- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Girdim canım. Çalışmadım 6 aydır bildiklerimi de unutmuştum sınavda da biraz salladım artık hayırlısı :)Gir kız gir, sonra benim gibi "kuzumun nasibine diyip girse miydim" diye düşünürsün
Kuzuyu zor bulduk, bir de onu strese sokamam dedim de başvurmadım. Çok çabuk telaşa, strese kapılan biriyimdir. O yüzden bu seneyi sakin geçirmek istemiştim
Ben 19+7 de ilkini oldum. İkinci de yarın 24+2de olucak.Tetanoz aşısı olanlar kaçıncı haftada oldunuz
Ben yeni aradıım canım 1 ay olmuyo gökhan gümüstaş var dr eskiden akedemide dr umdu onun muayne ucreti 160 dı diger dr ları bilmiyorum ama dogum normal 3500 normal sezeryan 3500 mu ne epidurel 4000 liraymıs ole solediler valla bana
Doğrudur canim resimde zaten 120 140 civariydi diye hatrliyo demekki 160 mis. Benim iki aylik muayene ücretim
B betka2013 @Kozmogirl17 kızlar öner aynioglu diye bir Dr. Var ozel kocaeli hastanesinde duydunuz mu hiç önceden özel ilgide çalışıyormuş nasıldır???
Hic duymadim canim benB betka2013 @Kozmogirl17 kızlar öner aynioglu diye bir Dr. Var ozel kocaeli hastanesinde duydunuz mu hiç önceden özel ilgide çalışıyormuş nasıldır???
Benide bu aralar acayip bir dogum korkusu sardi.Sagolun kizlar. Gebze ile farki yokmus. Dogum yaklastikca hastane korkum hortluo
Ilk dogumumda hastane ile ilgili cok fazla sikinti yasadim dogum sonrasi kisminda ozellikle normal dogum yapiyosaniz ve yapacaksaniz. Ozel hastaneler sezeryana o kadar aliskin ki. Normal dogumda mallasiyorlar. Birde sonrasinda bebegi yok yere hastanede tutma durumlari falan olabilio. Bisey bahane edip. Nefret gelmisti o donem. Simdi korkuyirum ayni seyler olurmu die.Benide bu aralar acayip bir dogum korkusu sardi.
hadi yaa benimde belim tutuldu resmen bebis tekmeledikce kafami veremedim oraya yaa :)Hrpsine bakabildiysen iyi ben bakamadim. Beni turkce oyaladi. Orta okuldu siralar kucuk sinif sicak tum gun pistim diyebilirim. Konsatrasyonum berbatti. Hatta bir ara sondan basladim sorulara kolay gorduklerimi hemen yaptim gerisi kaldi. Hayirlisi olsun bakalim nolcak
ooo balayi kismini ben goremedim yaa 2. trimesterde bitti 3. de ekndini agrilarla gosterdi bibiran once ekim gelir insaallah :)Mide amlytim icin koruyucu iciyorum sirke ve kefirde iciyorum ama bu hafta itibariyle mide yanmalarim her seye ragmen basladihayir zaten 2.dönem tam balayiydi ya 3.dönem tüm zorluklariyla kapidan bakmaya basladi zaman gecmiyo sansakta 4 nala kosuyo...
Mrb cnm astronot tulumu kaç aylık aylık almak gerekiyor 0-3 mu 3-6 mi?Ben de abisiyle cinsiyeti aynı olduğu için cok fazla kıyafet almayacagim 1 tane ona özel hastane çıkışı almayı düşünüyorum anısı olsun diye bir de abisi yaz bebegiydi o yüzden kışlık bazı şeylere ihtiyaç var astronot tulum gibi. Onun dışında bazı verdiğim eşyalar vardı reflü yastığı sling filan alacağım. Bır de otomatik sallanan beşik sipariş ettim abisiyle ilgilenirken küçüğü oraya koyarım diye düşündüm inşallah sever tabi...
Mrb cnm astronot tulumu kaç aylık aylık almak gerekiyor 0-3 mu 3-6 mi?
Mantıklı3-6 alırım heralde canım çünkü büyük olsa yine giydirilir ama küçük olsa boşa gider mantıken :)
Gavisconun surubunu kullaniyorsan tabletini de tavsiye ederim canim. O kıvam ve kotu görüntü yok hem de nane şekeri gibi ativeriyorsun agzına. Ilk şişe bittikten sonra her ikisinden de almistim, tablet daha pratik geldi şiseyi acmadım bile.
Ay evet cnm bende böyle alt kısımları da hissediom bazen demek normalmisKızlar hayırlı sabahlar daha önce bu konu konuşuldumu bilmiyorum yada başına gelen varmı sayfa sayısı baya fazla biraz baktım ama göremedim bebeğinin tekmelerini vajinada ve popo tarafında hisseden varmı aranızda doktora gideceğim zaman yukarıda yatıyor kerata evde hep aşağı tekmeliyor
Tententen ben fernand mı ne onu salladım bernard mış galiba çok yakınlaşmışım sallarken ayıp ama böyle çeldirici mi olur.
hadi yaa benimde belim tutuldu resmen bebis tekmeledikce kafami veremedim oraya yaa :)
banada iyimidiniz rahatmisiniz diye sordu :) oralar gene daha serindir bizim burasi felaket yaniyordu bugun yaa hala bile oturdugum yerden terliyorum :)Verilmiyo valla. Gorevli sinava gelmeyen birinin acilmamis kitapcigini verdi bana yelpaze yapayim diye. Nasil terledim sen dusun bide sen tek oturumdun ben iki oturuma da girdim. Popom belim koptu napicami sastim
Bence dogduktan sonra al canim bi bal gelisimi nasil. Belki cok hizli gelisecek belki minyon olacak. Zaten hemen dogar dogmaz giydirmezsin. Ama yinede olabildigince 0-3 cok alma bir ay sonra giyemeyecek. Ah o tatli tatli buyumeler insana ne guzel geliyor.Mrb cnm astronot tulumu kaç aylık aylık almak gerekiyor 0-3 mu 3-6 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?