Bende okurum bitane fetih suresi canimÇok güzel fikir canım ben de 7fetih suresi mi okusak diye düşünüyordum. Bilen 7 arkadaş gönüllü olursa ben bir tane fetih suresi okurum. Tefriciye için de dualarimiz sizinle topigine konu acabiliriz daha hızlı biter.
Yani en azindan gardrobu evli cicili ayili filan degilde erkek adamin kullanicagi bir dolap olsun bari 3 yasina gelince bu bebek isi demeye basliyolar cunku :) zaten duvar kagidida yapacagin icin duz beyaz sade mobilyalarda olabilir sonra yusuf egenin zevkine gore sticker yapistirabilirsiniz :) ayy zaten bizim toplumu bu gormemislik mahvediyo elalem ne der korkusuna hala kullanilmayan ceyiz yapiyoruzGardrop olmazsa olmazı bizim buraların.. yani oda illaki yapıyolar bende bu çıtalı tarz yatak almak istedim kalp içine aldım onun fotoğrafını, eşim montessori tarzı instagramdan çektiğim o oda takımı istiyo. Caploonba dan bugün baktığımıza da 6bine yakın fiyat verdiler (my home yazan) ki hiç sevmedim. Benim istediğim tarz yatağın yanına uygun bi dolap alıp kombinliyim diyorum ama bana illa karyola al diyolar ki gereksiz sevmiyorum yani. Köy hayatı işte o ne der bu olmamış der. Ablam diyo senin evine montessori tarzı olmaz spor kaçar ne alaka yani çocuğun odasını evimin mobilyalarına uygun almak zorundayım sanki sinir oldm
kuzum dun gece icip yatmistimsuanda biseyim yok eger kasinirsa falan oylr olucam :)Kusum 1 lt suya 2 3 kasik sirke koyup su hazirla banyonu yapip cikarken son durulamani sirkeli suyla yap veya karbonatli suyla mantara en iyi onlar dogal cozum
Su sonuncu takim cok guzelmis ya tam kamp havasi ona gorede duvar kagidi yapsan 1 duvara wfsane bir oda olur.zaten mintessori yatagi alinca besige ihtiyac yok yerde yatak.ilk bastan ona alistigi icin dusme ihtimalide yok.bayildim takima.lidyadan besik kalmasa onderalpede bastan montessori yatagi alcaktim simdi gereksiz masraf cikarmiyorum.Gardrop olmazsa olmazı bizim buraların.. yani oda illaki yapıyolar bende bu çıtalı tarz yatak almak istedim kalp içine aldım onun fotoğrafını, eşim montessori tarzı instagramdan çektiğim o oda takımı istiyo. Caploonba dan bugün baktığımıza da 6bine yakın fiyat verdiler (my home yazan) ki hiç sevmedim. Benim istediğim tarz yatağın yanına uygun bi dolap alıp kombinliyim diyorum ama bana illa karyola al diyolar ki gereksiz sevmiyorum yani. Köy hayatı işte o ne der bu olmamış der. Ablam diyo senin evine montessori tarzı olmaz spor kaçar ne alaka yani çocuğun odasını evimin mobilyalarına uygun almak zorundayım sanki sinir oldm
Mantar tekrarlar ya canim onun icin dedim her dusa girisinde onden karbonatli veya sirkeli su hazirlarsan bidaha almamis olursunkuzum dun gece icip yatmistimsuanda biseyim yok eger kasinirsa falan oylr olucam :)
Kuzum bebegin bu kadar kasilmayada stresede cok iyi dayaniyo evet asagi inmis ama yinede tutunuyo sana ne kadar guclu bir bebek masallahKızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..
valla elalemi dusunursek bu is bitmez yaa :) zaten evlenirkende ceyizim vardi ama hicbirini almadim ben :) ceyiz falanda sermedim kimsexe bisey demedi bana :) evimi gormeye gelende olmadi ev gormeye geliceklerse gelmesinelr demistim ben onalr gorse nolcak sanki begenmeseler mobilyamimi degstrcem dedim :)) o yuzdende kimse teklif etmedi gelelim diyeYani en azindan gardrobu evli cicili ayili filan degilde erkek adamin kullanicagi bir dolap olsun bari 3 yasina gelince bu bebek isi demeye basliyolar cunku :) zaten duvar kagidida yapacagin icin duz beyaz sade mobilyalarda olabilir sonra yusuf egenin zevkine gore sticker yapistirabilirsiniz :) ayy zaten bizim toplumu bu gormemislik mahvediyo elalem ne der korkusuna hala kullanilmayan ceyiz yapiyoruz
olur canim yaparim artik her girdigimde bi sisenin ici ekoysam olur demi plastik sorun olmaz herhaldeMantar tekrarlar ya canim onun icin dedim her dusa girisinde onden karbonatli veya sirkeli su hazirlarsan bidaha almamis olursun
Allah yardımcın olsun canım dayanırsınız inşallah hep aklımızdasın dua ediyoruz.Kızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..
