2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yani en azindan gardrobu evli cicili ayili filan degilde erkek adamin kullanicagi bir dolap olsun bari 3 yasina gelince bu bebek isi demeye basliyolar cunku :) zaten duvar kagidida yapacagin icin duz beyaz sade mobilyalarda olabilir sonra yusuf egenin zevkine gore sticker yapistirabilirsiniz :) ayy zaten bizim toplumu bu gormemislik mahvediyo elalem ne der korkusuna hala kullanilmayan ceyiz yapiyoruz

Afifecan canım, inşallah korktuğun gibi olmaz hiçbirşey. İnşallah vaktinde sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Allahtan gelene amenna. Rabbim yüzünüze gülecektir inşallah.
@aydingelini canım çok iyi düşündün. İster fetih süresi ister tefriciye ben de katılmak isterim ama bugün ve yarın pek mümkün değil okumam. Evde ustalar var, akşamları da evde kalmayacaz. Yine de kararınızı verin, alabilirsem dualardan haber ederim ben size.

Su sonuncu takim cok guzelmis ya tam kamp havasi ona gorede duvar kagidi yapsan 1 duvara wfsane bir oda olur.zaten mintessori yatagi alinca besige ihtiyac yok yerde yatak.ilk bastan ona alistigi icin dusme ihtimalide yok.bayildim takima.lidyadan besik kalmasa onderalpede bastan montessori yatagi alcaktim simdi gereksiz masraf cikarmiyorum.

Kuzum bebegin bu kadar kasilmayada stresede cok iyi dayaniyo evet asagi inmis ama yinede tutunuyo sana ne kadar guclu bir bebek masallah riskli sıniri gecene kadar dayancak annesi merak etme

valla elalemi dusunursek bu is bitmez yaa :) zaten evlenirkende ceyizim vardi ama hicbirini almadim ben :) ceyiz falanda sermedim kimsexe bisey demedi bana :) evimi gormeye gelende olmadi ev gormeye geliceklerse gelmesinelr demistim ben onalr gorse nolcak sanki begenmeseler mobilyamimi degstrcem dedim :)) o yuzdende kimse teklif etmedi gelelim diye

Allah yardımcın olsun canım dayanırsınız inşallah hep aklımızdasın dua ediyoruz.

kızlar günaydın. şeker yüklemesi yaptıran var mı. yaptıracak mısınız ?
Sabah gidip asi oldum ebe kan aldi aclik sekerine bakalim sonucu haberlesiriz yuksek cikarsa 3 eylule yukleme yazdi dusuk cikarsa yapmayiz dedi bi ara ugrarsin yapilmayacagina dair tutanak imzalarsin dedi.doktorumda aynisini soyledi asiya gidince aclik sekerine baktir duruma gore yukleme istiycem dedi...artik hemen herkes sagliksiz oldugunu kabul ediyo ufak ufak herkes yükleme isini birakti gibi...pankreasi 1mm olan bebege manyak oranda seker yukleyip saglikli olmasini beklemenin mantigini ciddi ciddi sorgulamaya basladilar...cocuklar bu yuzden sarilik doguyo son yapilan araatirmalara gore daha gecen gun okudum

Bende her yerde onu anlatirim.ilk bebegim dogum yapmisim daha 16 saat olmus cocuk doktoru sabahin korunde muayneye gelmis bebek 3750 cok kilolu emzirirken seker alma ek gidaya gecince sakin seker verme bobreklerini kaybedersiniz diyabet olur zaten kesin bu kadar kilolu cocuk.kalbinde ufurum var eko cektirin 400 tl eko! Ya bi hayirli bisey soyle ben sersem olmusum iki guzel kelime et beni sakinlestir yok olmaz dan dan konusup korkutucakki ne istiyosa yaptir ne koparsa kar

Bende okurum bitane fetih suresi canim

Allah razı olsun canım 3 oldu.

Canım fetih suresinde 7yi tamamlayamazsak sana sorarım tekrar müsait olduğunda o zaman

kızlar günaydın. şeker yüklemesi yaptıran var mı. yaptıracak mısınız ?
Benim hiç yaptırma niyetim yoktu ama geçen hafta kontrole gitmiştim doktor şeker olursa ilerleyen haftalarda ani bebek ölümleri olabiliyor farkedemiyoruz dedi kafamı karıştırdı bende yaptırdım. Deger 136 çıktı 140 ustu icin diyet veriliyormuş sanırım ben daha doktora göstermedim.

Seker yuklemesi olarak ta aç yada tok olman farketmiyor kutu kola büyüklüğünde bi icecek veriyorlar benim içtiğimin tadı elmalı sodaya benziyordu. İctikten 1 saat sonra kan alıp test yapıyorlar. O 1 saat içinde de bişey yiyip icmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…