2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende hic bisey bilmiyorum bu konularda ya. Ablam son dogumunu yapali olmuş 9 yil oda hic bisi hatirlamiyo. Yeni dogum yapan kimsede yok cok yakınimda. Mesela bi tane body aldim bebegime gecen gun %100 organik diye bi hevesle. basindan gecmeliymis onun yerine Yenidoğanlara önü citcitli olanlar daha rahat giydirilirmis. nerden biliyim ben ancak boyle internette forumlarda tecrubeli annelerin bloglarından fln bisryler öğrenmeye calisiyorum

Valla kimseye güven yok bu devirde yine uyarmış doktor seni Allahtan.

kizlarr yaaa brnim ppeki gece gece mantr olmam yaaa nasil gecer ki buu ayy bugun cok terleyince islakliktan oldu sanirim yaaa benim mabtarimda bi ilac var onu icmeden gecemz napicma bilrmm
Geçmiş olsun canim. Doktoruna sormadan ilac alma. Bendede enfeksiyon var ağızdan ilac vermedi ağızdan alınanlar sadece bebek icin artik dedi.

Kızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..

Rabbim Şafi adıyla şifa versin, allahtan geldik dönüş gene onadır.. alınabilecek yapılabilecek ne varsa alıp tevekkül ve dua etmekten başka birşey gelir mi elden.. bağışlanmış kullarından eylesin sana kavuştursun vakti gelince inşallah..

El-Mübdi Esması eşinle beraber okumaya gayret et... şifa rabbimden Allah’a emanet ol.

Canım benim lütfen kendini uzme, bizleri yoktan var eden Rabbim senin de evladını korumaya muktedirdir... Rabbim kuzucuğa hayırlı ömürler yazsin, inşallah en doğru zamana kadar annesinin karninda durmayı nasip etsin. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız sizinle

Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle aklımız hep sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Rabbim evladinizi size bagislasin canim

Bende cok begendim nerde yapiliyomus bu
instagramda ddatolyeistanbul diye bi sayfanın reklamında gördüm canım
çok beğendim, güzel günlerde kullansnlar
oy benim kuzucum ya, dayanacak Allahın izni ile..

kızlar aklıma bişey geldi baya kişiyiz burada, 4444 tane salatı tefriciye mi okusak afife için şuan riskli olan o. sonrasında sırayla kim için lazım olursa okusak? arkadaşın arkadaşa duası kabul olurmuş belki rabbim birimizden birinin duasını kabul eder?

Allah yar ve yardımcınız olsun canım... Dualarım sizinle...

Canım inşallah birşey olmayacak sadece zor bı dönem geçirmiş olacaksın sonu güzel bitince hepsini unuttursun rabbim dualarımız seninle

Çok güzel fikir canım ben de 7fetih suresi mi okusak diye düşünüyordum. Bilen 7 arkadaş gönüllü olursa ben bir tane fetih suresi okurum. Tefriciye için de dualarimiz sizinle topigine konu acabiliriz daha hızlı biter.

Aaa bilmiyodum doktor surup diyince onu almistim. Daha mi etkili peki??
Biilmem. Ama digerinin görüntüsü bile mide bulandirici geliyor bana. Doktor günde 4 defaya kadar kullanabilirsin demisti surubu icin. Ne olur ne olmaz ben de 4 tablet geçmiyorum. ..

Cidden mi ya daha dün konuştuk bende ne güzel fln diyorum ne safim. Bende saniyorum hastanenin uygulaması. Hey Allahim. Ekstra bi ucret talep etmediler de dogum ücretinin içinde diye açıkladılar.
Banada ilk kizimda aynisini yapmislardi ay ne iyi hastane filan diye saf saf geziyodum.3.gun saglik ocagina gidiyosun topuk kani vermeye orda ebeye soyledim canim 21 gun zaten devlet korumasinda kimligi bile olmasa tc vatandasi bile olmasa dogum seetifikasiyla istedigin hastaneye gidebilirsin demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…