Ince gibi gorursen icine uzun kollu citcitli giydirirsin. Ama bence bu durumda bebekten bebege degisio. Olgumla ayni donem dogan arkadasimin kizi var. Ben tek kat giydirirdim benimki ter icinde kalirdi o kat kat giydirirdi. Onun ki terlemezdi. Benimki hala cok terler sicaga gelemez.Mantıklıbenim ilk olduğu için mantık yürütmiom bazen bide mesela ben şimdi hastane çıkışı aldım normal penye kumaş evimiz doğalgazlı ince mi olur ki
Sabah ikeaya gittik hic bisey almadik 308 tl tuttu....Allah oda yapacak bebek arabasi yapacak sıfirdan esya yapacak herkesin yardimcisi olsin diyorum. 4 tane plastik kutu 1 cift kisik 1 tek kisilik alez kizin dolabina 2 paket aski 2 tane alistirma bardagi sptatula filan hepsi ivir zivir poset bile almadim ya aldigim plastik kutuya sigdi hepsi ve 308tl tuttugercekten oda yapacaklara bebek arabasi v.s. alacaklara kolayliklar diliyorum
Valla bizde bugün ebebek falan dolaştık ta çok pahalı herşey. Sadece bakındık oda bakmak istedik kafama yatan bulamadım. Bide bu attığın oda takımını gördük bugün ve diğer tarzlarını :) hatta öylesine bi oda sorduk montessori tarzı 5700 tl dediFikir olsun demin gordumEki Görüntüle 2171430 Eki Görüntüle 2171431
banada iyimidiniz rahatmisiniz diye sordu :) oralar gene daha serindir bizim burasi felaket yaniyordu bugun yaa hala bile oturdugum yerden terliyorum :)
Mantıklıbenim ilk olduğu için mantık yürütmiom bazen bide mesela ben şimdi hastane çıkışı aldım normal penye kumaş evimiz doğalgazlı ince mi olur ki
brncede o zamanda kesin usuruz bizz yaa :)Keske serin olsaydi heryer acikti ama yok yani. Bi nem yoktu fark olarak. Bence sinavlari kis mevsimine almalilar :))
Bu hamileligimin hic bi donemi balayi olmadi malesef. Bitsede gitsek.modundayim asil zorluk 34 den sonra ama neyseki havalar bi nebze serinleyecek o donemdeooo balayi kismini ben goremedim yaa 2. trimesterde bitti 3. de ekndini agrilarla gosterdi bibiran once ekim gelir insaallah :)
brncede o zamanda kesin usuruz bizz yaa :)
ben cok usurum yaa ama bu kadar sicka bi havada bana gore degil :)Ben usumem hic sanmiyorum. Yani soguk yerde yasasam da kazak giyen biri degilim tek kat giyinirim hep o derece ki sicagi sevmiyorum :d
Valla bizde bugün ebebek falan dolaştık ta çok pahalı herşey. Sadece bakındık oda bakmak istedik kafama yatan bulamadım. Bide bu attığın oda takımını gördük bugün ve diğer tarzlarını :) hatta öylesine bi oda sorduk montessori tarzı 5700 tl dedive hiiiiç beğenmedim sadece montessori tarzı diye fiyat aldık. Bide ben bu tarz karyola tipi istemiyorum ya bizimkilerde öyle olmadan olmaz diyolar. Kafam karıştı bilmiyorum
Doğru cnm benimde yeğenim erkek ve çok terliyordu bebekten bebeğe değişebilir acele etmeyin ben o zmnInce gibi gorursen icine uzun kollu citcitli giydirirsin. Ama bence bu durumda bebekten bebege degisio. Olgumla ayni donem dogan arkadasimin kizi var. Ben tek kat giydirirdim benimki ter icinde kalirdi o kat kat giydirirdi. Onun ki terlemezdi. Benimki hala cok terler sicaga gelemez.
Bi kac gundur buralar bile yanio oralari dusunemiyorum hayir bide yagmur yagio falan sel goturuo ortaligi ama sicak yine sicak kutuplara kacasim.varben cok usurum yaa ama bu kadar sicka bi havada bana gore degil :)
ben dogum yapincaya kadar cok sicka bizim buralarBu hamileligimin hic bi donemi balayi olmadi malesef. Bitsede gitsek.modundayim asil zorluk 34 den sonra ama neyseki havalar bi nebze serinleyecek o donemde
allahim keske 2 3 damla yagmur yagsa yaa yok yokk memlekete yagmur ugramiyor :)Bi kac gundur buralar bile yanio oralari dusunemiyorum hayir bide yagmur yagio falan sel goturuo ortaligi ama sicak yine sicak kutuplara kacasim.var
Burda yagiyor. Ama daha cok nem oluyor sonrasinda. Erkek olmak.varmis su hayatta ohh suya sabuna dokunmadan baba oluveriyolar. Her dert bizde anasini satimmallahim keske 2 3 damla yagmur yagsa yaa yok yokk memlekete yagmur ugramiyor :)
Oglumu agustosta dogurdum. Hamilelikte yanmadigim terlemedigim kadar lohusayken terledim. Gece kalkip carsaf degistiriduk.benim terimdenben dogum yapincaya kadar cok sicka bizim buralar
yok yaaa ben susu anlanlari yasamak icin gene kadin olmayi tercih ederdim :)Burda yagiyor. Ama daha cok nem oluyor sonrasinda. Erkek olmak.varmis su hayatta ohh suya sabuna dokunmadan baba oluveriyolar. Her dert bizde anasini satimm
Sen bilmişsin o zaman ne güzel :)Dimi bende ilkini gorunce atladim da sonra soyadindan lewis dedim daha kulaga hos geldi :))
Ben etmezdim yaa. Daha duz kompleks olmayan. Bir hayat herseyi ince dusunme derdi yok. :)))yok yaaa ben susu anlanlari yasamak icin gene kadin olmayi tercih ederdim :)
insallah bidaha boyle seyler yasamazsin zor gercekten. Ben gölcükte aile konak hastanesine gidiyorum ahmet coskana. Eger bi problem yoksa gebelikle alakali ve anne normal dogum istiyosa normal yapiyor. Dogum ücretinin icinde 25 gunluk bi paket var. Eger hastanede yatmamiz gerekirse ucretsiz. Diyelim eve gittik sarılık olduk 25 gün icinde hastaneye yatisimiz ucretsiz. Yani zaten ben o parayi bastan odeyecegim icin bos yere yatirmazlar diye düşünüyorum. Yeni dogan yogun bakimi falanda var hastanede herhangi bi komplikasyon da sevk edilme durumu yok. Ben simdilik memnunum. İnşallah Allah hepimize sıkıntısız saglikli ve kolay doğum nasip etsinIlk dogumumda hastane ile ilgili cok fazla sikinti yasadim dogum sonrasi kisminda ozellikle normal dogum yapiyosaniz ve yapacaksaniz. Ozel hastaneler sezeryana o kadar aliskin ki. Normal dogumda mallasiyorlar. Birde sonrasinda bebegi yok yere hastanede tutma durumlari falan olabilio. Bisey bahane edip. Nefret gelmisti o donem. Simdi korkuyirum ayni seyler olurmu die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?