2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim 174 çıkmıştı ama sanırım pek işe yaramadı diyet bende bugün tokluk 181 çıktı. 7 defa ölçüyorum günde

benimki hep uyuyo sadece 16 haftalıktı zoraki hareket etmişti. ben pek merak etmiyorum anası uykucu babasıda uykucu. gayet nrmal miskin olması :))
Benimkinin hala cinsiyeti belli değil büyük ihtimal kız diye düşünüp ona göre kabullendik arti ve çok hareketli
okadar harekete cinsiyet göstermedi mi
benimki de ara ara öyle jestler yapsa böyle günlere takılmam ama benimki hiç kutlamaz anacım doğum gününe karşı, neymiş doğulan gün kutlanır mıymış sevgililer gününede karşıydı hiiç bişey beklemiyodum ama çiçek yollamıştı şok olmuştum yıl dönümümüzü de hatırlamaz kesinlikle ve ben kavga çıkarıcam yani yinede bende kutlamazsam iyice monotonlaşır diye yemeğe çıkartmakta buldum çözümü

Diyorum ya birakacak kimse yoksa zor. Allah yardimcin olsun. Cocugun duzeni bozulsa ac bilac uykusuz kalsa bende birakamam. Ama sansliyim annem var basimda cok yakin arkadasim var. Ne zaman sikissam gozu gibi bakar hic aklim kalmaz. Insallah seninde karsina oyle biri cikar.. arada sana nefes aldirir.

bende kv yada ablama pek bırakma taraftarı değilim, ablama güvenirim ama kv asla. da yinede bi ihtimal diyorum.. yoksa bende de öyle seve seve bırakabileceğim annem hayatta değil. ama napalım bi arkadaşındır falan o da yoksa ki güvenemiyosan gerçekten zor.

ayy senin kv bırakılmaz tabi oy kuzuma kıyamam yaa açmı kalmış o saate kadar. ah ah insanlar nasıl akıl edemiyo niye inatlaşıyo anlamıyorum
aynen canım katılıyorum. yani en en en kötü 2 3 saat kv bırakıp biyerlere giderim diye dşünüyorum o da bakarsa

Ay valla yorumun kalbime su serpti dünden beri bu durumdan karşılanların sonrasını araştırıyorum. Nemrut bi doktora denk geldim dün zeynep kamilde doğru dürüst açıklama yapmadı. Kalbinde parlaklık var dedi. Nasıl geçer nasıl takip edicem dedim doğduğunda anlarız ancak diyip beni yedi bitirdi. Sonradan senin gibi yazanları okuyunca içim rahat etti. Meğer sonradan silinebiliyormuş takip edilebiliyormuş. Nasıl morelim bozuldu dün anlatamam. Ctesi rutin randevum var başka doktora ilk bunu sorcam gider gitmez. Senin içinde çok sevindim, takipte kalalım lütfen :)

Yavrum yaa ne zor gercekten cocuk bakmakta ne var ki... Ben kuzenimin kizina baktim 10gun annesi genel hatlariyla anlatti nasil yedigini nasil uyudugunu. Hep sorardim ne istersin diye 4 5 yasindaydi pasta yapardik kartopu oynardik tvde bile kac saat izin veriyosa ona gore davranirdim ki ben gidince huyy degismesin zorluk cikarmasin annesine diye. Ayrilirken bile ne zaman gelceksin diyodu hala telefonda gelecekmisin der. Ac birakilir mi hic cocuk yazik gercekten

Benim 174 çıkmıştı ama sanırım pek işe yaramadı diyet bende bugün tokluk 181 çıktı. 7 defa ölçüyorum günde

Peki doktorun ne dedi canım böyle devam ederse insilün mü başlanıcak. değerlerimiz hemen hemen aynı. bende ölçüm cihazı yok ama sanırım almam gerekecek. iyi bir marka var mı bildiğin.

Tam.gostermedi sanirim bilemediler

Cikart tabi basibos birakma. Bende gecende hazirandaki ozel gunleri say bakem dedim adam afalladi kaldi sok gecirdi sonra saydi korkarak baska var miydi diyo dedim yok aferin unutmamissin

Ayda bir gidiyorum. Ilk zaman erkek demişti sonra kız dedi ama net değil 5. Ayda netlestiririz dedi. Sonra 5 Ayda ayrintiliya girdim iki doktorda net bişey demediler. Hâlâ bekliyorum
Damarları gören pipiyi nasıl göremez ya, gerçi çok hareketliyse ne yapsınlar :)
Bana da 12 de erkek 13 14 15 te belli değil dedi 16 da zar zor bayağı uğraşarak erkek dedi o söylemediği haftaları kız olarak düşünmüş. O yüzden belli olmaz dedim ama bu haftalarda hala göstermemesi çok ilginç ya

bendede gobek altindan kasiklarima kadar uzaniyo ust cizgim daha cok belirgin degil benimde tenim bugday biraz daha koyuyum ondanmi acaba :) bende merak ediyorum o cizginin sebebini. Gobek deliginin kenari halka gibi sanki bi yere vurmusum da morarmis gibi degisik. Tuhafima gidiyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…