2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Afifecan Allah yardımcın olsun canım, bebeğin sıkı sıkı tutunuyor sana ve hayata. Burdaki herkesin duaları seninle. İnşallah güzel olacak her şey.

aydingelini canım ben de senin kalp içine aldığın gibi bir beşik beğendim. Beşik oldukça alçak, ve bariyerleri istediğin zaman çıkarabiliyorsun, ya da montessorideki gibi bir giriş çıkış aralığı bırakabiliyorsun. yani böyle normal görünümlü bir beşik ama bebek biraz büyüyünce kendi de girip çıkabilir. Daha araştırıyorum ama o fikir hoşuma gitti. Resim bulursam göndericem bak.

bana niye hiç öyle bir şeyden bahsetmediler ki ikinci aşımı da oldum üstelik

benimde niyetim yoktu ama bilemedim ki çok kararsızım. randevum da yarına

kizlar bende okumak isterdim ama kv bende vaktim olmaz sanirim ama surekli dua ediyorum afife icin insaallah bir sikinti olmadan atlatir gunundede bebisune javusur

Kızlar haftasonu doktor kontrolum vardı. Çok şükür bebek iyi, 525 gr 28 cm olmuş. suyu da çok iyi dedi doktor.
Ama bana diyetisyene gitmemi önerdi 10 kilo aldım hamileliğimin başından beri. Çok olmuş, bir 10 daha alırsan fazla olur bence bir diyetisyene git dedi. Haftaya pazartesi yani 24+1'de şeker yüklemesi yaptırıcam, onun sonucunu bekle ondan sonra git dedi. Önce bir moralim bozuldu ama bi yandan da iyi olur diye düşündüm ya. Çok fazla yemememe rağmen aldım bu kiloyu , en azından bir yeme düzeni oturturum.

bana niye hiç öyle bir şeyden bahsetmediler ki ikinci aşımı da oldum üstelik
Gercekten ilginc yani sonucta ayni sisteme bakiyolar oraya gebelik haftamiza gore takip programi yuklenmis ordan bakip soylemesi lazim normalde...bizimkide ekrana bakiyo soyluyo su gun su bugun bu diye yaziyo kagida veriyo bana ozel bisey yapmiyo isini yapiyo....keske herkes dogru duzgun yapsa isini

canim masaallah bebegibe bende 8.3 kilo almsitim banada cok demistim sonra kebdim kkmegi azalattim meyveyi azalttim geri 1.3 verdim simdi bayadir ayni kilodayim

ORAYADA AÇSAM MI ACABA KONU NE DERSİN?
fetih suresi 7 oldu sanırım Allah razı olsun.
bide canım ya beni aradılar reyaptan doktorun ameliyatı varmış çarşamba günü randevuları iptal etmişler. ne yapayım başka hastanede yaptırıyım mı? benim istinyede ki doktorum zaman geçmeden yaptır 23ü bekleme dedi. bana 2 ağustosa gün verdiler kafam çorba oldu napıyım? sizce zararı olurmu @pinkstrap seninde fikrin vardır sence napıyım başka yeremi gidiyim yoksa 2 ağustosu mu bekliyim
aynen öyle valla canım evime uymazmış mış. oldu koca adam odası alayım varaklı falan sinirlendim yine :) ki evim öyle avangart değil yani
canım tefriciye için dua grubuna yazıcam birazdan sende eksiklik olursa fırsatın olunca katılırsın
bende tam o tarz beğenmedim bana biraz kaba geldi hayalimde biraz daha farklı bi oda vardı ama karar vericez inşallah yavaş yvaş
aynen canım bende o yüzden sevdim onu, asansörlü beşik dediler hatta çıtaları açılıyo falan ama onuda eşim pek sevmedi bilemedm
bu sabah bende 10kg almış gözüküyorum ve bilmiyorum napıcağımı.. tutuyorum kendimi yinede kilo alıyorum

Aman cok bilmislik yaptim ya begendinse icine sindiyse hepsi olur :)
Yok canım olur mu çok bilmişlik :) biz yenilerin siz tecrübeli annelerin yorumuna ihtiyacımız var. Evet haklısın bebek düşebilir ondan, sonucta yerden yüksek. Zaten bunlar iskandinav bir markanın çok pahalı ürünleri , ordan almayacağım da belki beğendiğim modeli yaptırırım diyorum. O zaman da yüksekliği filan ayarlama şansım olur, ya da o açık yere bebeğin kendi girip çıkması için bir ilave filan yapılabilir mi bakıcam bakalım. Senin montessori yatağın çok güzel olmuş, güle güle uyusun tatlı Lidya.

canım o yatağın benzerini 850 tl ye buldum ben. caploonba sitesine bak benzer ürünler var birebir bizimkine benzemiyo olabilir şuan tam kuramadım kafamda detaylı için hastane arıyorumda. ama çok çok uçuk değildi fiyatı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…