- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Rabbim giymeyi nasip etsin canım. Gecelik çok hoşmuşGünaydın kızlar,
Dün lohusa geceliği araştırdım aklıma düşmüşken kararımı vereyim dedim. Bu gecelikle, buna uygun olarak bu hastane çıkışını begendimAllah ağız tadıyla alıp giymeyi nasip etsin hepimize.
Vajina tarafında mesanede hissedenler var canım ama popo tarafını bilemedim. Bilen arkadaşlar başına geldiyse yazarlar :)Kızlar hayırlı sabahlar daha önce bu konu konuşuldumu bilmiyorum yada başına gelen varmı sayfa sayısı baya fazla biraz baktım ama göremedim bebeğinin tekmelerini vajinada ve popo tarafında hisseden varmı aranızda doktora gideceğim zaman yukarıda yatıyor kerata evde hep aşağı tekmeliyor
Kızlar hayırlı sabahlar daha önce bu konu konuşuldumu bilmiyorum yada başına gelen varmı sayfa sayısı baya fazla biraz baktım ama göremedim bebeğinin tekmelerini vajinada ve popo tarafında hisseden varmı aranızda doktora gideceğim zaman yukarıda yatıyor kerata evde hep aşağı tekmeliyor
Kızlar bir sey aldınız mi erken mi daha?
Ben bir sey almadım.
Bir de ilk bebegim de erkek olduğu icin ondan kalan her sey yetecek gibi ama ekstra ne alabilirim?
Bez alicam şimdilik onun içinde acele etmiyorum.
bende senin gibiyim canim abisinden kalan cok sey var.ama soyle 28. Haftadan sonra doker bi bakarim diyorum eksik olan bisey varmi.Kızlar bir sey aldınız mi erken mi daha?
Ben bir sey almadım.
Bir de ilk bebegim de erkek olduğu icin ondan kalan her sey yetecek gibi ama ekstra ne alabilirim?
Bez alicam şimdilik onun içinde acele etmiyorum.
Ben bazen üstte bazen altta hissediyorum hareketleri. Her zaman aynı yerde olmuyor bi sorun olduğunu zannetmiyorum ellerini baska yerde ayaklarini baska yerde hissediyorumdur diye düşünüyorum.Kızlar hayırlı sabahlar daha önce bu konu konuşuldumu bilmiyorum yada başına gelen varmı sayfa sayısı baya fazla biraz baktım ama göremedim bebeğinin tekmelerini vajinada ve popo tarafında hisseden varmı aranızda doktora gideceğim zaman yukarıda yatıyor kerata evde hep aşağı tekmeliyor
Ben de abisiyle cinsiyeti aynı olduğu için cok fazla kıyafet almayacagim 1 tane ona özel hastane çıkışı almayı düşünüyorum anısı olsun diye bir de abisi yaz bebegiydi o yüzden kışlık bazı şeylere ihtiyaç var astronot tulum gibi. Onun dışında bazı verdiğim eşyalar vardı reflü yastığı sling filan alacağım. Bır de otomatik sallanan beşik sipariş ettim abisiyle ilgilenirken küçüğü oraya koyarım diye düşündüm inşallah sever tabi...
bende senin gibiyim canim abisinden kalan cok sey var.ama soyle 28. Haftadan sonra doker bi bakarim diyorum eksik olan bisey varmi.
Almayi dusundugum seyler yeni bi kac takimi olsun diye hastane cikisi ve battaniye alirim.birde kislik yelek turu. bizimde abimiz yaz bebegiydi hep ince yelekler var.geriside alacaklarim zaten sampuan bebeyagi bez gibi seyler.
sureyi bende yetistiremedim yani butun sorulara baktim ama daha surem olsaydi guzel olurdu :) petek sorulari bende yapmadim daha dogrusu sure bitiyor diyr diyr ugrasmadimda :) zaten belimde feci agriyordu bide benim kizz popoyumu desem kafayimi desen mideye bi dayadi mide yanginindanda oldum resmen :)Ilk sinav gecti. Kaldi geriye 2 sinav.... Ayy sinavda bir ara baktim milletin optik kagidina dosemisler cevaplari. Dusundum acaba dogru yanlisi goturmuyo muydu diye yine de emin olmadigimi isaretlemedim. Cok kolay soru da vardi cok zor soru da.. Yada bana oyle geldi bilemiyorum. Ama yani sure sikintisi yadadim. 130dk nasil gecti anlamadim bile. Ve pisman oldum calismadigima. Sabah herkes erkenden kalkti beni operek sinava ugurladilaruzulme filan dediler rahat ol dediler ama yani sinavdan ciktigimda kardesimi aradi gozlerim. Ne renk kiyafet giymisti onu bile hatirlayamadim. Beynim sifirlandi adeta. Ahh ahh oyle iste. Hayirlisi olsun insallah girenlerin sinavi iyi gecmistir. Merak ediyorum sureyi tek yetistiremeyen ben miyim diye. O matematikteki petek seklindeki sorulara bakamadim bile. Bide mayista olen biri vardi. Fernard mi Bernard mi hangisiydi acebaa... Sorular bile yarim yamalak kaldi kafamda. Tek begendigim mantik sorulariydi ve simdi disarda oturuyoz. Her yerden kizartma kokulari geliyor. Tabi herkes pazar kahvaltisi yapiyor. Girilmesi gereken 2.sinav var. Benim aklimsa patates kizartmasinda
canım alışveriş topigini gördün mü ilk mesajda link paylaştımIyi hatirlattiniz Ben o tarafı unuttum benimki de ilkbahar bebegiydi bu kış bebeği olacak kalın kıyafetler almak şart Ben de boş bir gün döküp bakayım ilk bebegimin kıyafetleri ince hep. Ama evimiz de dogalgazli aslında çok kalın da almama gerek olur mu ki?
