ay ne güzel. O kadar yardımsever ve misafirperver olduklarını bilmiyordum. tam inziva yeri :) Bu sene zor olabilir dediğin gibi ama bir dahaki sene için planları şimdiden yapmak iyi geliyor :)Evet gercekten bayiliyorum ki biz izmirliyiz çeşme de yazligimiz da var ama narlıdaki dogallik ve huzur burda yok...reklamsada valla gecimini turizimden saglayan ege köylüsünün reklamini yaptim diye kimse kızmaz bence :) ya gecen sene kizimla gittigim de bebek var diye her sabah kapiya yumurta asiyolardi yumurtayi kiramiyodum elimde parcalaniyodu sabah yumurtlamis getirip koymuslar :) böyle bir misafirperverlik olabilir mi:) bostandan elimle biraz domates salatalik kabak v.s. topluyorum yalandan tartiyo teyze tamam 2 lira diyo...halbuki turistin gozunu oyarlar...bide zeytinyagi ikram ediyo al kizim bak bunla pisir diye! Muhtesem bir yer 3 4 senedir gidiyorum bu sene hamileligim zor geciyo yanimda bebekle gitmeye cesaret edemedim ama seneye kuzularimi alip mayista gider eylulde donerim :)
Bir erdekli olarak sen bize baska guzel yerlerde bulursun oralardan :) kücukkuyu mesela hic duymadim fotofrafi varsa bizimle de paylasirsan azicik guzel yerler ogrenmis oluruz :)ay ne güzel. O kadar yardımsever ve misafirperver olduklarını bilmiyordum. tam inziva yeri :) Bu sene zor olabilir dediğin gibi ama bir dahaki sene için planları şimdiden yapmak iyi geliyor :)
Ediyorum ama bazı şeyler için kalkıyorum tuvalet, yemek yemek, namaz kılmaz, bazen de sıkılıp balkona gidip oturuyorum biraz, pek yavaş hareket etmiyorum sanırım.Sen istirahat etmiyo musun?
Ohh guzel haberler:) masallah kuzuya kilosuda cok iyiymisKizlar merhaba henüz yazılanları okumadim ama inşallah herkes iyiydir.. Bizde kontrolden çıktık herşey yolunda çok şükür 536 gram olmuş bizimki :))aydingelini canım eşi içinde yukarı çıkmaya başlamış gibi görüyorum ama tam anlamıyla 6. Aydan sonra belli olur elindeki progestan ları kullan sonra da muhtemelen bırakıcaz zaten öyle görünüyor dedi darısı başına inşallah kuzum çıksında yukarı bi oh çekelim
Sizi degilde daha cok agri seklinde.cati kemikleri agriyor.sankiSarımsaklı güzel biyer denizi çok güzel
Ben ilk gebeliğimde 2 doz oldum bunda tek doz oldum başka olmayacakmışım
2 asi arasinda 1ay 10 gün gibi bi zaman oluyor. Ben ilkini 21.06.18 de olmuştum 2.si için 31.07.18 e gün verdiler ozaman olucam. 27-28. Haftaya denk geliyo benimki ama iki aşı arasındaki zaman önemli sanırım 1 ay 10 gün geçtiyse ilkinden sonra vurulur.2. Dozu bende olcam doktorum ol dedi de ben zaman acisindan uygunmu diye sordum. 25. Haftadayim bu haftada vurulurmu diye
Sizi degilde daha cok agri seklinde.cati kemikleri agriyor.sankipinkstrap inda dedigi gibi darbe yemis gibi oraya.
Netten baktimda 10. Haftadan itibaren normalmis.mumkun oldugunca yavas hhareket etmek gerekiyormus.ani hareket merdiven cikmak agir kaldirmak tetikliyormus.yatarken bacak arasina yastik koyarak uyumak iyi geliyormus.
