2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mantıklı benim ilk olduğu için mantık yürütmiom bazen bide mesela ben şimdi hastane çıkışı aldım normal penye kumaş evimiz doğalgazlı ince mi olur ki
Ince gibi gorursen icine uzun kollu citcitli giydirirsin. Ama bence bu durumda bebekten bebege degisio. Olgumla ayni donem dogan arkadasimin kizi var. Ben tek kat giydirirdim benimki ter icinde kalirdi o kat kat giydirirdi. Onun ki terlemezdi. Benimki hala cok terler sicaga gelemez.

Valla bizde bugün ebebek falan dolaştık ta çok pahalı herşey. Sadece bakındık oda bakmak istedik kafama yatan bulamadım. Bide bu attığın oda takımını gördük bugün ve diğer tarzlarını :) hatta öylesine bi oda sorduk montessori tarzı 5700 tl dedi ve hiiiiç beğenmedim sadece montessori tarzı diye fiyat aldık. Bide ben bu tarz karyola tipi istemiyorum ya bizimkilerde öyle olmadan olmaz diyolar. Kafam karıştı bilmiyorum

banada iyimidiniz rahatmisiniz diye sordu :) oralar gene daha serindir bizim burasi felaket yaniyordu bugun yaa hala bile oturdugum yerden terliyorum :)

Keske serin olsaydi heryer acikti ama yok yani. Bi nem yoktu fark olarak. Bence sinavlari kis mevsimine almalilar :))

Mantıklı benim ilk olduğu için mantık yürütmiom bazen bide mesela ben şimdi hastane çıkışı aldım normal penye kumaş evimiz doğalgazlı ince mi olur ki

Canım açıkçası ben de kış bebeği konusunda tecrübeli değilim hatta düşündüm de yeğenlerim bile hep bahar ve yaz bebeği olmuş sadece bir tane Eylül başında doğan var onda da hatırladığım kadarıyla annesi fan ısıtıcı kullanıyordu ekstradan odayı ısıtmak için. Zaten üstünü giydirdikten sonra battaniyesiyle çok sıkı olmayacak şekilde kundak yaparız diye dusunuyorum üşümez Allah'ın izniyle.

Aklıma bugün bir de başka bir şey geldi. Salih yaz bebeği olmasına rağmen altını değişirken ıslak mendili direkt poposuna degdirince irkiliyordu kuzucuk. Ben de önce kendi sicakligimla isitiyordum öyle altını siliyordum :) bugün Komili Yenidoğan ıslak havlunun arkasında gördüm paketi mikrodalga fırında 20 sn ısıtıp kapatırsanız mendiller ılık kalır diyor mantıklı geldi. Kaloriferin üzerinde de birakilabilir..

Sahsi tecrubem bebek.odasi yapma . Cocuk odasi yap ekstra bi park yatak al
Karyola besiklere ne kadar koruma da koysan bam gun kafa vuruolar. Zaten en az iki sene yatar onda sonra odasindaki buyuk yataga gecer. Arabali korsanli neyin takimlar varya al onlardan icine girip oynarda sonra 5 6 yasinda bidaha masraf yapmak zorunda kalmazsin

Doğru cnm benimde yeğenim erkek ve çok terliyordu bebekten bebeğe değişebilir acele etmeyin ben o zmn

Ben
insallah bidaha boyle seyler yasamazsin zor gercekten. Ben gölcükte aile konak hastanesine gidiyorum ahmet coskana. Eger bi problem yoksa gebelikle alakali ve anne normal dogum istiyosa normal yapiyor. Dogum ücretinin icinde 25 gunluk bi paket var. Eger hastanede yatmamiz gerekirse ucretsiz. Diyelim eve gittik sarılık olduk 25 gün icinde hastaneye yatisimiz ucretsiz. Yani zaten ben o parayi bastan odeyecegim icin bos yere yatirmazlar diye düşünüyorum. Yeni dogan yogun bakimi falanda var hastanede herhangi bi komplikasyon da sevk edilme durumu yok. Ben simdilik memnunum. İnşallah Allah hepimize sıkıntısız saglikli ve kolay doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…