2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
valla brnde durup dururken kiziyorum ama bazendebeni gercekten coksinir ediyor neyseki ise hemenbaslamasi gerektide indik yayladan evde kendim rahat rahat takilirim :)

Bısey merak ettim neden sütyensiz durulmaması mı gerekiyor..Ben hamile olmadan öncede hamile olunca da evde öldüreseler sutyen takamam..bi zararı mı varmış?

Zarari yok sekerim simdi gogsun kucuk degil normalde de buyukse hamilelikte daha da buyuyo. Sutyen takmamakta sarkmasina neden olabiliyor. Penye de olsa evde sutyen giymek gerek. Buyuk ve dolgun gogusler sarkmaya cok musait cunku. Onun disinda sikinti etmiyosan takma zaten

Belki doktor görememiştir bidahaki kontrolde görür sen içini ferah tut bol bol dua et. Allah'ın izniyle herşey yolunda çıkacak sen yeterki strese girip hem kendini hem yavrunu etkileme.

Hadi be visshh kp e bak sen cok sukur sevindim. Bundan sonra uzmez insallah kizi

Evet canım arkamda gitmeyi düşünmuyorum insalalh

Inşallah canım çok teşekkür ederim bakalım yarın randevum var ne dicek çok merak ediyorum inşallah senin de normal haline gelir

O yangini harareti iyi bilirim. Bende ayiralim diyorum ama yok diyo yatagin ucunda yatiyo garibim

Cnm Allahın izniyle çarşamba günü herşeyin normal olduğunu duyarsın. Sen üzme kendini dua et.

Dur bakalım belki söylediği gibi kendisi görememiştir, perinatologlar daha hakim bu mevzulara, Allah'ın izniyle Çarşamba günü sorun yokmuş diye geleceğine inanıyorum ben. Kendini üzüp bebeği sıkma lütfen, önce bi bakalım nereye varacak, sen annesin öyle hemen modu düşürmek yok.

Insallah oyledir. Gercekten cok uzgunum. Carsambayi nasil edicem bilmiyorum.
Canım sakın sıkma canını banada aynısını söylediler mideyi göremeyince ama doktorlar hemen en kötü ihtimali konuşuyorlar. Sonraki kontrolünde göründü çok şükür herşey yolundaydı. Kontrole giderken karnın tok olsun mutlaka. Bak gör hiç bişeyi yok bebeğinin güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle.

Kizlar bugun gebelik okulunun 20-40haftalarina katildim. Suda-sezeryan-normal dogumdan,beslenme, logusalik, dogum egzersizleri, bebek emzirme, yogun bakim, bebek yikama, bebek masaji ve kordon bagi bagisindan bahsedildi. Herkes sagma makinesini sordu lazim mi degil mi diye. Anlatan sorumlu acil degil dedi. Once elle siseyle enjeksiyonla memeyi sagmaktan bahsetti. Bunlar olmazsa son care pompa dedi. Pompa cok vakumlu sagdigi icin oldugundan fazla gogsu uyarabiliyomus anne ve bebek arasina biberonu ve emzigi az sokmaya calisiyoruz dedi. Tensel temasin emzirmede onemini bahsetti. Bide meme ucum yok diyenler sorun degil gogsun kahverengi kisminin tamamini bebek kavriyormus. Sonra dpgumdan sonra ilk 3gun kiraz kadar sonraki 3gun bilye kadar sonraki 3gun ise biraz daha fazla bebeklerin emdigini soyledi. Ilk 15gun aglamalar acliktan olurmus bebekte gaz olmazmis. Bayagi guzel bilgiler verdiler. Sagdan soldan duydugunuz seyleri kafaya takmayin dediler. Cok yemek sut yapar diye bisey yok normalde yediginizden 500 kalori fazla alsaniz yeterlidir dediler. Bebek yikama seklinden bahsettik. Cok memnun oldum. Doguma hazirlik kursuda varmis. Doga esinizle yada annenizle kimle katilacaksaniz 2 kisi katiliyo dendi. O ucretliymis sanirim. 400 500tl civari bi para. Odemeyi yapinca doguma yakin zamanda gidilebiliyomus ama ben ona gitmeyebilirim.

Canım merak etme inşallah çarşamba gittiğinde görecekler hiç kendini ve bebeğini strese sokma dua et bol bol..

Ah pinkcim. Hersey o kadar ust uste geldiki sanirim bunuda duyunca dayanma gucumu yitirdim. Bendé perinatologun daha iyi aydinlatacagina inaniyorum. Kendisi oldukca donanimli biri zaten 5 yil oncede o bakmisti. Insallah iyi haberler alirim

Icime su serptin gercekten karnim acikmisti aslinda doktora soyledim bunu da ama bekledim dedi yutkunma goremedim dedi carsamba tok gideyim en iyisi

Ah pinkcim. Hersey o kadar ust uste geldiki sanirim bunuda duyunca dayanma gucumu yitirdim. Bendé perinatologun daha iyi aydinlatacagina inaniyorum. Kendisi oldukca donanimli biri zaten 5 yil oncede o bakmisti. Insallah iyi haberler alirim
Çok haklısın yıpranıyor insan ama işte bebekte etkileniyor ona da yazık, çarşambaya kadar Ya Şafi de çekelim hayırlı haberle geleceksin inşallah

Icime su serptin gercekten karnim acikmisti aslinda doktora soyledim bunu da ama bekledim dedi yutkunma goremedim dedi carsamba tok gideyim en iyisi
Aynen bende acıkmıştım doktora söyledim midesi boş olduğundan göremiyor olabiliriz dedi. Diğer kontrolde karnımı doyurup bol su içip girdim daha net gördüler. Dua et bol bol canım sakın üzülüp bebeğinide üzme herşey iyi olacak inan buna . Gelişmelerden haberdar et bizide inşallah

Seni ne kadar sonra cagirdi canim tekrar bakmak icin

Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…