Benim 174 çıkmıştı ama sanırım pek işe yaramadı diyet bende bugün tokluk 181 çıktı. 7 defa ölçüyorum gündeEvet canım biliyorum o yüzden ekmeği pilavı makarnayı, şekerli ürünleri bıraktım. meyvelerden şuan ekşi vişne yemeğe çalışıyorum ama tabi neyde ne kadar şeker var bilmiyorum. sana verilen diet listesini bana da yazar mısın canım en azından doktora gidene kadar benzer bir yol uygulayayım. Senin şekerin ne kadar çıkmıştı.
benimki hep uyuyo sadece 16 haftalıktı zoraki hareket etmişti. ben pek merak etmiyorum anası uykucu babasıda uykucu. gayet nrmal miskin olması :))@Vintageseven Benimde hareket etmiyo ve biseyde etki etmiyo. Zaten 3tur ultrasonda uyuyo kalbinj de dinletmedi doktor. Durttu sallamadi hic yani yapcak bisey yok diyorum artik. Ama tedirgin oluyosan sor bu doktoruna hatta bende merak ediyorum nedenini
okadar harekete cinsiyet göstermedi miBenimkinin hala cinsiyeti belli değil büyük ihtimal kız diye düşünüp ona göre kabullendik arti ve çok hareketli
benimki de ara ara öyle jestler yapsa böyle günlere takılmam ama benimki hiç kutlamaz anacımBizde ikimizde gunu kutlariz aslinda ama ozel bisey yapma telasina girmiyoz. Bana yilda 1 gun diye cicek alacagina normal bi zamanda aklina gelip almasi daha cok hosuma gidiyo mesela. Kirdiginda cicekle ozur dilemesi gibi. Ama dogum gunu kutlamalari ve evlilik kutlamalari simdiye kadar hep karambole geldi diyebilirim. Yani aramizda 40gun var gun olarak ortak bi noktada kutlama yaptigimizda oldu. Ama o gune ozel bisey hiic yapmadik du bunun icinde kavga edimhele hediye konusuna hic girmiyorum tam bi imtihan benim icin en guzeli ver parayi al istedigini dert degil yaa hicbiri takilmam hic. Gecende bana cicek almis sonra annemin calistigi yere anneme elinde cicekle gitti fln. Yeter yani aklina gelmis supriz yapiyor :)
Benimkinin hala cinsiyeti belli değil büyük ihtimal kız diye düşünüp ona göre kabullendik arti ve çok hareketli
Bende o doktora gidiyorum hala cinsiyetini net söyleyemedi . Birde çok fazla vitamin türü ilaçlar kullanıyorum siz ne kullanıyorsunuz ilaç olarakSelçuklu hikmet karabacak
siz hangi Dr gidiyorsunuz
Diyorum ya birakacak kimse yoksa zor. Allah yardimcin olsun. Cocugun duzeni bozulsa ac bilac uykusuz kalsa bende birakamam. Ama sansliyim annem var basimda cok yakin arkadasim var. Ne zaman sikissam gozu gibi bakar hic aklim kalmaz. Insallah seninde karsina oyle biri cikar.. arada sana nefes aldirir.Bence cok sanslisin kendi annen hayatta.benim annem olmadigi icin birakabilecegim kimse yok.kv degisik bir insan 1 saat biraksan kendi cocugu sanmaya basliyo....zaten eltimin cocuklari devamli onda ve kucucuk cocuklar kufurlu konusuyo.4 yasinda oglan dedesine senin agzina s.crm diyo eltimde yanimda hahahah bari tuvalete yapsaydin diye gülüyo...yani cocuktur kufuru bi yerden duyar ama annesi babanesi gulupte yaptigini komik sanmasi.....neyse bunun gibi neler var anlatabilecegim...bu hamileligimin basinda bobrek sancisi yuzunden acilde kaldim 9 saat esimede dedim kizi annene gotur ac kalmasin orda babanesi ona gore pisirir.aksam 10 da ben geldim 11 de kizi aldi geldi normalde 9 da uyuyo hala uyumamis kapidan girdi anne mama...butun gun bisey yiyememis cunku alistirdim kendi yiyo baskasi agzina tikmaya calisinca 2 kasiktan fazla yemiyo babaneside biloyo aslinda bunu ama dokmesin diye o yedirneye calismis butun gun.....gece kustu sabah kahvaltida patlican kizartma vermis!!! Yani nasil birakabilirimki...anca acillik olmam lazim iste...
