okudum bunu canim simdi elma sirkesi ictim eger sabaha kadar gecmezse bide oraya sureyim dedim :) sagolasin:)Tabiki sirke :)Eki Görüntüle 2171477
Bende hic bisey bilmiyorum bu konularda ya. Ablam son dogumunu yapali olmuş 9 yil oda hic bisi hatirlamiyo. Yeni dogum yapan kimsede yok cok yakınimda. Mesela bi tane body aldim bebegime gecen gun %100 organik diye bi hevesle. basindan gecmeliymis onun yerine Yenidoğanlara önü citcitli olanlar daha rahat giydirilirmis. nerden biliyim benYeni dogan 28 gun ucretsiz zaten . Ama ilk dogumunu yapan tum arkadaslara tavsiyem dogurmadan cocum doktorunuzu bulun. Arastirin. Dogum yaptiginiz hastenin doktorunun eline kalmayin hani simdi diyoruz ya kadin dogum doktoru inanin cocuk doktoru cok daha onemli. Oglumde 5. Ayda buldum icime sinen doktoru hala ona gidiyoruz. Cokda memnunum neyseki kizim sansli bu konuda. Doktoru hazir. Dogum yapmissin hic bisey bilmiosun ne deseler inaniyosun. Hakkim helal degil.oglumda cektirilenlere. Hamilelik bi sekil bitio ama cocuk kucagina verilince sudan cikmis balik oluosun. Hastane adi altindaki ticarethanelerde bunu somuruo malesef
Valla kimseye güven yok bu devirde yine uyarmış doktor seni Allahtan.Konak hastanesi yine ayni yerde dogum yapicam cunku kadin dogumcumdan memnundum son ikili test olayina kadar ameliyatim falanda iyi gecti o donemde bize cok yardimci oldu ve aydin denen yenidogan yogun bakim dr na karsi resmen gidin bashekime cikin cocugunuzda hic bisey yok dedi acik acik neyseki aydın ........ denen o adam gitmis ikincide zzaten daha tecrubeli olduum icin bole bir durumla karsilassamda o zamannki gibi saf olmam heee ben 7. Gun imza attim aldim oglumu esimi aramislar ertesi gun geri getirin olum tehlikesi var diye ben baska dra goturmustum bile adam bakti enfeksiyon o boyutta degil yenidogan bebeklerdede muhakkak enfeksiyon olur bu dogaldir dedi
Bende cok begendim nerde yapiliyomus buYaa çok beğendim bakar mısınız nasıl tatlı
Geçmiş olsun canim. Doktoruna sormadan ilac alma. Bendede enfeksiyon var ağızdan ilac vermedi ağızdan alınanlar sadece bebek icin artik dedi.kizlarr yaaa brnim ppeki gece gece mantr olmam yaaa nasil gecer ki buu ayy bugun cok terleyince islakliktan oldu sanirim yaaa benim mabtarimda bi ilac var onu icmeden gecemz napicma bilrmm
Kızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..
Kızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..
Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle aklımız hep sende inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..
Onu bn bilinçli kümbet yaptım. Ama anayasayı bildiğim halde cumhuriyet ilanından itibaren kısmını heyecandan idrak edemediğim için yanlış yaptım bildiğim soruları yanlış yapmak canımı sıktı baya.
instagramda ddatolyeistanbul diye bi sayfanın reklamında gördüm canımBende cok begendim nerde yapiliyomus bu
çok beğendim, güzel günlerde kullansnlarEki Görüntüle 2171490
Bu da bizim ranza kızlar. Demiştim ya şans eserimıldu biraz. Çekmecele mavi ama bence sorun yok. Kızlar maviyi seviyolar. Bide oyma alıcam çekmecelerin üstüne yapıştırcam. En altta bi yatağı daha var.
oy benim kuzucum ya, dayanacak Allahın izni ile..Kızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..
Allah yar ve yardımcınız olsun canım... Dualarım sizinle...Kızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..
Canım inşallah birşey olmayacak sadece zor bı dönem geçirmiş olacaksın sonu güzel bitince hepsini unuttursun rabbim dualarımız seninleKızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..
instagramda ddatolyeistanbul diye bi sayfanın reklamında gördüm canım
çok beğendim, güzel günlerde kullansnlar
oy benim kuzucum ya, dayanacak Allahın izni ile..
kızlar aklıma bişey geldi baya kişiyiz burada, 4444 tane salatı tefriciye mi okusak afife için şuan riskli olan o. sonrasında sırayla kim için lazım olursa okusak? arkadaşın arkadaşa duası kabul olurmuş belki rabbim birimizden birinin duasını kabul eder?
Bir tane Fetih de ben okurum canımÇok güzel fikir canım ben de 7fetih suresi mi okusak diye düşünüyordum. Bilen 7 arkadaş gönüllü olursa ben bir tane fetih suresi okurum. Tefriciye için de dualarimiz sizinle topigine konu acabiliriz daha hızlı biter.
Biilmem. Ama digerinin görüntüsü bile mide bulandirici geliyor bana. Doktor günde 4 defaya kadar kullanabilirsin demisti surubu icin. Ne olur ne olmaz ben de 4 tablet geçmiyorum. ..Aaa bilmiyodum doktor surup diyince onu almistim. Daha mi etkili peki??
Kusum 1 lt suya 2 3 kasik sirke koyup su hazirla banyonu yapip cikarken son durulamani sirkeli suyla yap veya karbonatli suyla mantara en iyi onlar dogal cozumokudum bunu canim simdi elma sirkesi ictim eger sabaha kadar gecmezse bide oraya sureyim dedim :) sagolasin:)
Banada ilk kizimda aynisini yapmislardi ay ne iyi hastane filan diye saf saf geziyodum.3.gun saglik ocagina gidiyosun topuk kani vermeye orda ebeye soyledim canim 21 gun zaten devlet korumasinda kimligi bile olmasa tc vatandasi bile olmasa dogum seetifikasiyla istedigin hastaneye gidebilirsin demistiCidden mi ya daha dün konuştuk bende ne güzel fln diyorum ne safim. Bende saniyorum hastanenin uygulaması. Hey Allahim. Ekstra bi ucret talep etmediler de dogum ücretinin içinde diye açıkladılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?