- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Ilk sinav gecti. Kaldi geriye 2 sinav.... Ayy sinavda bir ara baktim milletin optik kagidina dosemisler cevaplari. Dusundum acaba dogru yanlisi goturmuyo muydu diye yine de emin olmadigimi isaretlemedim. Cok kolay soru da vardi cok zor soru da.. Yada bana oyle geldi bilemiyorum. Ama yani sure sikintisi yadadim. 130dk nasil gecti anlamadim bile. Ve pisman oldum calismadigima. Sabah herkes erkenden kalkti beni operek sinava ugurladilaruzulme filan dediler rahat ol dediler ama yani sinavdan ciktigimda kardesimi aradi gozlerim. Ne renk kiyafet giymisti onu bile hatirlayamadim. Beynim sifirlandi adeta. Ahh ahh oyle iste. Hayirlisi olsun insallah girenlerin sinavi iyi gecmistir. Merak ediyorum sureyi tek yetistiremeyen ben miyim diye. O matematikteki petek seklindeki sorulara bakamadim bile. Bide mayista olen biri vardi. Fernard mi Bernard mi hangisiydi acebaa... Sorular bile yarim yamalak kaldi kafamda. Tek begendigim mantik sorulariydi ve simdi disarda oturuyoz. Her yerden kizartma kokulari geliyor. Tabi herkes pazar kahvaltisi yapiyor. Girilmesi gereken 2.sinav var. Benim aklimsa patates kizartmasinda
sureyi bende yetistiremedim yani butun sorulara baktim ama daha surem olsaydi guzel olurdu :) petek sorulari bende yapmadim daha dogrusu sure bitiyor diyr diyr ugrasmadimda :) zaten belimde feci agriyordu bide benim kizz popoyumu desem kafayimi desen mideye bi dayadi mide yanginindanda oldum resmen :)
İnşallah güzel puanlar alırsınız kızlarSüre sıkıntısı yaşamadım çünkü ezber sorularının hiçbirini yapamadım nerdeyse. Hele tarih felakettiPetek sorusu kolaydı aslında. Ama bence o sorulardan bir tanesi yanlıştı. Bir de matematikte bir soru daha vardı yanlış olan. Yapamadım diye çamur atmıyorum yanlış anlaşılmasın
Mayısta ölen de bernard lewis miş galiba. Çok pis salladım tuttu
Midem yanmasın diye 2 şişe suyla girdim sınava ikisi de bitti. Çıkışta da güzel bi kahvaltı ettik. Çok umudum yok zaten ama 2 senede bir giriyorum gelenek bozulmasın dedim :) Rabbim çalışanların karşılığını almasını nasip etsin. Benim gibi çalışmayanlar için de hayırlısını versin.
Benim 2. sınavım yok ama olanlara kolay gelsin şimdiden
Ya geçen eşimle çıktık biz de beşik bebek arabası bakmaya anaaamm her şey o kadar pahalı ki, eşim de insan kendisine alacak olsa vazgeçer idare eder de bebislere anne baba kıyamaz bildiklerinden kreminden arabasına her şeyi ateş pahası diyor yapacak bir şey yok el mecburSabah ikeaya gittik hic bisey almadik 308 tl tuttu....Allah oda yapacak bebek arabasi yapacak sıfirdan esya yapacak herkesin yardimcisi olsin diyorum. 4 tane plastik kutu 1 cift kisik 1 tek kisilik alez kizin dolabina 2 paket aski 2 tane alistirma bardagi sptatula filan hepsi ivir zivir poset bile almadim ya aldigim plastik kutuya sigdi hepsi ve 308tl tuttugercekten oda yapacaklara bebek arabasi v.s. alacaklara kolayliklar diliyorum
Ayniyiz canım .AY BENİMDE İLK KIZIM NİSAN DOĞUMLUYDU BU KASIM OLACAK UYMAYAN ÇOK ŞEY VAR
Bende de sadece siddKızlar merhaba. Bebeğim tam genital bölgemin ordan tekmeler atıyor bu da vajinama alttan baskı gibi oluyor ve sanki gıdıklanma ,cinsel hazımsı ve vajen girişinde krampımsı bi şey oluyor bu normal mi?