Belli olmaz ki, az mı gidiyorsunuz ayrıntılı da çıkardı.Benimkinin hala cinsiyeti belli değil büyük ihtimal kız diye düşünüp ona göre kabullendik arti ve çok hareketli
bende kv yada ablama pek bırakma taraftarı değilim, ablama güvenirim ama kv asla. da yinede bi ihtimal diyorum.. yoksa bende de öyle seve seve bırakabileceğim annem hayatta değil. ama napalım bi arkadaşındır falan o da yoksa ki güvenemiyosan gerçekten zor.Bence cok sanslisin kendi annen hayatta.benim annem olmadigi icin birakabilecegim kimse yok.kv degisik bir insan 1 saat biraksan kendi cocugu sanmaya basliyo....zaten eltimin cocuklari devamli onda ve kucucuk cocuklar kufurlu konusuyo.4 yasinda oglan dedesine senin agzina s.crm diyo eltimde yanimda hahahah bari tuvalete yapsaydin diye gülüyo...yani cocuktur kufuru bi yerden duyar ama annesi babanesi gulupte yaptigini komik sanmasi.....neyse bunun gibi neler var anlatabilecegim...bu hamileligimin basinda bobrek sancisi yuzunden acilde kaldim 9 saat esimede dedim kizi annene gotur ac kalmasin orda babanesi ona gore pisirir.aksam 10 da ben geldim 11 de kizi aldi geldi normalde 9 da uyuyo hala uyumamis kapidan girdi anne mama...butun gun bisey yiyememis cunku alistirdim kendi yiyo baskasi agzina tikmaya calisinca 2 kasiktan fazla yemiyo babaneside biloyo aslinda bunu ama dokmesin diye o yedirneye calismis butun gun.....gece kustu sabah kahvaltida patlican kizartma vermis!!! Yani nasil birakabilirimki...anca acillik olmam lazim iste...
aynen canım katılıyorum. yani en en en kötü 2 3 saat kv bırakıp biyerlere giderim diye dşünüyorum o da bakarsaYavas yavas alirtirirsan sikinti cikmio . Guvendigin biri de var ise gercekten gerekli. Kimsen yoktur yapacak bisey yok ama.varlik icinde yokluk cekmek dogru gelmio bana. Ne kadar da olsa insan esiyle basbasa biseyler yapmayi ozluom evet cocukla yapilan seylerinde tadi var. Ama cocuksuz yapilanlarinda . Hem bi nefes aliosun enerjin artio. Cocugunla iletisimin de daha iyi oluo mutlu anneler mutlu cocuklar die bosuna denmemis.
Yok canım valla en çok ayrıntılı ultrasonda cinsiyet için uğraştı fakat erkek dedi sonra yüzde 80 kız dedi ama kesin kız diyen olmadiAyrintilida da mi gostermedi canim
Ay valla yorumun kalbime su serpti dünden beri bu durumdan karşılanların sonrasını araştırıyorum. Nemrut bi doktora denk geldim dün zeynep kamilde doğru dürüst açıklama yapmadı. Kalbinde parlaklık var dedi. Nasıl geçer nasıl takip edicem dedim doğduğunda anlarız ancak diyip beni yedi bitirdi. Sonradan senin gibi yazanları okuyunca içim rahat etti. Meğer sonradan silinebiliyormuş takip edilebiliyormuş. Nasıl morelim bozuldu dün anlatamam. Ctesi rutin randevum var başka doktora ilk bunu sorcam gider gitmez. Senin içinde çok sevindim, takipte kalalım lütfen :)Selamlar herkese,
Benimde korkulu ayrintili testten sonraki ilk randevumdu dün. Kalpte parlaklik vardi ayrintili testte. Bu seferki randevuma kadar silinmisti bile :) cok sukur.. perinatolog demisti zaten doguma kadar geciyor genelde parlaklik kalmiyor diye.
kizim da yuzunu gosterdi, 780 gr olmus, karnimda asiri hareketli, sizin de boyle mi?
O zaman mecbur ilaç tedavisi başlayacak.Benim 174 çıkmıştı ama sanırım pek işe yaramadı diyet bende bugün tokluk 181 çıktı. 7 defa ölçüyorum günde
Bence cok sanslisin kendi annen hayatta.benim annem olmadigi icin birakabilecegim kimse yok.kv degisik bir insan 1 saat biraksan kendi cocugu sanmaya basliyo....zaten eltimin cocuklari devamli onda ve kucucuk cocuklar kufurlu konusuyo.4 yasinda oglan dedesine senin agzina s.crm diyo eltimde yanimda hahahah bari tuvalete yapsaydin diye gülüyo...yani cocuktur kufuru bi yerden duyar ama annesi babanesi gulupte yaptigini komik sanmasi.....neyse bunun gibi neler var anlatabilecegim...bu hamileligimin basinda bobrek sancisi yuzunden acilde kaldim 9 saat esimede dedim kizi annene gotur ac kalmasin orda babanesi ona gore pisirir.aksam 10 da ben geldim 11 de kizi aldi geldi normalde 9 da uyuyo hala uyumamis kapidan girdi anne mama...butun gun bisey yiyememis cunku alistirdim kendi yiyo baskasi agzina tikmaya calisinca 2 kasiktan fazla yemiyo babaneside biloyo aslinda bunu ama dokmesin diye o yedirneye calismis butun gun.....gece kustu sabah kahvaltida patlican kizartma vermis!!! Yani nasil birakabilirimki...anca acillik olmam lazim iste...
