2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben de 81,4den bir haftada 80,7e düşmüştüm, hala öyle fazla bi yemem de yok. Şekerimi de takip ediyoruz endokrinle 17imden beri bende insülin direnci olduğu için. Hep alt sınırlara yakın, iyi çıkıyordu. Bugün de şeker takibi yapayım dedim (haftada iki gün yapmamı istemişti doktor) kahvaltıda söylemesi ayıptır mısır gevreği ve narlı fıstıklı fitil yedim küçük bir tane. Açlık şekerim 90dı (bu normal), tokluk şekerim 204 çıktı! İlk defa bu kadar yüksek bir değer gördüm hayatımda, hamilelikte de en fazla 140ı görmüştüm ortalama 100-110 çıkıyor şimdilerde. Öyle şaşırdım ki, 6 kere ölçtüm. Acaba o yediğim narlı şeyden dolayı mı böyle yüksek çıktı. Canım çekti diye almıştık, yediğime yiyeceğime pişman oldum...

Tesekkurederiz teyzesi :)
Arkadasim 4 aylik ogluna yeni oda yaptiriyodu demin atmis fotolari cadir yataktan yaptirmis zaten 3 5 citadan yapti 250 tlye yaptirdim diye yazmis :) dusunenlere fikir olsun
Googleda bulmus fotoyu fotograftan yaptirmis aynisjni

Herkesin herşeye karışmasına sinir oluyorum be hamilelik hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak çok karışanlara siz öyle yapmazsınız diyorum
Montessori odaları beğeniyorum ben ama büyük işi gibi geliyor. Küçücük bebeği ona yatırmak istemiyorum. Beşikler de 6 aylık falan ancak olur diyorlar. Biz 90x140 cm olacak şekilde korkulukları ileride çıkarılacak gibi alacağız beşiği. Ama gardrop ve şifonyeri odanın ölçüsüne göre yaptıracağız. 5-6 yaşına kadar kullanır, sonra da büyük yatak ve ders çalışma masası alırız.
O zaman bebeğin zevkine göre yaptırırız odasını, şimdi bizim zevkimize göre olacak

aydingelini Emira SY kızlar Allah dualarımızı kabul etsin @Afifecan için 4444 tane salatı tefriciye yi dağıtabildiğim kadar dağıttım miktar belirteceğim bilginiz olsun..
AA DAĞITTINMI CANIM ALLAH RAZI OLSUN, NEKADAR EKSİK KALIRSA ARADA BİLGİLENDİRİRMİSİN BENDE AKŞAM EVDE OKUYAYIM ONA GÖRE, HATTA 200 TANE BENDEN YAZ AZ OLSA KATKIM OLSUN AKŞAM FAZLASINI OKURSAM YAZARIM
BENDE KARYOLA İSTEMİYORUM CANIM, AÇIKÇASI MONTESSORİNİNDE ÇATISINI İSTEMİYORUM. AMA NEYE KARAR VERİCEM BİLEMEDİM HENÜZ

tamamdır canım banada tam miktar gelsin toparlarız Allah'ın izniyle

Aaaa tüh şanssızlık olmuş üzüldüm canım ya gününü geçirme mutlaka yaptır da...

Cok yuksek cikmis benim 156 cikmisti insuline baslatmisti gerci 35.haftadaydim. Aman onu yeme bidaha nar tabi sirf seker

Cok yuksek cikmis benim 156 cikmisti insuline baslatmisti gerci 35.haftadaydim. Aman onu yeme bidaha nar tabi sirf seker
Öyle mi canım ya.. Çok korktum ben de 204 görünce cihazda...

Bir de küçük bi tane yedim canım, daha fazla yesem ne olacaktı acaba düşünmek istemiyorum. Ben hala glifor kullanıyorum günde 2000mg o yüzden doktor takip önemli, yetmiyorsa insüline geçeriz diyordu. Şimdiye kadar sorun yoktu... İnşallah o narlı fitile bağlı bir kerelik bir şeydir, tekrarı olmaz...