Sabah gidip asi oldum ebe kan aldi aclik sekerine bakalim sonucu haberlesiriz yuksek cikarsa 3 eylule yukleme yazdi dusuk cikarsa yapmayiz dedi bi ara ugrarsin yapilmayacagina dair tutanak imzalarsin dedi.doktorumda aynisini soyledi asiya gidince aclik sekerine baktir duruma gore yukleme istiycem dedi...artik hemen herkes sagliksiz oldugunu kabul ediyo ufak ufak herkes yükleme isini birakti gibi...pankreasi 1mm olan bebege manyak oranda seker yukleyip saglikli olmasini beklemenin mantigini ciddi ciddi sorgulamaya basladilar...cocuklar bu yuzden sarilik doguyo son yapilan araatirmalara gore daha gecen gun okudumkızlar günaydın. şeker yüklemesi yaptıran var mı. yaptıracak mısınız ?
Yani zaten dusa girmeden taze hazirliycan ya sorun olmazolur canim yaparim artik her girdigimde bi sisenin ici ekoysam olur demi plastik sorun olmaz herhalde
tamamdr o zamn deniyeyin:)Yani zaten dusa girmeden taze hazirliycan ya sorun olmaz
Bende her yerde onu anlatirim.ilk bebegim dogum yapmisim daha 16 saat olmus cocuk doktoru sabahin korunde muayneye gelmis bebek 3750 cok kilolu emzirirken seker alma ek gidaya gecince sakin seker verme bobreklerini kaybedersiniz diyabet olur zaten kesin bu kadar kilolu cocuk.kalbinde ufurum var eko cektirin 400 tl eko! Ya bi hayirli bisey soyle ben sersem olmusum iki guzel kelime et beni sakinlestir yok olmaz dan dan konusup korkutucakki ne istiyosa yaptir ne koparsa karYeni dogan 28 gun ucretsiz zaten . Ama ilk dogumunu yapan tum arkadaslara tavsiyem dogurmadan cocum doktorunuzu bulun. Arastirin. Dogum yaptiginiz hastenin doktorunun eline kalmayin hani simdi diyoruz ya kadin dogum doktoru inanin cocuk doktoru cok daha onemli. Oglumde 5. Ayda buldum icime sinen doktoru hala ona gidiyoruz. Cokda memnunum neyseki kizim sansli bu konuda. Doktoru hazir. Dogum yapmissin hic bisey bilmiosun ne deseler inaniyosun. Hakkim helal degil.oglumda cektirilenlere. Hamilelik bi sekil bitio ama cocuk kucagina verilince sudan cikmis balik oluosun. Hastane adi altindaki ticarethanelerde bunu somuruo malesef
Bende okurum bitane fetih suresi canim
Afifecan canım, inşallah korktuğun gibi olmaz hiçbirşey. İnşallah vaktinde sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Allahtan gelene amenna. Rabbim yüzünüze gülecektir inşallah.
@aydingelini canım çok iyi düşündün. İster fetih süresi ister tefriciye ben de katılmak isterim ama bugün ve yarın pek mümkün değil okumam. Evde ustalar var, akşamları da evde kalmayacaz. Yine de kararınızı verin, alabilirsem dualardan haber ederim ben size.
Allah razı olsun canım 3 oldu.
Canım fetih suresinde 7yi tamamlayamazsak sana sorarım tekrar müsait olduğunda o zaman
Benim hiç yaptırma niyetim yoktu ama geçen hafta kontrole gitmiştim doktor şeker olursa ilerleyen haftalarda ani bebek ölümleri olabiliyor farkedemiyoruz dedi kafamı karıştırdı bende yaptırdım. Deger 136 çıktı 140 ustu icin diyet veriliyormuş sanırım ben daha doktora göstermedim.kızlar günaydın. şeker yüklemesi yaptıran var mı. yaptıracak mısınız ?
Fetih için eksik varsa ben de okuyabilirimÇok güzel fikir canım ben de 7fetih suresi mi okusak diye düşünüyordum. Bilen 7 arkadaş gönüllü olursa ben bir tane fetih suresi okurum. Tefriciye için de dualarimiz sizinle topigine konu acabiliriz daha hızlı biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?