Ayda bir gidiyorum. Ilk zaman erkek demişti sonra kız dedi ama net değil 5. Ayda netlestiririz dedi. Sonra 5 Ayda ayrintiliya girdim iki doktorda net bişey demediler. Hâlâ bekliyorumBelli olmaz ki, az mı gidiyorsunuz ayrıntılı da çıkardı.
Benim 174 çıkmıştı ama sanırım pek işe yaramadı diyet bende bugün tokluk 181 çıktı. 7 defa ölçüyorum günde
O nasıl bişey ya manyakmı bu doktorlar. Nasıl anlayamadılar. Hem de 2 doktor.Ayda bir gidiyorum. Ilk zaman erkek demişti sonra kız dedi ama net değil 5. Ayda netlestiririz dedi. Sonra 5 Ayda ayrintiliya girdim iki doktorda net bişey demediler. Hâlâ bekliyorum
Tam.gostermedi sanirim bilemedilerbenimki hep uyuyo sadece 16 haftalıktı zoraki hareket etmişti. ben pek merak etmiyorum anası uykucu babasıda uykucu. gayet nrmal miskin olması :))
okadar harekete cinsiyet göstermedi mi
benimki de ara ara öyle jestler yapsa böyle günlere takılmam ama benimki hiç kutlamaz anacımdoğum gününe karşı, neymiş doğulan gün kutlanır mıymış sevgililer gününede karşıydı hiiç bişey beklemiyodum ama çiçek yollamıştı şok olmuştum yıl dönümümüzü de hatırlamaz kesinlikle ve ben kavga çıkarıcam yani yinede bende kutlamazsam iyice monotonlaşır diye yemeğe çıkartmakta buldum çözümü
Şaka gibi. Bakalım şeker yüklemesi için gideceğim bir haftaya kadar o zaman ne diyecek. Sizler şeker yüklemesi yaptırdınız miO nasıl bişey ya manyakmı bu doktorlar. Nasıl anlayamadılar. Hem de 2 doktor.
benimki hep uyuyo sadece 16 haftalıktı zoraki hareket etmişti. ben pek merak etmiyorum anası uykucu babasıda uykucu. gayet nrmal miskin olması :))
okadar harekete cinsiyet göstermedi mi
benimki de ara ara öyle jestler yapsa böyle günlere takılmam ama benimki hiç kutlamaz anacımdoğum gününe karşı, neymiş doğulan gün kutlanır mıymış sevgililer gününede karşıydı hiiç bişey beklemiyodum ama çiçek yollamıştı şok olmuştum yıl dönümümüzü de hatırlamaz kesinlikle ve ben kavga çıkarıcam yani yinede bende kutlamazsam iyice monotonlaşır diye yemeğe çıkartmakta buldum çözümü
Damarları gören pipiyi nasıl göremez ya, gerçi çok hareketliyse ne yapsınlar :)Ayda bir gidiyorum. Ilk zaman erkek demişti sonra kız dedi ama net değil 5. Ayda netlestiririz dedi. Sonra 5 Ayda ayrintiliya girdim iki doktorda net bişey demediler. Hâlâ bekliyorum
B betka2013 Canım benimde göbek deliği içi ve biraz çevresi hafif esmerleşti sanırım normal. birde bende hamilelik çizgisi gövüs altından başlıyor göbeğime doğru eğri bir çizgi oluşturmuş :) göbekten aşağıya düz iniyor.Benimde üst çizgi yamuk.. Birde beyaz tenli olunca çizgi ve renk değişimleri çok belli oluyor. Hep merak ediyorum acaba bu çizginin hikmeti ne.
bendede gobek altindan kasiklarima kadar uzaniyo ust cizgim daha cok belirgin degil benimde tenim bugday biraz daha koyuyum ondanmi acaba :) bende merak ediyorum o cizginin sebebini. Gobek deliginin kenari halka gibi sanki bi yere vurmusum da morarmis gibi degisik. Tuhafima gidiyo :))B betka2013 Canım benimde göbek deliği içi ve biraz çevresi hafif esmerleşti sanırım normal. birde bende hamilelik çizgisi gövüs altından başlıyor göbeğime doğru eğri bir çizgi oluşturmuş :) göbekten aşağıya düz iniyor.Benimde üst çizgi yamuk.. Birde beyaz tenli olunca çizgi ve renk değişimleri çok belli oluyor. Hep merak ediyorum acaba bu çizginin hikmeti ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?