket ettiririm dedi elindeki probla cocuga bastiriyo banamisin demedi hareket fln etmedi. Ustelik cikolata yiyip meyvesuyu icip girmistim. 23.haftamda cok hareketliydi 24.haftamda yani gecen hafta cok hareketsizdi beni kac defa aglatti. Daha onceki yazilarimi gormussundur belki doktora gidicem randevu bulamiyorum baska doktora guvenip gidemedim kendimi yedim bitirdim. Suan 25.haftadayim yine hareketli bi haftadayiz cok sukur bu hafta zaten kontrolumuz var. Senin bebegininde biseyi yok bence ama sen kendi huzurun icin istiyosan bi saglik ocagina gidebilrsin

Ayyy cok güzel yaa fiyatta cok uygunmus zaten biz gitsek en fazla 5 gün kaliriz. Bu resimleri attigin yer neresi ben bi arastirma yapiyim :)
Kuşum burası erdekte narlı köyü çok arastirma yapamazsin cunku pansiyon otel yok :) o yuzden internette yoklar.koyün tek resmi pansiyonu yengec pansiyon cikar nette oda gecen sene 120tlydi gecelik.
Iki tane ablanin nunarasini veriym sana tülay abla ve sunay abla onlarin evlerinde kaldim ben.sunay ablanin evi denize 0.tulay ablanin evide deniz hattindan 1 arka sirada bahce icinde onun evi buyuk bulasik makinasi filan bile var daha kalabalik gitmeye musait.iki kisi gitcekseniz sunay ablanin evleri size yeter. Sen zaten gidince ileriki seneler icin baska begendigin evler bulur alirsin numara ordayken.

mrb kızlar bende kasım başı annesiyim.şimdiden hazırlıklara başladınız mı 2.hamileliğini yaşayanlar bebek alışverişi ile ilgili tecrübelerini paylaşırlarsa çok iyi olur

Canım ilk mesajda link var bak alışveriş konusu açtık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…