2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

İnşallah güzel puanlar alırsınız kızlar

Sabah ikeaya gittik hic bisey almadik 308 tl tuttu....Allah oda yapacak bebek arabasi yapacak sıfirdan esya yapacak herkesin yardimcisi olsin diyorum. 4 tane plastik kutu 1 cift kisik 1 tek kisilik alez kizin dolabina 2 paket aski 2 tane alistirma bardagi sptatula filan hepsi ivir zivir poset bile almadim ya aldigim plastik kutuya sigdi hepsi ve 308tl tuttu gercekten oda yapacaklara bebek arabasi v.s. alacaklara kolayliklar diliyorum

Ya geçen eşimle çıktık biz de beşik bebek arabası bakmaya anaaamm her şey o kadar pahalı ki, eşim de insan kendisine alacak olsa vazgeçer idare eder de bebislere anne baba kıyamaz bildiklerinden kreminden arabasına her şeyi ateş pahası diyor yapacak bir şey yok el mecbur

Mide amlytim icin koruyucu iciyorum sirke ve kefirde iciyorum ama bu hafta itibariyle mide yanmalarim her seye ragmen basladi hayir zaten 2.dönem tam balayiydi ya 3.dönem tüm zorluklariyla kapidan bakmaya basladi zaman gecmiyo sansakta 4 nala kosuyo...

Kızlar merhaba. Bebeğim tam genital bölgemin ordan tekmeler atıyor bu da vajinama alttan baskı gibi oluyor ve sanki gıdıklanma ,cinsel hazımsı ve vajen girişinde krampımsı bi şey oluyor bu normal mi?
Bende de sadece sidd
Aynen canım bende öyle herkes kağıdı doldurmuştu ama yetistiremedim ben tarih çok zor geldi bu defa

Hrpsine bakabildiysen iyi ben bakamadim. Beni turkce oyaladi. Orta okuldu siralar kucuk sinif sicak tum gun pistim diyebilirim. Konsatrasyonum berbatti. Hatta bir ara sondan basladim sorulara kolay gorduklerimi hemen yaptim gerisi kaldi. Hayirlisi olsun bakalim nolcak

Ciktim valla ve calismamanin acisinin iliklerime kadar hissettim. Tarih zordu o bernard benimde tutmus :))) gecmis olsun sana da. Aynen canim calisarak girenler insalllah istedikleri gibi bir puan alirlar

Bende de sadece sidd

Aynen canım bende öyle herkes kağıdı doldurmuştu ama yetistiremedim ben tarih çok zor geldi bu defa

Cikista tarihe herkes zor diyodu. Bence cografyada zordu yarisi bilgi istiyodu bana gore. Egitim ise aslinda zor degildi calistigim konulari yaptim ama hepsine calissaydim iyi bir puan alinirdi. Neyse artik 2 hafta sonra alan sinavi var ona caliscam artik. Etkisi fazla alanin. Insallah guzel sonuclar aliriz yine de umitsiz olmayalim :)

Bana da etki etmiyo hicbisey. Agzima koydugum hersey yakiyo. 1 haftada gaviscon bitti yarin yenisini alcam. Aff afff

Bebislerimizi nasibine belki de güzel sonuclar gelir evet hayırlısı olsun insallah

Kızlar benim hamileliğimin başından beri belimin sol tarafında hafif şişlik var ama sağda yok. Sizde de öyle bir şey var mı? Salı günü doktora soracağım bi. Önde bakınca belli oluyor yani aynadan bakınca

Fikir olsun demin gordum

Eklentiler

• Screenshot_20180722-184228_Instagram.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 25
Ben hic bu kadar yuksek rakamlar hatirlamiyorun ya ben medikale bakmadimmi acaba. Hamilelikten midir nedir hic biseyi hatirlayamiyorum
Ben yeni aradıım canım 1 ay olmuyo gökhan gümüstaş var dr eskiden akedemide dr umdu onun muayne ucreti 160 dı diger dr ları bilmiyorum ama dogum normal 3500 normal sezeryan 3500 mu ne epidurel 4000 liraymıs ole solediler valla bana

Kızlar bir sey aldınız mi erken mi daha?
Ben bir sey almadım.
Bir de ilk bebegim de erkek olduğu icin ondan kalan her sey yetecek gibi ama ekstra ne alabilirim?
Bez alicam şimdilik onun içinde acele etmiyorum.
Canim bende daha bisey almadim benimkide ilki erkek buda erkek onunkileri giyicek ama ben sadece hastane cikisi ve belki besik alicam cunku digeri hala besikte hastane cikisi icinde biraz bekliyim diyorum biraz belki kalın kumaslilar cikar simdi yaz malum takimlara hic bakmadim yazlikmi diye

Bana da etki etmiyo hicbisey. Agzima koydugum hersey yakiyo. 1 haftada gaviscon bitti yarin yenisini alcam. Aff afff
Gavisconun surubunu kullaniyorsan tabletini de tavsiye ederim canim. O kıvam ve kotu görüntü yok hem de nane şekeri gibi ativeriyorsun agzına. Ilk şişe bittikten sonra her ikisinden de almistim, tablet daha pratik geldi şiseyi acmadım bile.

Doğrudur canim resimde zaten 120 140 civariydi diye hatrliyo demekki 160 mis. Benim iki aylik muayene ücretim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…