2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Haklısın valla canım ben o yönden hiç düşünmedim :) bu sene lüx tatil hayaliyle yaşasın seneye gerçeklerle görşürüz :))
Maşallah canım onun çözümü bulunur Allahın izniyle
Sana özelden bizim küçükkuyuda kaldığımız oteli göndericem canım. Eşin beğenir bence.
Evet canım gördüm. İnceliycem birazdan çok teşekkür ederim. Cidden görünüşü çok hoş çok beğendim

Sen ciğer geliştirici de yapmadan yakalandın değil mi. Gerçekten takdir Allahtan 40 hafta doğan bebek bile bazen bi sebepten kayıp gidiyor ellerinden. Evet o önemli bir ayrıntıymış ama bu haftalarda çok da işe yaradığı gözlenmemiş 27-28 haftalar vurunmanın etkisi büyük doğumdan 24 saat önce vurunca çok işe yarıyormuş. Ve bir haftada etkisi hemen geçiyor yeniden vurmak gerekiyormuş doğduğunda nefes alabilmesi için.(Haftada 24 saat arayla 2 doz bu arada)

Benim tek doz yapılabildi 2. yi beklemeden sezeryana aldılar, 24 saatim olmadı yani. Bu seferde olacağının garantisi yok tabi o yüzden erkenden yaptırmak istemiştim, olmazsa seninki gibi her hafta yapılsın. Cuma günü doktorla konuşulacaklar listeme bunu da ekleyeyim.

mavila canım sen şimdi şeker yüklemesi mi yaptıracaksın? Kandan mı bakacak? Sonucunu yaz hayırlı haberle gelirsin inşallah

Bence bizim hislerimiz çok kuvvetli Bu yüzden içinden gelen aklına takılan ne varsa peşine düş canım. Ben en başından beri kaç doktora ağladım kasılmam var diye. Çoğu önemli değil olacak tabi dedi. Bazısı ise istirahat et kalkma dedi ilaç verdi. Bana sen pimpirikli davranıyorsun onlar bebek hareketleri dediler asla inanmadım Şimdi herkes diyor ki Afife hissetmiş...

İyi de öyle bir bağ var ki bebekle aramızda o nasıl anneyi hissediyorsa sende onu hissediyorsun. Tabi bazen gereksiz kuruntularımızda oluyor :)
Seninkiler de insanlaşmış bu arada gözün aydın.

canim benim hemsirem 1 aydan once vurulmaz iki asi arasi 1 ayi gevtikten sonra her zaman vurulabilir dedi kendide 1 ay sonraya randevuya vermisti 19+6 da vurulmus dun 24+3 um
20+3 te vuruldum yarin 25+2 olcam ayni sayilir o zaman. Ordaki ebeyle bi konusiimda. Onlarda napcagini biliyodur heralde

İyi de öyle bir bağ var ki bebekle aramızda o nasıl anneyi hissediyorsa sende onu hissediyorsun. Tabi bazen gereksiz kuruntularımızda oluyor :)
Seninkiler de insanlaşmış bu arada gözün aydın.
Sonu da mutlu biterse sağ salim kucağımıza alırsak, bu olayı tamamen Allah ders vermek için verdi diyeceğim. Çok şükür canım. İşte o zaman anlamlı olacak ders almaları.

Sonu da mutlu biterse sağ salim kucağımıza alırsak, bu olayı tamamen Allah ders vermek için verdi diyeceğim. Çok şükür canım. İşte o zaman anlamlı olacak ders almaları.
Var her yaşadığımızın bir sebebi canım, inşallah 40 ı bile bekleyecek, baştan böyle yapıp, 40 dolunca doğmayıp inat edenlerde var ki :)

Var her yaşadığımızın bir sebebi canım, inşallah 40 ı bile bekleyecek, baştan böyle yapıp, 40 dolunca doğmayıp inat edenlerde var ki :)
Ya evet ya bi kaç tane okudum öyle. Nasıl güzel bir şey olur o. Mucize olur işte o zaman. Kitaplar yazılır üstüne..

Ya evet ya bi kaç tane okudum öyle. Nasıl güzel bir şey olur o. Mucize olur işte o zaman. Kitaplar yazılır üstüne..
Ay canim gercekten cok sevindim hastaneden tekrar bebeginle sag salim cikmana. Rabbim tekrarini yasatmasin inşallah hepimiz birbirimizin duasindayiz. O dualarla korunuyoruz. Ve o dualarla sende mucizeni yasicaksin yavrunu sag salim hayirlisiyla kucagina alacaksin ve ona büyüdüğünde seni ne kadar korkuttugunu gulumseyerek anlatacaksin. Sadece ve sadece stresten agir isten uzak dur bol dua et ve bebeginle konus sana senin onu ne kadar istedigini hissedince sana daha sıki sarilcak ben inaniyorum o mucize dedigin sey kasim ayinda kollarinda olacak

mavila canım sen şimdi şeker yüklemesi mi yaptıracaksın? Kandan mı bakacak? Sonucunu yaz hayırlı haberle gelirsin inşallah

Canım benim karaciğer enzimi Alt çok yüksek çıkmıştı doktorum acil dahiliyeye yönlendirdi oda gastroentolojiye bugün bir prof hocaya gittim. Değerlerin yüksek olduğu ve haftalık kan tahlilleri ile takip edilmem gerektiğini söyledi. Yükselirse başka tahliller yapacakmış. Şeker yüklemesi için haftaya randevu aldım onun sebebi de benim suyumun fazla görünmesi. Doktorlar şekerden olabileceğini söyledi. Bakalım bu ara ha bire hastanelerdeyiz. Önümüzdeki haftalarda sonuçlara göre şekillenir. İnşallah temiz çıkar canım. Benzer durumları yaşayabilecek arkadaşlar için yazmaya çalışıyorum fırsat buldukça.

Canım bayramdan önce benim de suyum fazlaydi unlu gıdalara ekmeğe şekere dikkat et dedi.ettim
temmuz ayı ilk muayenede suyum normale döndü.cuma rahatsizlandim gittim yine su fazlalasmis.doktor ekmeğe unlu mamullere mi dadandin dedi.1 hafta periz yap tekrar muayeneye gel dedi.simdi yine dikkat ediyorum ekmek o tarz şeylere.ilk fazla çıktığında bsy dememişti ama bu 2.sinde dikkat et yoksa erken doğumu tetikliyor dedi cuma günü gidicem bakalım insaAllah normale dönmüştür. Sen de dikkat et canim

Sonraki tahlilde yükselme olmamıştı, düşüşe aynen devam ediyordur inşallah. İyi yapıyorsun yazarak, Rabbim kimseye aksilik yaşatmasın ama hayatın içinde olan şeyler ,başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok, 2008 lerde insanların tecrübe edip yazdığı şeyler bugün işimize yarıyor. Senin yazdıklarında elbet birilerinin işine yarayacaktır.

Canım inşallah ikimizin de düzelir. Bende bir ara hamur işine dadandm evde pizza, poğaça , makarna, sabahları kızarmış ekmek. Napim canım çok çekti. Ama dediğin gibi bundan sonra dikkat etmek gerekiyor. Su fazla olunca rahimde baskı artıp erken açılma oluyormuş. Canım. İnşallah tekrar düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…