2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Girdim canım. Çalışmadım 6 aydır bildiklerimi de unutmuştum sınavda da biraz salladım artık hayırlısı :)

Doğrudur canim resimde zaten 120 140 civariydi diye hatrliyo demekki 160 mis. Benim iki aylik muayene ücretim

B betka2013 @Kozmogirl17 kızlar öner aynioglu diye bir Dr. Var ozel kocaeli hastanesinde duydunuz mu hiç önceden özel ilgide çalışıyormuş nasıldır???

Sagolun kizlar. Gebze ile farki yokmus. Dogum yaklastikca hastane korkum hortluo

Benide bu aralar acayip bir dogum korkusu sardi.
Ilk dogumumda hastane ile ilgili cok fazla sikinti yasadim dogum sonrasi kisminda ozellikle normal dogum yapiyosaniz ve yapacaksaniz. Ozel hastaneler sezeryana o kadar aliskin ki. Normal dogumda mallasiyorlar. Birde sonrasinda bebegi yok yere hastanede tutma durumlari falan olabilio. Bisey bahane edip. Nefret gelmisti o donem. Simdi korkuyirum ayni seyler olurmu die.

hadi yaa benimde belim tutuldu resmen bebis tekmeledikce kafami veremedim oraya yaa :)

ooo balayi kismini ben goremedim yaa 2. trimesterde bitti 3. de ekndini agrilarla gosterdi bibiran once ekim gelir insaallah :)

Mrb cnm astronot tulumu kaç aylık aylık almak gerekiyor 0-3 mu 3-6 mi?

Aaa bilmiyodum doktor surup diyince onu almistim. Daha mi etkili peki??

Ay evet cnm bende böyle alt kısımları da hissediom bazen demek normalmistek degilmisim

hadi yaa benimde belim tutuldu resmen bebis tekmeledikce kafami veremedim oraya yaa :)

Verilmiyo valla. Gorevli sinava gelmeyen birinin acilmamis kitapcigini verdi bana yelpaze yapayim diye. Nasil terledim sen dusun bide sen tek oturumdun ben iki oturuma da girdim. Popom belim koptu napicami sastim

Kızlar aranızda göğüs kaşıntısı olan var mı?şayet benim çok fazla var kaşıntı ve alt kısımlarda kizarikliksıkıldım artık bu durumdan sıcaktan oluyo sanırım ne yapmak gerekir?

Verilmiyo valla. Gorevli sinava gelmeyen birinin acilmamis kitapcigini verdi bana yelpaze yapayim diye. Nasil terledim sen dusun bide sen tek oturumdun ben iki oturuma da girdim. Popom belim koptu napicami sastim
banada iyimidiniz rahatmisiniz diye sordu :) oralar gene daha serindir bizim burasi felaket yaniyordu bugun yaa hala bile oturdugum yerden terliyorum :)

Mrb cnm astronot tulumu kaç aylık aylık almak gerekiyor 0-3 mu 3-6 mi?
Bence dogduktan sonra al canim bi bal gelisimi nasil. Belki cok hizli gelisecek belki minyon olacak. Zaten hemen dogar dogmaz giydirmezsin. Ama yinede olabildigince 0-3 cok alma bir ay sonra giyemeyecek. Ah o tatli tatli buyumeler insana ne guzel geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…