Neyse kızlar özetle ne alırsanız yazın mutlaka hepimizin ortak noktası 2. Bebekler ce erkek olması. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.
Yok görmedim canım. Bir de beni hâlâ listeye eklememissinEmira SY
Benim ilk kızım ağustos doğumluydı, ikinci şubat:) mevsim farkı olunca muhakka bişeyler alınıyor. Bu miniğimde ekim sonu işte. İlk kızımdan kalma montları kabanları ikinci de kullandı yine kaldırdım. Yaş gibi duruyo valla. Bidaha para veremem 3. De kullanır. 2 numaranın ayağı taraklı olduğu için ablasının ayakkabılarını kullanamadı. Ev ayakkabı dolu:) yani anlıycağınız 3 kız çocuğu bol eşya ve döklüntü:))Iyi hatirlattiniz Ben o tarafı unuttum benimki de ilkbahar bebegiydi bu kış bebeği olacak kalın kıyafetler almak şart Ben de boş bir gün döküp bakayım ilk bebegimin kıyafetleri ince hep. Ama evimiz de dogalgazli aslında çok kalın da almama gerek olur mu ki?
Neyse kızlar özetle ne alırsanız yazın mutlaka hepimizin ortak noktası 2. Bebekler ce erkek olması. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.
Gayet güzel ve uyumlu güle güle kullan canımGünaydın kızlar,
Dün lohusa geceliği araştırdım aklıma düşmüşken kararımı vereyim dedim. Bu gecelikle, buna uygun olarak bu hastane çıkışını begendimAllah ağız tadıyla alıp giymeyi nasip etsin hepimize.
AY BENİMDE İLK KIZIM NİSAN DOĞUMLUYDU BU KASIM OLACAK UYMAYAN ÇOK ŞEY VARBenim ilk kızım ağustos doğumluydı, ikinci şubat:) mevsim farkı olunca muhakka bişeyler alınıyor. Bu miniğimde ekim sonu işte. İlk kızımdan kalma montları kabanları ikinci de kullandı yine kaldırdım. Yaş gibi duruyo valla. Bidaha para veremem 3. De kullanır. 2 numaranın ayağı taraklı olduğu için ablasının ayakkabılarını kullanamadı. Ev ayakkabı dolu:) yani anlıycağınız 3 kız çocuğu bol eşya ve döklüntü:))
Ilk sinav gecti. Kaldi geriye 2 sinav.... Ayy sinavda bir ara baktim milletin optik kagidina dosemisler cevaplari. Dusundum acaba dogru yanlisi goturmuyo muydu diye yine de emin olmadigimi isaretlemedim. Cok kolay soru da vardi cok zor soru da.. Yada bana oyle geldi bilemiyorum. Ama yani sure sikintisi yadadim. 130dk nasil gecti anlamadim bile. Ve pisman oldum calismadigima. Sabah herkes erkenden kalkti beni operek sinava ugurladilaruzulme filan dediler rahat ol dediler ama yani sinavdan ciktigimda kardesimi aradi gozlerim. Ne renk kiyafet giymisti onu bile hatirlayamadim. Beynim sifirlandi adeta. Ahh ahh oyle iste. Hayirlisi olsun insallah girenlerin sinavi iyi gecmistir. Merak ediyorum sureyi tek yetistiremeyen ben miyim diye. O matematikteki petek seklindeki sorulara bakamadim bile. Bide mayista olen biri vardi. Fernard mi Bernard mi hangisiydi acebaa... Sorular bile yarim yamalak kaldi kafamda. Tek begendigim mantik sorulariydi ve simdi disarda oturuyoz. Her yerden kizartma kokulari geliyor. Tabi herkes pazar kahvaltisi yapiyor. Girilmesi gereken 2.sinav var. Benim aklimsa patates kizartmasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?