Evet gercekten bayiliyorum ki biz izmirliyiz çeşme de yazligimiz da var ama narlıdaki dogallik ve huzur burda yok...reklamsada valla gecimini turizimden saglayan ege köylüsünün reklamini yaptim diye kimse kızmaz bence :) ya gecen sene kizimla gittigim de bebek var diye her sabah kapiya yumurta asiyolardi yumurtayi kiramiyodum elimde parcalaniyodu sabah yumurtlamis getirip koymuslar :) böyle bir misafirperverlik olabilir mi:) bostandan elimle biraz domates salatalik kabak v.s. topluyorum yalandan tartiyo teyze tamam 2 lira diyo...halbuki turistin gozunu oyarlar...bide zeytinyagi ikram ediyo al kizim bak bunla pisir diye! Muhtesem bir yer 3 4 senedir gidiyorum bu sene hamileligim zor geciyo yanimda bebekle gitmeye cesaret edemedim ama seneye kuzularimi alip mayista gider eylulde donerim :)
Teşekkür ederiz tatlım çok şükürOhh guzel haberler:) masallah kuzuya kilosuda cok iyiymis
Benimde tansiyonum 8 5 gittigi icin lidya yanimda tatile hic cesaretim yok.seneye kuzularimizla tatil fotograflarimizi paylasiriz insallah :)Ayy ne guzel. Guzel ulkemin guzel insanlari iste baska yerde var mi hic. Biz bu sene tatil yapmicaz dugun var sag salim ona gidip gelirsem sukretcem :) 13unde de tetanoz 2.doz asim var. Artik 1 hafta paso yatarim. Benim tatilim yatmak, orgu ormek ve kitap okumak olcak
Benimde tansiyonum 8 5 gittigi icin lidya yanimda tatile hic cesaretim yok.seneye kuzularimizla tatil fotograflarimizi paylasiriz insallah :)
Küçükkuyu Ege'de canım,Edremit körfezinde. Ben de hiç bilmiyordum geçen sene gittim çok hoşuma gitti. Egenin denizi marmaradan daha temiz tabi, ama ben marmara denizinin suyunda nerdeyse doğup büyüdüğüm için ona da alışkınım ve seviyorum :)Bir erdekli olarak sen bize baska guzel yerlerde bulursun oralardan :) kücukkuyu mesela hic duymadim fotofrafi varsa bizimle de paylasirsan azicik guzel yerler ogrenmis oluruz :)
Hiç mi his yok canım bi kere bile bişeyler hissetmedin mi bu süreçteKizlar ben 1 haftadir bebegi hissedemiyorum normal mi??
Ohh mis gibi :)Küçükkuyu Ege'de canım,Edremit körfezinde. Ben de hiç bilmiyordum geçen sene gittim çok hoşuma gitti. Egenin denizi marmaradan daha temiz tabi, ama ben marmara denizinin suyunda nerdeyse doğup büyüdüğüm için ona da alışkınım ve seviyorum :)
Erdek civarında da kapıdağ yarımadasının bütün koyları çok güzeldir. Narlı'yı geçtikten sonra Turanköy, Ormanlı vardır mesela daha bakir koylardır ve denizi çok güzeldir. Ama konaklama imkanları nasıl hiç bilmiyorum. Bizim Erdekte ev oldugu için hep günübirlik giderdik. Dağın eteği olduğu içi havası çok temiz buraların.
Eki Görüntüle 2169716 Eki Görüntüle 2169714
Canim benimkide oyle daha yeni yeni hareketlendi. Oda harekt sayilrsa gunun belli saatlerinde bir iki vurus :)) suan endiseni en iyi ben anlarim ne kadar agladim daha gecen hafta. ben doktoruma soyluyorum agri kanama veya su gibinseyler gelmedigi surece korkma diyo oda fazla rahat geliyo bana kimi doktorda su kadar saatte su kadar hareket etmesi lazim diyo bende anlamadim bu isi.Olabilir canim 3gundur biraz olayli gecti ondan olabilir
Benimki 12haftadan beri paso yatiyo. Yani doktor neler neler yapti uyanmadi. 18 20 arasinda itme seklinde hissediyodum simdi tekrar hissetmemeye basladim. Normal sanirim yok ya gitmicem sabretcem 27sine ayrintili ultrason var zaten. Dedigin gibi bebegin yapisiyla alakalidir. Daha gecen carsamba gittim herseyi cok guzeldi. Tembel bi kizim var :)
Ayy dogunca da bu hamaratliklarini gorurum insallah :))
sen 2.dozu oldunmu peki ayni haftadayizBenim de hamdolsun acımadı cnm iki üç gün sonra farkettim orda bir sertlik olmuştu o da geçti gitti. Sonuçta oraya enjekte oldu aşı. Sen gönlünü ferah tut.
Hiç mi his yok canım bi kere bile bişeyler hissetmedin mi bu süreçte
Benim 33 gun fln olcak yarin bekliim o zaman az daha ben2 asi arasinda 1ay 10 gün gibi bi zaman oluyor. Ben ilkini 21.06.18 de olmuştum 2.si için 31.07.18 e gün verdiler ozaman olucam. 27-28. Haftaya denk geliyo benimki ama iki aşı arasındaki zaman önemli sanırım 1 ay 10 gün geçtiyse ilkinden sonra vurulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?