Aynen canım bende öyle herkes kağıdı doldurmuştu ama yetistiremedim ben tarih çok zor geldi bu defaIlk sinav gecti. Kaldi geriye 2 sinav.... Ayy sinavda bir ara baktim milletin optik kagidina dosemisler cevaplari. Dusundum acaba dogru yanlisi goturmuyo muydu diye yine de emin olmadigimi isaretlemedim. Cok kolay soru da vardi cok zor soru da.. Yada bana oyle geldi bilemiyorum. Ama yani sure sikintisi yadadim. 130dk nasil gecti anlamadim bile. Ve pisman oldum calismadigima. Sabah herkes erkenden kalkti beni operek sinava ugurladilaruzulme filan dediler rahat ol dediler ama yani sinavdan ciktigimda kardesimi aradi gozlerim. Ne renk kiyafet giymisti onu bile hatirlayamadim. Beynim sifirlandi adeta. Ahh ahh oyle iste. Hayirlisi olsun insallah girenlerin sinavi iyi gecmistir. Merak ediyorum sureyi tek yetistiremeyen ben miyim diye. O matematikteki petek seklindeki sorulara bakamadim bile. Bide mayista olen biri vardi. Fernard mi Bernard mi hangisiydi acebaa... Sorular bile yarim yamalak kaldi kafamda. Tek begendigim mantik sorulariydi ve simdi disarda oturuyoz. Her yerden kizartma kokulari geliyor. Tabi herkes pazar kahvaltisi yapiyor. Girilmesi gereken 2.sinav var. Benim aklimsa patates kizartmasinda
sureyi bende yetistiremedim yani butun sorulara baktim ama daha surem olsaydi guzel olurdu :) petek sorulari bende yapmadim daha dogrusu sure bitiyor diyr diyr ugrasmadimda :) zaten belimde feci agriyordu bide benim kizz popoyumu desem kafayimi desen mideye bi dayadi mide yanginindanda oldum resmen :)
Süre sıkıntısı yaşamadım çünkü ezber sorularının hiçbirini yapamadım nerdeyse. Hele tarih felakettiPetek sorusu kolaydı aslında. Ama bence o sorulardan bir tanesi yanlıştı. Bir de matematikte bir soru daha vardı yanlış olan. Yapamadım diye çamur atmıyorum yanlış anlaşılmasın
Mayısta ölen de bernard lewis miş galiba. Çok pis salladım tuttu
Midem yanmasın diye 2 şişe suyla girdim sınava ikisi de bitti. Çıkışta da güzel bi kahvaltı ettik. Çok umudum yok zaten ama 2 senede bir giriyorum gelenek bozulmasın dedim :) Rabbim çalışanların karşılığını almasını nasip etsin. Benim gibi çalışmayanlar için de hayırlısını versin.
Benim 2. sınavım yok ama olanlara kolay gelsin şimdiden
Bende de sadece sidd
Aynen canım bende öyle herkes kağıdı doldurmuştu ama yetistiremedim ben tarih çok zor geldi bu defa
Mide amlytim icin koruyucu iciyorum sirke ve kefirde iciyorum ama bu hafta itibariyle mide yanmalarim her seye ragmen basladihayir zaten 2.dönem tam balayiydi ya 3.dönem tüm zorluklariyla kapidan bakmaya basladi zaman gecmiyo sansakta 4 nala kosuyo...
Bebislerimizi nasibine belki de güzel sonuclar gelir evet hayırlısı olsun insallahCikista tarihe herkes zor diyodu. Bence cografyada zordu yarisi bilgi istiyodu bana gore. Egitim ise aslinda zor degildi calistigim konulari yaptim ama hepsine calissaydim iyi bir puan alinirdi. Neyse artik 2 hafta sonra alan sinavi var ona caliscam artik. Etkisi fazla alanin. Insallah guzel sonuclar aliriz yine de umitsiz olmayalim :)
Ben yeni aradıım canım 1 ay olmuyo gökhan gümüstaş var dr eskiden akedemide dr umdu onun muayne ucreti 160 dı diger dr ları bilmiyorum ama dogum normal 3500 normal sezeryan 3500 mu ne epidurel 4000 liraymıs ole solediler valla banaBen hic bu kadar yuksek rakamlar hatirlamiyorun ya ben medikale bakmadimmi acaba. Hamilelikten midir nedir hic biseyi hatirlayamiyorum
Canim bende daha bisey almadim benimkide ilki erkek buda erkek onunkileri giyicek ama ben sadece hastane cikisi ve belki besik alicam cunku digeri hala besikte hastane cikisi icinde biraz bekliyim diyorum biraz belki kalın kumaslilar cikar simdi yaz malum takimlara hic bakmadim yazlikmi diyeKızlar bir sey aldınız mi erken mi daha?
Ben bir sey almadım.
Bir de ilk bebegim de erkek olduğu icin ondan kalan her sey yetecek gibi ama ekstra ne alabilirim?
Bez alicam şimdilik onun içinde acele etmiyorum.
Gavisconun surubunu kullaniyorsan tabletini de tavsiye ederim canim. O kıvam ve kotu görüntü yok hem de nane şekeri gibi ativeriyorsun agzına. Ilk şişe bittikten sonra her ikisinden de almistim, tablet daha pratik geldi şiseyi acmadım bile.Bana da etki etmiyo hicbisey. Agzima koydugum hersey yakiyo. 1 haftada gaviscon bitti yarin yenisini alcam. Aff afff
Yarın olacağım. Yani 21. Hafta içerisinde.Tetanoz aşısı olanlar kaçıncı haftada oldunuz
Doğrudur canim resimde zaten 120 140 civariydi diye hatrliyo demekki 160 mis. Benim iki aylik muayene ücretimBen yeni aradıım canım 1 ay olmuyo gökhan gümüstaş var dr eskiden akedemide dr umdu onun muayne ucreti 160 dı diger dr ları bilmiyorum ama dogum normal 3500 normal sezeryan 3500 mu ne epidurel 4000 liraymıs ole solediler valla bana
B betka2013Doğrudur canim resimde zaten 1₺ cv0 140 civariydi diye hatrliyo demekki 160 mis. Benim iki aylik muayene ücretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?