Aaaa tüh şanssızlık olmuş üzüldüm canım ya gününü geçirme mutlaka yaptır da...
AMA KAÇINCI HAFTAYA KADAR YAPTIRMALIYIM? İSTİNYEDEKİ DOKTORUM ZAMAN GEÇMEDEN YAPTIR DEMİŞTİ. BEYNİNDEKİ KEMİKLER KAPANMADAN YAPTIRMAN GEREKLİ DEMİŞTİ TUTUŞTUM İYİCE. REYAPTAKİ KIZ DİYO 24.HAFTAYA KADAR YAPILIYO FALAN.
İSTİNYEDEN DE YARINA RANDEVU ALMIŞIM ALLAHTAN AMA NAPIYIM KARAR VEREMEDİM? AZICIK DESTEK ATIN BEYNİM DURDU

Bana da aradığım her yer 24 e kadar yapılıyor dedi canım sen bilirsin maddi olarak zorlanmayacaksan Liv de yaptır günü geçmeden istersen

Insallah kusum tekrari olmaz
Daha erken tabi hala diyetle kontrol altina alinir ben 35.haftadaydim artik kontrol altina alinamaz diye baslatmislardi icindekileri bi oku kesin seker surubu vardir senin artik cok dikkat etmen lazim rafine sekeri sifirlaman lazim inanki zor degil 7 8 gunden sonra yokluk krizleri geciyo gercekten 21 gunun sonunda seker mideni bulandiriyo.hem bebegin icindw simdiden mutfagini saglikli yapmaya basla ki kuzuna guzel ornek ol ben 103 kg dan tamamen saglikli yasama donmus biri olarak soyluyorum

Banada 24 e kadar dediler.lidyaninkide tam 24 te cekilmisti anca alabilmistim randevu

Bana da aradığım her yer 24 e kadar yapılıyor dedi canım sen bilirsin maddi olarak zorlanmayacaksan Liv de yaptır günü geçmeden istersen
kv bikaç hafta önce bi miktar para vermiş eşime hatta eşimle konuşmamıştık onun yüzünden. 600 tl onu detaylıya ayırmıştım. istinyede 575 e yapıyo. benden çıkacak bi meblağ yok yani başka hastanelerde de randevu bulamıyorum ağustos 5e kadar. sanırım orada yaptırıcam sonra keşke yaptırsaydım demektense istinye peşimi bırakmıyor...
perinatolog bakıyomuş istinyede. kaderim oraya çekiyo beni

Benimkide yarin 2 de :) ya zaten bu hafta hepimizinki pespese :) insallah guzel haberler aldigimiz bir hafta olsun kuzular rahat dursun guzel poz versin damarlari rahat dursun parlama filan gorunmesin

doktorun hemen yaptır hatta mümkünse bu gün bile yaptır demesi kafamı kurcaladı 23+ bekleme dedi. 175tl için beklemeye değermi sonra pisman olurmuyum diyorum kendi kendime
Degmez hic bekleme madem oyle 175 lira icin uykularindan olma bebeginede kendinede gereksiz stres yasatma...stersin geri donusu daha pahaliya patlar.calisiyosun zaten.Allah bebegin rizkini verir

Degmez hic bekleme madem oyle 175 lira icin uykularindan olma bebeginede kendinede gereksiz stres yasatma...stersin geri donusu daha pahaliya patlar.calisiyosun zaten.Allah bebegin rizkini verir
zaten babannesi verdi detaylı parasını canım. benden çıkacak meblağ yok, olsada beklemezdim sanırım. beyninde bi kemik oluşurmuş o oluşmadan bakılsın falan dedi istinyedeki doktorum . yarın 10da randevu. 175 tl için streste keşkeye değmez dediğin gibi. ne yapalım orada yaptırayım bende bari. işten kovulmazsam yarına iyidir

Kizlar bende ayrintiliya gun almistim devletten aylar once kagida bir baktim 31 agustos yaziyor.o zamana hesapladim 28 haftalik oluyoruz.eger 23 ten sonra yapilmiyosa niye boyle bi randevu vermisler.canim sıkildi simdi.ben temmuz sonu gibi sanmistim agustosmus malesef.gidip duzelttirsemmi doktorla konusup.oyle bakilsa bi sakincasi olurmu gec olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…