2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok kuzu bisey hissetmedim. Yani hissettiysemde ayirt edemiyor olabilirim. Cozemedim bu isi
Bugün de bi bak bakalım sırt üstü yat olmadı sola yat bi müddet bekle eğer bugünde hiseetmezsen yarın git istersen bi baksınlar en azından için rahat eder canım

Ben dün doktora Mesaj attım, endişe edecek birşey olsa söylerdi, sadece yavaş hareket et yazmış. Erken başladığı için endişe ettim biraz. Cuma da perinatolaga gitcem ya yine sorar öğrenir yazarım

pinkstrap canım geçmiş olsun sen dikkat et lütfen serklaj oldun diyede rahat davranma bence yatabildigin kadar yat yarısından fazlası geçti zaten sabır biraz daha.. inşallah sağlıkla gelecekler..

pinkstrap canım geçmiş olsun sen dikkat et lütfen serklaj oldun diyede rahat davranma bence yatabildigin kadar yat yarısından fazlası geçti zaten sabır biraz daha.. inşallah sağlıkla gelecekler..
Sağol canım Allah razı olsun Doğru söylüyorsun, suyumu falan aldim koltuğa yapıştım, kalkmayı düşünmüyorum, endişe içinde olacağıma can sıkıntısı çekeyim

aydingelini kuşum cok guzel köy tanitimi yaptim 3 4 sayfa geride :) bi bakta cunda da filan hem cok para harcama hem kalabalikta denize girme :)
Okudum okudum canım, ama diyorum ya eşim pansiyon tipi sevmiyormuş haspam. Ben oranın fotoğrafını göstersem götürmez kesinlikle ruhum daralır der biliyorum. Adam şatafatlı otel istiyo ama şuan ben onun altından kalkamam. O yüzden naparız hiç bilmiyorum ama anlattıklarını okudukça tek başıma oraya gidio kalmak istedim :)
Küçükkuyuyu araştırıcam canım adına pek aşinayım ama nereden bilemedim. Çok teşekkür ederim
Oy maşallaah ona. Yesin teyzesi onu. Yukarı çıkmaya başlamış gibi görüyorum demesi bile mükemmel bişey. İnşallah sağ salim kurtulacağız bu sıkıntımızdanda. Çok sevindm canım senin adına maşallah :))

Sağol canım Allah razı olsun Doğru söylüyorsun, suyumu falan aldim koltuğa yapıştım, kalkmayı düşünmüyorum, endişe içinde olacağıma can sıkıntısı çekeyim
Yani bide şöyle düşün bu sıcakta hamile hamile çalışıyorlar ohh ben evimde yan gelmiş yatmışım bebeğimle bizim gibiler içinde sıkıl lütfen bol bol sende de Allah razı olsun

Evet kuzum bende çok mutlu oldum çok şükür hayırlısıyla sendende cuma günü böyle güzel haberler bekliyoruz

Merdiven değilde geziyoruz cnm yürüyorum baya acaba ondan olabilir mi?bende tedirgin oldum şimdi doktoruma sorayım bende

bende kucukkuyuyu onerebilirim gittifumiz bi beach var ama adini hatirlamiyorum :) biz yakin yakin olunca gunubirlik gidiyorduk bu sene memlekete gidemeyince bende evde takiliyorum :) yakinda yerasa sisme havuz alip icine giricem :))

Evet kuzum bende çok mutlu oldum çok şükür hayırlısıyla sendende cuma günü böyle güzel haberler bekliyoruz
Amin canım amin inşallah
bende kucukkuyuyu onerebilirim gittifumiz bi beach var ama adini hatirlamiyorum :) biz yakin yakin olunca gunubirlik gidiyorduk bu sene memlekete gidemeyince bende evde takiliyorum :) yakinda yerasa sisme havuz alip icine giricem :))
Ohh ne güzel. Bizim balkon büyük ama karşı apartmanlardan görürler giremem öyle havuza
Tek hayat kaynağım vantilatör şuan. Her tarafımdan ter akıyo resmen durduk yere

Amin canım amin inşallah

Ohh ne güzel. Bizim balkon büyük ama karşı apartmanlardan görürler giremem öyle havuza
Tek hayat kaynağım vantilatör şuan. Her tarafımdan ter akıyo resmen durduk yere
benim bi taraftan gorunuyor bi taraftan gorunmuyor diger apartmanlarla aramizdada biraz mesafe var :) bende klimayla ask yasiyorum suanda :)

Ilk hamileliginde de dikis atilmismiydi?
Erken dogum cok zor bisey yasamayan
Eh adam luks tatil istiyosa yapsin bu sene :) seney zaten yaza ek gidaya basliyosunuz.otelde cocuga ne yedircen? Yeni ek gidaya baslamis bebegine kavanoz mama yedircek halin yok tatil yapicaksiniz diye :) eh seneye anca boyle pansiyon olabilir ki sen bebege kendin, pisir taze yumurta yedir, gun icinde 3 4 kez uyurken oda denize yakin olsunki butun gun gir cik ustunu degistir emzir besle...adam yapsin yani son luks tatilini

Arkadaşlar ben ayrintili ultrason yaptıramadım daha İstanbul, Çerkezköy, Çorlu veya Edirne civarında uygun fiyata nerde yaptirabilirim?fikir verir misiniz yaptıranlar varsa

Ediyorum ama bazı şeyler için kalkıyorum tuvalet, yemek yemek, namaz kılmaz, bazen de sıkılıp balkona gidip oturuyorum biraz, pek yavaş hareket etmiyorum sanırım.
Aman canım dikkat et lütfen serklaja güvenme. Ben yemeğimi yatakta yiyorum. Namazı oturarak kılıyorum. Çok bunaldığımda bende çıkıyorum balkona ama orda da yatmaya yada ayaklarımı uzatmaya dikkat ediyorum. Dik pozisyonda oturmuyorum.

Arkadaşlar ben ayrintili ultrason yaptıramadım daha İstanbul, Çerkezköy, Çorlu veya Edirne civarında uygun fiyata nerde yaptirabilirim?fikir verir misiniz yaptıranlar varsa

Cnım ben dün cerrahpaşada prof ali beniana yaptırdım. Ücret 122 tl. İnternetten randevu almak neredeyse imkansız. Bende kendine mail atıp aldım. Bana 9.30 dedi. Ben 8.30 da gittim beni 14.00 da aldılar 6 saat bekledim. Önce kendi hastalarına öncelik veriyorlar.Bunu bilerek gitmek istersen oraya gidebilirsin.

Tam olarak neresi canim burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…